Загрузка...

Шоколадний торт

Смачний рецепт шоколадний торт гідний вашої уваги. З апельсиновим джемом, цукатами і ніжною глазур'ю він приголомшливо смачний. Пропоную рецепт з фото смачного десерту. Шоколадний торт, що може бути смачніше на святі, особливо для дітей. В цьому десерті так багато смачних добавок, що він буде дивовижно смачним. Пропоную покроковий рецепт з фотографіями, шоколадний торт.
Шоколадний торт
+11
0
27 жов
Інгредієнти:
  • Для тіста:
  • Яйця - 5 штук
  • Цукор - 150 грам
  • Борошно - 100 грам
  • Какао - 1,5 ст. ложки
  • Для крему:
  • Шоколад чорний - 100 грам
  • Вершки - 1 стакан
  • Лікер - 50 мл
  • Для просочення:
  • Сік апельсиновий - 120 мл
  • Цукор - 3 ст. ложки
  • Лікер - 30 мл
  • Для глазурі:
  • Масло - 50 грам
  • Шоколад - 50 грам
  • Джем апельсиновий - 2 ст. ложки
  • Цукати - 50 грам
Спосіб приготування:
  • Крок 1

    Відокремити жовтки від білків. Жовтки збити з 50 грамами цукру.

  • Крок 2

    Так виглядають збиті жовтки.

  • Крок 3

    Білки збити, а потім ввести цукор, потроху і збивати.

  • Крок 4

    Ввести білкову жовткову масу і акуратно перемішати. Додати борошно і какао.

  • Крок 5

    Перемішувати тісто.

  • Крок 6

    Воно готове, перекласти в роз'ємну форму, змащену маслом і випікати при температурі 180 градусів 20 - 25 хвилин.

  • Крок 7

    Сік апельсина, змішати з цукром і додати лікер, просочення готова.

  • Крок 8

    Приготуємо крем, вершки розігріти покласти туди шматочки шоколаду і варити поки загусне, 15 хвилин, додати лікер. Поставити крем в холодильник, він буде середньої консистенції.

  • Крок 9

    Випечений і охолоджений корж розрізати на три частини.

  • Крок 10

    Крем вийняти з холодильника і збити міксером.

  • Крок 11

    Просочення поділити на три частини і просочити кожен корж.

  • Крок 12

    Крем поділити на три частини і залишити на боки торта. Намазати перший шар кремом.

  • Крок 13

    У такому порядку скласти всі коржі і перемазати їх кремом.

  • Крок 14

    Намазати боки і верх торта, глазур розподілити по поверхні торта і прикрасити цукатами. Приємного апетиту!

Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря

УВАГА! Ви не можете добавити коментарій! Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Меню повара


Перейти до меню повара: