Загрузка...

Торт тірамісу

Торт тірамісу з ароматним і ніжним вершковим сиром. Смачний рецепт має кілька варіантів. Пропоную один з рецептів з фотографіями. Торт тірамісу відомий у світі, його випікають на виставки кращі кондитери світу. Я рекомендую і вам випробувати весь процес приготування на собі і побачити захват їх родичів на їх обличчі. Пропоную покроковий рецепт з фотографіями торт тірамісу.
Торт тірамісу
+8
0
21 жов
Інгредієнти:
  • Борошно -350 грам
  • Яйце - 4 штуки
  • Розпушувач - 1 пачка
  • Сода харчова - 0,5 ч. ложки
  • Масло - 150 грам
  • Сіль - щіпка
  • Цукор -250 грам
  • Ванільний цукор - 1 упаковка
  • Вершки - 150 мл
  • Для сиропу:
  • Вода - 0,5 склянки
  • Цукор - 0,5 склянки
  • Персиковий сік - 30 мл
  • Кава розчинна - 2 ст. ложки
  • Окріп - 20 мл
  • Для крему:
  • Сир маскарпоне - 250 грам
  • Пудра цукрова - 0,5 склянки
  • Сік персиковий - 30 мл
  • Вершки - 250 мл
  • Шоколад чорний - 100 грам
Спосіб приготування:
  • Крок 1

    Приготуємо тісто. Просіяти борошно в миску, додати розпушувач і соду, перемішати. В іншому посуді збити цукор з маслом кімнатної температури і вводити по одному яйцю, збивати міксером. Суху масу з'єднати з основною. Перемішати і розділити тісто на дві половини. Випікати кожен корж за 20 хвилин, при температурі 200 градусів.

  • Крок 2

    У вас вийдуть такі коржі.

  • Крок 3

    Кава розчинна залити окропом.

  • Крок 4

    Для просочення, розчиніть цукор у воді, додайте персикової сік, потім остудити і змішати з кавою.

  • Крок 5

    У мисці міксером збити сир з пудрою і додайте сік.

  • Крок 6

    Коржі просочити.

  • Крок 7

    Половину меншу кремової начинки намазати на перший корж.

  • Крок 8

    Трохи кавового сиропу для просочення влити в крем і перемішати.

  • Крок 9

    Покласти другий корж і ретельно змастити його кремом з боків і зверху.

  • Крок 10

    Посипати тертим шоколадом.

  • Крок 11

    Подавати торт тірамісу до чаю. Приємного апетиту!

Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря

УВАГА! Ви не можете добавити коментарій! Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Меню повара


Перейти до меню повара: