Торт наполеон

Смачний рецепт торт наполеон пробували всі. Це ніжний десерт, де багато коржів перемазанних смачним кремом. Пропоную покроковий рецепт з фото. Торт наполеон мені знайомий з дитинства, його легко і приємно готувати. Багато шарів коржів, складених у прекрасний торт з ароматним кремом. Торт наполеон, за багато років кулінари навчилися готувати різними способами, але я дотримуюся класичного варіанту.
Торт наполеон
+14
0
18 жов
Інгредієнти:
  • Борошно - 0,5 кг
  • Вода - 250 мл
  • Сіль - щіпка
  • Масло вершкове - 300 + 100 грам
  • Для крему:
  • Яйця - 4 штуки
  • Борошно - 2 ст. ложки
  • Цукор - 250 грам
  • Молоко - 500 мл
Спосіб приготування:
  • Крок 1

    У миску налити покласти борошно і сіль, змішати. Додати воду і розтоплене масло, замісити тісто. Покласти його в холодильник на 1,5 години, перед цим загорнути в харчову плівку.

  • Крок 2

    Тісто вийняти з холодильника. Масло 300 грам за цей час буде кімнатної температури. Розкачати тісто в пласт, покласти ложку масла.

  • Крок 3

    Розмазувати масло по тісту.

  • Крок 4

    Воно полежить кілька хвилин, вбере трохи олії.

  • Крок 5

    Скласти тісто разом. Тісто покласти в морозильну камеру на 15 хвилин. Потім розкачати і знову покласти масло, розмазати, скласти тісто, і так 4 - 5 разів. Тісто розділити на 6 частин, одну частину розплескати і покласти на деко, а решта тісто тримати в морозилці.

  • Крок 6

    Випікати коржі по черзі, при температурі 180 градусів 15 хвилин. Остудити на сітці коржі.

  • Крок 7

    Приготуйте заварний крем. Молоко закип'ятити в каструлі, поставити остивати. Відокремити білки від жовтків, жовтки розмішати з цукром, ванільним цукром, додати борошно і розмішати. Влити трохи молока і перемішати, перелити всю суміш молоко і нагріти на плиті. Варити, поки крем не стане густим, на маленькому вогні. Охолодити, потім можна збити міксером. Змастити коржі, прикрасити торт і поставити в холодильник на просочення. Приємного апетиту!

Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: