Загрузка...

Торт снікерс

Смачний рецепт торт снікерс, молодий торт в історії кулінарії. Бісквіт зі згущеним молоком і горіхами нагадує смак батончика снікерс. Дивіться рецепт з фото смачного торта. Торт снікерс - приголомшливий десерт для дня народження дитини. Багато горіхів, згущене молоко такі вироби люблять всі діти. Тому, читайте рецепт і готуйте з нами. Пропоную покроковий рецепт з фотографіями торт снікерс.
Торт снікерс
+8
0
17 жов
Інгредієнти:
  • Сметана 250 мл
  • Борошно -350 грам
  • Яйце - 3 штуки
  • Розпушувач - 1 пачка
  • Какао - 2ст. ложки
  • Цукор -100 грам
  • Для крему:
  • Масло вершкове 350 грам
  • Згущене молоко - 1 банка
  • Арахіс - 1 стакан
  • Для крему 2:
  • Ванільний пудинг - 2ст. ложки
  • Цукор - 100 грам
  • Молоко - 350 мл
  • Масло вершкове - 200 грам
Спосіб приготування:
  • Крок 1

    Яйця збити з цукром, додати сметану, розпушувач і перемішати. Какао змішайте з борошном і введіть в тісто. Спекти два коржі при температурі 200 градусів, по часу 20 - 25 хвилин, покласти, щоб охололи.

  • Крок 2

    Горіхи подрібнити, згущене молоко збити з розм'якшеним маслом і додати горіхи.

  • Крок 3

    Добре перемішайте крем.

  • Крок 4

    Приготуємо другий крем. Молоко перелити в каструлю і закип'ятити. Залишити 100 мл молока, в якому ми змішаємо пудинг і цукор, в кипляче молоко влити суміш тонкою цівкою і помішувати. Варити приблизно 5 хвилин, воно загусне, а потім охолодити. Масло розм'якшене додавати по шматочку в пудинг і відразу збивати міксером. І найголовніше, пудинг і масло повинні бути однієї температури, інакше у вас нічого не вийде.

  • Крок 5

    Просочити бісквіти лікером з водичкою, потім змастити перший корж кремом з пудингу і поставити в холодильник на 20 хвилин.

  • Крок 6

    Верхній корж з середини намазати кремом з пудингу, покласти його на перший корж, а зверху намазати кремом із згущеного молока.

  • Крок 7

    Усі боки обмазати кремом, зверху торт рясно посипати горіхами. Приємного апетиту!

Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря

УВАГА! Ви не можете добавити коментарій! Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Меню повара


Перейти до меню повара: