Торт рижик

Торт рижик, друга його назва-медовий. Смачний рецепт заварного тіста з медом, з якого вийде ніжний, домашній десерт. Дивіться рецепт з фотографіями. Торт рижик - це простий домашній десерт до чаю. Його просочують сметанним кремом. В сметанний крем додайте горіхи кешью або волоські горіхи. Пропоную покроковий рецепт з фотографіями торт рижик.
Торт рижик
+6
0
17 жов
Інгредієнти:
  • Згущене молоко - 1 банка
  • Борошно -4 склянки
  • Яйце - 3 штуки
  • Ванільний цукор - 1 упаковка
  • Цукор - 250 грам
  • Масло вершкове 350 грам
  • Маргарин - 100 грам
  • Мед - 100 грам
  • Горіхи - 50 грам
  • Чорнослив - 50 грам
  • Сода - 1 ч. ложка
Спосіб приготування:
  • Крок 1

    В емальованому посуді збити яйця з цукром і ванільним цукром. Додати маргарин, соду мед і поставити на водяну баню.

  • Крок 2

    Коли всі інгредієнти розчинятися в однорідну суміш, додати борошно, всипати потроху і замішувати тісто.

  • Крок 3

    Тісто замісили, розділіть його на декілька частин, у мене сім.

  • Крок 4

    Тісто розплескати в круглій формі і спекти коржі.

  • Крок 5

    У вас повинно вийти 7 золотистих коржів. Їх випікати в духовці при 180 градусах, 10 - 15 хвилин.

  • Крок 6

    Розм'якшене масло змішати з вареним згущеним молоком.

  • Крок 7

    Збити крем міксером.

  • Крок 8

    Остиглі коржі скласти в стопку, один корж подрібніть на крихту.

  • Крок 9

    Кремом намазати всі коржі, перекласти між собою в гарний торт.

  • Крок 10

    Верх торта добре намазати кремом, посипати все крихтою і прикрасити горіхами і сухофруктами.

  • Крок 11

    Приємного апетиту!

Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: