Загрузка...

Торт рижик

Торт рижик, друга його назва-медовий. Смачний рецепт заварного тіста з медом, з якого вийде ніжний, домашній десерт. Дивіться рецепт з фотографіями. Торт рижик - це простий домашній десерт до чаю. Його просочують сметанним кремом. В сметанний крем додайте горіхи кешью або волоські горіхи. Пропоную покроковий рецепт з фотографіями торт рижик.
Торт рижик
+6
0
17 жов
Інгредієнти:
  • Згущене молоко - 1 банка
  • Борошно -4 склянки
  • Яйце - 3 штуки
  • Ванільний цукор - 1 упаковка
  • Цукор - 250 грам
  • Масло вершкове 350 грам
  • Маргарин - 100 грам
  • Мед - 100 грам
  • Горіхи - 50 грам
  • Чорнослив - 50 грам
  • Сода - 1 ч. ложка
Спосіб приготування:
  • Крок 1

    В емальованому посуді збити яйця з цукром і ванільним цукром. Додати маргарин, соду мед і поставити на водяну баню.

  • Крок 2

    Коли всі інгредієнти розчинятися в однорідну суміш, додати борошно, всипати потроху і замішувати тісто.

  • Крок 3

    Тісто замісили, розділіть його на декілька частин, у мене сім.

  • Крок 4

    Тісто розплескати в круглій формі і спекти коржі.

  • Крок 5

    У вас повинно вийти 7 золотистих коржів. Їх випікати в духовці при 180 градусах, 10 - 15 хвилин.

  • Крок 6

    Розм'якшене масло змішати з вареним згущеним молоком.

  • Крок 7

    Збити крем міксером.

  • Крок 8

    Остиглі коржі скласти в стопку, один корж подрібніть на крихту.

  • Крок 9

    Кремом намазати всі коржі, перекласти між собою в гарний торт.

  • Крок 10

    Верх торта добре намазати кремом, посипати все крихтою і прикрасити горіхами і сухофруктами.

  • Крок 11

    Приємного апетиту!

Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря

УВАГА! Ви не можете добавити коментарій! Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Меню повара


Перейти до меню повара: