Торт медовик

Смачний рецепт торт медовик готують багато років, він мені дуже подобається. З тіста роблю багато тонких млинчиків і перемащую ароматним. Заварним кремом. Дивіться рецепт з фото. Торт медовик до чаю хороший варіант, його просто готувати і завжди виходить смачним. В заварний крем за бажанням можете додати горіхи, родзинки або цукати. Пропоную покроковий рецепт з фотографіями, торт медовик.
Торт медовик
+5
0
03 жов
Інгредієнти:
  • Масло вершкове - 200 грам
  • Мед - 150 грам
  • Яйця - 4 штуки
  • Борошно - 0,5 кг
  • Молоко - 0,5 літра
  • Цукор - 250 грам
  • Сіль - щіпка
  • Розпушувач до тіста - 1 ч. ложка
  • Ванільний цукор - 1 пакетик
Спосіб приготування:
  • Крок 1

    Процес приготування. У каструлю з товстим дном покласти масло, додати цукор, мед і молоко, помішуючи варити на водяній бані, поки не розтане мед. Зняти з водяної бані, яйця збити і вводити в суміш помішуючи, потім поставити на водяну баню і варити приблизно 5 хвилин.

  • Крок 2

    Зняти з лазні нехай трохи охолоне додати розпушувач до тіста і половину борошна. Поставити на водяну баню, якщо тісто рідке, зніміть і додайте ще борошно, воно повинне бути в'язким.

  • Крок 3

    Зняти тісто з лазні, коли охолоне, замісити легке тісто, його борошном забивати не слід.

  • Крок 4

    Деко застелити пергаментним папером, змастіть маслом. Тісто розділити на 8 - 10 частин, кожну з них розкачати зробити одного розміру, можна вирізати тарілкою і покласти на деко, проткнути коржі виделкою і випікати в духовці при 180 градусах , 10 -15 хвилин.

  • Крок 5

    Спекти так всі коржі і покласти остигати на сітку.

  • Крок 6

    У вас вийде пристойна стопка тіста.

  • Крок 7

    Приготуйте для медовика заварний крем.

  • Крок 8

    Кожен корж намастити кремом, в середньому по 2 столові ложки на один корж.

  • Крок 9

    Скласти коржі в один або два тортика.

  • Крок 10

    Боки змастити верх кремом, все посипати крихтою з одного коржа або печива.

  • Крок 11

    Поставити торт просочитися на 2 години в холодильник. Смачного!

Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: