Загрузка...

Торт з цукерок своїми руками

Торт з цукерок своїми руками легко приготувати вдома. Для рецепту цукерки беріть без начинок, це не той ефект приготування. Дивіться рецепт з фото. Торт з цукерок своїми руками вперше спробувала в гостях, мені він припав до душі, дуже смачний. Смачний рецепт знайшла і приготувала вдома торт з цукерок своїми руками.
Торт з цукерок своїми руками
+6
0
03 жов
Інгредієнти:
  • Цукор -100 грам
  • Цукерки - 350 грам
  • Молоко - 60 мл
  • Какао - 1 ст. ложка
  • Яйця - 4 штуки
  • Сіль - щіпка
  • Масло вершкове - 60 грам
  • Борошно - 1 склянка
  • Розпушувач до тіста - 1 ч. ложка
Спосіб приготування:
  • Крок 1

    Процес приготування. Цукерки порізати невеликими шматочками і покласти в каструлю з товстим дном.

  • Крок 2

    Включити плиту, поставити каструлю з цукерками на неї і покласти шматочок масла.

  • Крок 3

    Як тільки цукерки начнуть танути додайте молоко і постійно помішуйте, щоб не пригоріло.

  • Крок 4

    Яйця збити з цукром міксером, додати сіль і перемішати.

  • Крок 5

    Додати охолоджену шоколадну суміш в яєчну суміш і збити міксером.

  • Крок 6

    Додати борошно потроху, не все відразу.

  • Крок 7

    Тісто залити в роз'ємну форму, змащену маслом, випікати 30 - 40 хвилин при температурі 180 градусів.

  • Крок 8

    Бісквіт вийняти і охолодити на сітці.

  • Крок 9

    Подавати до столу порізаний шматочками і зі збитими вершками. Приємного апетиту!

Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря

УВАГА! Ви не можете добавити коментарій! Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Меню повара


Перейти до меню повара: