Торт з цукерок своїми руками

Торт з цукерок своїми руками легко приготувати вдома. Для рецепту цукерки беріть без начинок, це не той ефект приготування. Дивіться рецепт з фото. Торт з цукерок своїми руками вперше спробувала в гостях, мені він припав до душі, дуже смачний. Смачний рецепт знайшла і приготувала вдома торт з цукерок своїми руками.
Торт з цукерок своїми руками
+10
1
03 жов
Інгредієнти:
  • Цукор -100 грам
  • Цукерки - 350 грам
  • Молоко - 60 мл
  • Какао - 1 ст. ложка
  • Яйця - 4 штуки
  • Сіль - щіпка
  • Масло вершкове - 60 грам
  • Борошно - 1 склянка
  • Розпушувач до тіста - 1 ч. ложка
Спосіб приготування:
  • Крок 1

    Процес приготування. Цукерки порізати невеликими шматочками і покласти в каструлю з товстим дном.

  • Крок 2

    Включити плиту, поставити каструлю з цукерками на неї і покласти шматочок масла.

  • Крок 3

    Як тільки цукерки начнуть танути додайте молоко і постійно помішуйте, щоб не пригоріло.

  • Крок 4

    Яйця збити з цукром міксером, додати сіль і перемішати.

  • Крок 5

    Додати охолоджену шоколадну суміш в яєчну суміш і збити міксером.

  • Крок 6

    Додати борошно потроху, не все відразу.

  • Крок 7

    Тісто залити в роз'ємну форму, змащену маслом, випікати 30 - 40 хвилин при температурі 180 градусів.

  • Крок 8

    Бісквіт вийняти і охолодити на сітці.

  • Крок 9

    Подавати до столу порізаний шматочками і зі збитими вершками. Приємного апетиту!

Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
ангелінка
13 лютого 2017 15:50
- +1 +
класний десерт сама випікала і получися дуже смачний
Меню повара
Перейти до меню повара: