Торт хвилинка

Торт хвилинка відповідає своїй назві. Коржі випікають на сковороді, а перемазують сметанним або заварним кремом. Дивіться рецепт з фото. Торт хвилинка дуже простий у приготуванні, на святковий стіл він, звичайно, не потягне, але на сімейну вечерю підійде. Млинці випікати на сковороді і перемазывать смачним заварним кремом. Пропоную смачний рецепт з фотографіями.
Торт хвилинка
+13
0
01 жов
Інгредієнти:
  • Яйця - 2 штуки
  • Борошно - 3,5 склянки
  • Згущене молоко - 1 банка
  • Розпушувач до тіста - 1 ч. ложка
  • Масло вершкове - 200 грам
  • Яйця - 2 штуки
  • Борошно - 4 ложки
  • Молоко - 0,7 літра
  • Цукор - 250 грам
  • Ванільний цукор - 1 пакетик
Спосіб приготування:
  • Крок 1

    Процес приготування. У миску насипати борошно додати яйце, згущене молоко, борошно і розпушувач, замісити тісто. Розділити його на 8 - 10 рівних частин.

  • Крок 2

    Розкачати кожен шматочок за розміром сковороди і покласти випікатися на маленькому вогні сковороду беріть з товстим дном.

  • Крок 3

    Не рівні краї коржів обрізати, підуть на посипання.

  • Крок 4

    Скласти остиглі коржі на тарілку.

  • Крок 5

    Приготуємо крем, яйця збити з цукром, додати молоко, ванільний цукор і борошно і варити, поки крем не загусне. Остудити і додати розм'якшене масло, збити міксером.

  • Крок 6

    Один корж розламати на крихту. Інші перемазати і скласти в тортик, боки змастити кремом. Верх теж змастити і засипати весь торт крихтою.

  • Крок 7

    Приємного апетиту!

Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: