Загрузка...

Торт хвилинка

Торт хвилинка відповідає своїй назві. Коржі випікають на сковороді, а перемазують сметанним або заварним кремом. Дивіться рецепт з фото. Торт хвилинка дуже простий у приготуванні, на святковий стіл він, звичайно, не потягне, але на сімейну вечерю підійде. Млинці випікати на сковороді і перемазывать смачним заварним кремом. Пропоную смачний рецепт з фотографіями.
Торт хвилинка
+5
0
01 жов
Інгредієнти:
  • Яйця - 2 штуки
  • Борошно - 3,5 склянки
  • Згущене молоко - 1 банка
  • Розпушувач до тіста - 1 ч. ложка
  • Масло вершкове - 200 грам
  • Яйця - 2 штуки
  • Борошно - 4 ложки
  • Молоко - 0,7 літра
  • Цукор - 250 грам
  • Ванільний цукор - 1 пакетик
Спосіб приготування:
  • Крок 1

    Процес приготування. У миску насипати борошно додати яйце, згущене молоко, борошно і розпушувач, замісити тісто. Розділити його на 8 - 10 рівних частин.

  • Крок 2

    Розкачати кожен шматочок за розміром сковороди і покласти випікатися на маленькому вогні сковороду беріть з товстим дном.

  • Крок 3

    Не рівні краї коржів обрізати, підуть на посипання.

  • Крок 4

    Скласти остиглі коржі на тарілку.

  • Крок 5

    Приготуємо крем, яйця збити з цукром, додати молоко, ванільний цукор і борошно і варити, поки крем не загусне. Остудити і додати розм'якшене масло, збити міксером.

  • Крок 6

    Один корж розламати на крихту. Інші перемазати і скласти в тортик, боки змастити кремом. Верх теж змастити і засипати весь торт крихтою.

  • Крок 7

    Приємного апетиту!

Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря

УВАГА! Ви не можете добавити коментарій! Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Меню повара


Перейти до меню повара: