Загрузка...

Торт п'яна вишня

Торт п'яна вишня має багато назв у різних кулінарних книгах. На вигляд це красивий і смачний торт, давайте приготуємо і перевіримо, чи так це. Дивіться покроковий рецепт з фото. Смачний рецепт торт п'яна вишня буде прикрасою святкового столу. У великій кількості торт п'яна вишня не рекомендую вживати дітям. Пропоную покроковий рецепт з фотографіями ароматного чаю.
Торт п
+5
0
24 вер
Інгредієнти:
  • Борошно -1 склянка
  • Яйце - 8 штук
  • Цукор - 250 грам
  • Какао - 4 ст. ложки
  • Вишня - 500 грам (консервована)
  • Лікер - 100 мл
  • Масло вершкове 240 грам
  • Цукор - 250 грам
  • Молоко - 150 мл
  • Шоколад - 30 грам
  • Горіхи - 30 грам
Спосіб приготування:
  • Крок 1

    Заздалегідь вишню залити лікером, на ніч, а ще краще, якщо у вас є настоянка з вишні. Приготуємо тісто. Білки відокремити від жовтків.

  • Крок 2

    Білки збити в пишну масу, додайте кілька гранул лимонної кислоти.

  • Крок 3

    Додайте цукор і збивайте далі.

  • Крок 4

    Вводити по одному жовтку, не перестаючи збивати масу.

  • Крок 5

    Додати какао і перемішати.

  • Крок 6

    Вилити тісто в підготовлену форму для запікання, змащену олією

  • Крок 7

    Корж випікати при температурі 180 градусів 20 хвилин.

  • Крок 8

    Коли корж охолоне, розрізати його навпіл.

  • Крок 9

    З нижньої частини злегка вийняти м'якоть, щоб залишились бортики

  • Крок 10

    Дивіться, як на фото.

  • Крок 11

    Вишню покласти на сито, щоб пішла рідина, м'якоть коржа розім'яти в мисці змішати з вишнею.

  • Крок 12

    Додати до вишні і тіста половину крему і розмішати.

  • Крок 13

    Заповнити сумішшю нижній корж, якого обрали м'якоть.

  • Крок 14

    Накрити другою половиною коржа, змастити кремом боки і верх торта. Потерти наверх торта шоколад і посипати дрібно порубаними горіхами. Приємного апетиту!

Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря

УВАГА! Ви не можете добавити коментарій! Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Меню повара


Перейти до меню повара: