Загрузка...

Сирний торт

Сирний торт - це ніжний, м'який виріб для святкового столу. Я пропоную приготувати торт з желе, дивіться рецепт з фото. Рекомендую смачний рецепт для вашого свята, сирний торт. Різновидів рецептів дуже багато, сирний торт можна запікати, а можна заморожувати. Для приємного аромату додають ваніль, пропоную рецепт з фотографіями.
Сирний торт
+6
0
24 вер
Інгредієнти:
  • Цукор - 160 грам
  • Масло вершкове - 120 грам
  • Яйце - 1 штука
  • Ванільний цукор - 1 упаковка
  • Сіль - щіпка
  • Борошно - 1,5 склянки
  • Сир - 500 грам
  • Желе - 2 упаковки (жовте і рожеве)
  • Згущене Молоко - 100 мл
  • Желатину - 2 упаковки
Спосіб приготування:
  • Крок 1

    Для начинки:

  • Крок 2

    Зробити желе по інструкції на упаковці, тільки на 50 мл води дати менше. Залити бажано на ніч, щоб вранці зробити торт, або навпаки.

  • Крок 3

    Масло порізати з борошном в крихту, додати ванільний цукор, яйце і замісити тісто. Загорнути тісто в харчову плівку і прибрати в холодильник на 40 хвилин.

  • Крок 4

    Приготуємо сирну начинку. Желатин розвести з водою. По інструкції і залишити набухати. Сир покласти в миску, додати цукор і згущене молоко і збити міксером.

  • Крок 5

    Деко змастити олією, тісто розкачати качалкою за розміром дека, а потім розплескати, зробити бортики. Поставити тісто випікатися на 15 хвилин при температурі 180 градусів.

  • Крок 6

    У сирну масу ввести набряклий желатин і знову збити міксером.

  • Крок 7

    Сирну масу поділити на дві частини, покласти на остившый корж половину сиру.

  • Крок 8

    Викласти порізане желе, розподілити теж на дві половини. Потім шар сирної маси і желе.

  • Крок 9

    Поставити торт застигати в холодильник, а потім порізати шматочками і подавати на стіл.

  • Крок 10

    Приємного апетиту!

Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря

УВАГА! Ви не можете добавити коментарій! Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Меню повара


Перейти до меню повара: