Сирний торт

Сирний торт - це ніжний, м'який виріб для святкового столу. Я пропоную приготувати торт з желе, дивіться рецепт з фото. Рекомендую смачний рецепт для вашого свята, сирний торт. Різновидів рецептів дуже багато, сирний торт можна запікати, а можна заморожувати. Для приємного аромату додають ваніль, пропоную рецепт з фотографіями.
Сирний торт
+10
0
24 вер
Інгредієнти:
  • Цукор - 160 грам
  • Масло вершкове - 120 грам
  • Яйце - 1 штука
  • Ванільний цукор - 1 упаковка
  • Сіль - щіпка
  • Борошно - 1,5 склянки
  • Сир - 500 грам
  • Желе - 2 упаковки (жовте і рожеве)
  • Згущене Молоко - 100 мл
  • Желатину - 2 упаковки
Спосіб приготування:
  • Крок 1

    Для начинки:

  • Крок 2

    Зробити желе по інструкції на упаковці, тільки на 50 мл води дати менше. Залити бажано на ніч, щоб вранці зробити торт, або навпаки.

  • Крок 3

    Масло порізати з борошном в крихту, додати ванільний цукор, яйце і замісити тісто. Загорнути тісто в харчову плівку і прибрати в холодильник на 40 хвилин.

  • Крок 4

    Приготуємо сирну начинку. Желатин розвести з водою. По інструкції і залишити набухати. Сир покласти в миску, додати цукор і згущене молоко і збити міксером.

  • Крок 5

    Деко змастити олією, тісто розкачати качалкою за розміром дека, а потім розплескати, зробити бортики. Поставити тісто випікатися на 15 хвилин при температурі 180 градусів.

  • Крок 6

    У сирну масу ввести набряклий желатин і знову збити міксером.

  • Крок 7

    Сирну масу поділити на дві частини, покласти на остившый корж половину сиру.

  • Крок 8

    Викласти порізане желе, розподілити теж на дві половини. Потім шар сирної маси і желе.

  • Крок 9

    Поставити торт застигати в холодильник, а потім порізати шматочками і подавати на стіл.

  • Крок 10

    Приємного апетиту!

Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: