Печінковий торт рецепт

Печінковий торт рецепт для святкового столу. Я дуже люблю страви з печінки і рекомендую приготувати вам, цей смачний рецепт. Дивіться покроковий рецепт з фото. Печінковий торт рецепт, який прикрасить ваш стіл до будь-якого свята. Млинці, перемазані майонезом з часником дуже смачні. Пропоную рецепт з фотографіями печінковий торт рецепт з бананом і кабачком.
Печінковий торт рецепт
0
0
24 вер
Інгредієнти:
  • Печінка куряча - 200 грам
  • Печінка свиняча - 300 грам
  • Банан - 1 штука
  • Кабачок - 1 штука
  • Часник - 1 головка
  • Борошно - 50 грам
  • Сіль - 1 ч. ложка
  • Майонез - 1 упаковка
  • Соняшникова олія - 100 грам
Спосіб приготування:
  • Крок 1

    Печінку промити під проточною водою. Порізати шматочками, банан, кабачок і печінку.

  • Крок 2

    У блендері або комбайні перемолоти в кашу інгредієнти, додати борошно, сіль і перемішати.

  • Крок 3

    Влити в сковороду олію і ополоником виливати млинці з печінки.

  • Крок 4

    Остиглий млинець змащувати майонезом з подрібненим часником.

  • Крок 5

    Складати торт з млинців.

  • Крок 6

    У вас вийде така краса.

  • Крок 7

    Подавати страву до столу, порізати на шматочки.

  • Крок 8

    Приємного апетиту!

Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: