Загрузка...

Медовий торт зі сметанним кремом

Медовий торт зі сметанним кремом можна випікати не тільки на свята, а щодня. Я з упевненістю можу сказати, що смачний рецепт цього десерту всім сподобається. Дивіться рецепт з фото. Медовий торт зі сметанним кремом прекрасний десерт до чаю. В крем можна додати горіхи, сухофрукти, цукати, з ними він буде смачнішим, експериментувати з випічкою можна, в Перу кулінари спекли найдовший торт, 247 метрів, він був прикрашений кремовими трояндами і цукатами. Пропоную покроковий рецепт з фотографіями, медовий крем зі сметанним кремом.
Медовий торт зі сметанним кремом
+2
0
23 вер
Інгредієнти:
  • Яйця - 2 штуки
  • Цукор - 150 грам
  • Сода - 1 год. ложка
  • Сметана - 250 мл
  • Мед - 150 мл
  • Борошно - 400 грам
  • Ізюм - 50 грам
  • Згущене молоко - 1 банка
  • Сметана - 400 мл
  • Шоколад - 50 грам
Спосіб приготування:
  • Крок 1

    Процес приготування. Яйця змішати з цукром, додати сметану, теплий мед і перемішати.

  • Крок 2

    Додати соду з борошном і родзинки, перемішати тісто. Можете спекти один корж, а потім розрізати на три. Я раджу спекти один корж товстий і розрізати на дві половини, а один тонкий корж. Випікати в духовці при 180 градусах 20 - 25 хвилин.

  • Крок 3

    Коржі остудити і підготувати для перемазки кремом.

  • Крок 4

    Варену згущенку в блендері змішати зі сметаною. Коржі намазувати і складати. Зверху рясно торт залити кремом.

  • Крок 5

    Посипати торт крихтою (від пісочного печива) або цедрою лимона.

  • Крок 6

    Шоколад розтопити на водяній бані або в мікрохвильовій печі і зробити сітку з шоколаду. Приємного апетиту!

Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря

УВАГА! Ви не можете добавити коментарій! Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Меню повара


Перейти до меню повара: