Медовий торт зі сметанним кремом

Медовий торт зі сметанним кремом можна випікати не тільки на свята, а щодня. Я з упевненістю можу сказати, що смачний рецепт цього десерту всім сподобається. Дивіться рецепт з фото. Медовий торт зі сметанним кремом прекрасний десерт до чаю. В крем можна додати горіхи, сухофрукти, цукати, з ними він буде смачнішим, експериментувати з випічкою можна, в Перу кулінари спекли найдовший торт, 247 метрів, він був прикрашений кремовими трояндами і цукатами. Пропоную покроковий рецепт з фотографіями, медовий крем зі сметанним кремом.
Медовий торт зі сметанним кремом
+2
0
23 вер
Інгредієнти:
  • Яйця - 2 штуки
  • Цукор - 150 грам
  • Сода - 1 год. ложка
  • Сметана - 250 мл
  • Мед - 150 мл
  • Борошно - 400 грам
  • Ізюм - 50 грам
  • Згущене молоко - 1 банка
  • Сметана - 400 мл
  • Шоколад - 50 грам
Спосіб приготування:
  • Крок 1

    Процес приготування. Яйця змішати з цукром, додати сметану, теплий мед і перемішати.

  • Крок 2

    Додати соду з борошном і родзинки, перемішати тісто. Можете спекти один корж, а потім розрізати на три. Я раджу спекти один корж товстий і розрізати на дві половини, а один тонкий корж. Випікати в духовці при 180 градусах 20 - 25 хвилин.

  • Крок 3

    Коржі остудити і підготувати для перемазки кремом.

  • Крок 4

    Варену згущенку в блендері змішати зі сметаною. Коржі намазувати і складати. Зверху рясно торт залити кремом.

  • Крок 5

    Посипати торт крихтою (від пісочного печива) або цедрою лимона.

  • Крок 6

    Шоколад розтопити на водяній бані або в мікрохвильовій печі і зробити сітку з шоколаду. Приємного апетиту!

Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: