Торт "Рижик"

Торт "Рижик"


Один з найсмачніших медових тортів - торт «Рижик» від Юлії, і якщо ви ще не пробували спекти це кулінарний шедевр, радимо це зробити. Торт і правда виходить ніжним, ароматним і смачним
Торт "Рижик"
+12
0
13 бер
Інгредієнти:
  • 1 склянка цукру;
  • 2 склянки борошна;
  • 100 грам вершкового масла;
  • 2 курячих яйця;
  • 2 чайних ложки соди;
  • 2 столових ложки меду;
Спосіб приготування:
  • Крок 1

    Крок перший. Готуємо тісто для торта на водяній бані. Розтоплюємо в одній чашці вершкове масло, мед і соду, а в іншій чашці розтираємо курячі яйця з цукром.

  • Крок 2

    Крок другий. З'єднуємо дві чашки разом, варимо сім хвилин на водяній бані, постійно помішуючи. Суміш повинна збільшити в об'ємі в два рази. Спочатку вона побіліє, а потім потемніє.

  • Крок 3

    Крок третій. Знімаємо суміш з водяної бані, змішуємо гарненько з двома склянками борошна. Викладаємо тісто на стіл (присипаний борошном), ділимо на 8 коржів.

  • Крок 4

    Крок четвертий. Накриваємо тісто харчовою плівкою, прибираємо на 30 хвилин у холодильник. Після цього розгортаємо кожну корж тіста в тонкий пласт.

  • Крок 5

    Крок п'ятий. Випікаємо коржі для торта на присипаної борошном пекарської папері в духовці з температурою 180оС. Товщина сирих коржів повинна бути близько двох міліметрів, а готових близько семи.

  • Крок 6

    Крок шостий. Виймаємо коржі з духовки, коли вони стануть золотисто-рудого кольору. Охолоджуємо їх. Для крему збиваємо міксером згущене молоко і сметану.

  • Крок 7

    Крок сьомий. Змащуємо кожен корж кремом, притискаємо один до одного і ставимо медовий торт на цілу ніч у холодильник.

  • Крок 8

    Крок восьмий. Приємного апетиту!

Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: