Загрузка...

Торт "Рижик"

Торт "Рижик"


Один з найсмачніших медових тортів - торт «Рижик» від Юлії, і якщо ви ще не пробували спекти це кулінарний шедевр, радимо це зробити. Торт і правда виходить ніжним, ароматним і смачним
Торт "Рижик"
+12
0
13 бер
Інгредієнти:
  • 1 склянка цукру;
  • 2 склянки борошна;
  • 100 грам вершкового масла;
  • 2 курячих яйця;
  • 2 чайних ложки соди;
  • 2 столових ложки меду;
Спосіб приготування:
  • Крок 1

    Крок перший. Готуємо тісто для торта на водяній бані. Розтоплюємо в одній чашці вершкове масло, мед і соду, а в іншій чашці розтираємо курячі яйця з цукром.

  • Крок 2

    Крок другий. З'єднуємо дві чашки разом, варимо сім хвилин на водяній бані, постійно помішуючи. Суміш повинна збільшити в об'ємі в два рази. Спочатку вона побіліє, а потім потемніє.

  • Крок 3

    Крок третій. Знімаємо суміш з водяної бані, змішуємо гарненько з двома склянками борошна. Викладаємо тісто на стіл (присипаний борошном), ділимо на 8 коржів.

  • Крок 4

    Крок четвертий. Накриваємо тісто харчовою плівкою, прибираємо на 30 хвилин у холодильник. Після цього розгортаємо кожну корж тіста в тонкий пласт.

  • Крок 5

    Крок п'ятий. Випікаємо коржі для торта на присипаної борошном пекарської папері в духовці з температурою 180оС. Товщина сирих коржів повинна бути близько двох міліметрів, а готових близько семи.

  • Крок 6

    Крок шостий. Виймаємо коржі з духовки, коли вони стануть золотисто-рудого кольору. Охолоджуємо їх. Для крему збиваємо міксером згущене молоко і сметану.

  • Крок 7

    Крок сьомий. Змащуємо кожен корж кремом, притискаємо один до одного і ставимо медовий торт на цілу ніч у холодильник.

  • Крок 8

    Крок восьмий. Приємного апетиту!

Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря

УВАГА! Ви не можете добавити коментарій! Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Меню повара


Перейти до меню повара: