Загрузка...

Торти в домашніх умовах

Торти в домашніх умовах


Дуже смачні і апетитні тістечка в домашніх умовах які ні чим не відрізняються від магазинних. У приготуванні цих тортів немає нічого складного, так що їх можна швидко приготувати до приходу гостей. Для любителів солоденького, надаємо для Вашої уваги кілька вишуканих і неперевершених тортів. Готуємо вдома самі це просто!
Торти в домашніх умовах
+12
0
19 лют
Інгредієнти:
  • Дві склянки цукру
  • Шість курячих яєць
  • 150 грам вершкового масла
  • Пів чайної ложки розпушувача тіста
  • Один склянку пшеничного борошна
  • 15 грам желатину
  • Підлога пакет ванільного цукру
  • Третина чайної ложки лимонної кислоти
  • 100 грам темного шоколаду
  • 100 мл кип\'яченої води
Спосіб приготування:
  • Крок 1

    Беремо глибоку миску, висипаємо в неї желатин і заливаємо його кип'яченою водою.

  • Крок 2

    Розбиваємо акуратно шість курячих яєць і відокремлюємо жовтки від білків.

  • Крок 3

    Беремо іншу глибоку миску і просіюємо в неї пшеничне борошно.

  • Крок 4

    кладемо 100 грам вершкового масла, шість яєчних жовтків, 100 грам цукру і пів чайної ложки розпушувача.

  • Крок 5

    Замішуємо ретельно тісто і ставимо його на 20 хвилин у тепле місце, що-б воно набухало.

  • Крок 6

    В цей час готуємо суфле для торта. Заважаємо желатин з водою і доводимо його до кипіння.

  • Крок 7

    Беремо іншу глибоку миску і висипаємо в неї дві склянки цукру, пів пакетика ванільного цукру і лимонну кислоту.

  • Крок 8

    Потім додаємо яєчний білок і ретельно все перемішуємо, поступово додаючи гарячий желатин.

  • Крок 9

    Збиваємо міксером до отримання однорідної маси. Беремо широкий деко і змащуємо його вершковим маслом.

  • Крок 10

    Дістаємо тісто з теплого місця і виливаємо його рівномірно на деко.

  • Крок 11

    Розігріваємо духовку до 200 градусів і ставимо в неї деко на сім хвилин. Після виймаємо з духовки деко, викладаємо корж і даємо йому трошки охолонути. Потім розрізаємо його навпіл.

  • Крок 12

    Змащуємо перший корж половиною приготованого суфле, потім кладемо зверху другий шар і змащуємо залишилися суфле.

  • Крок 13

    Тепер беремо чорний шоколад і розтоплюємо його на водяній бані, додаємо до нього 50 грам вершкового масла.

  • Крок 14

    Змішуємо ретельно і поливаємо отриманої глазур'ю зверху торт.

  • Крок 15

    Ставимо його в холодильник на шість годин. Після закінчення часу дістаємо торт * Пташине молоко * з холодильника і подаємо до святкового столу або до чаювання.

Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря

УВАГА! Ви не можете добавити коментарій! Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Меню повара


Перейти до меню повара: