Торти в домашніх умовах

Торти в домашніх умовах


Дуже смачні і апетитні тістечка в домашніх умовах які ні чим не відрізняються від магазинних. У приготуванні цих тортів немає нічого складного, так що їх можна швидко приготувати до приходу гостей. Для любителів солоденького, надаємо для Вашої уваги кілька вишуканих і неперевершених тортів. Готуємо вдома самі це просто!
Торти в домашніх умовах
+14
0
19 лют
Інгредієнти:
  • Дві склянки цукру
  • Шість курячих яєць
  • 150 грам вершкового масла
  • Пів чайної ложки розпушувача тіста
  • Один склянку пшеничного борошна
  • 15 грам желатину
  • Підлога пакет ванільного цукру
  • Третина чайної ложки лимонної кислоти
  • 100 грам темного шоколаду
  • 100 мл кип\'яченої води
Спосіб приготування:
  • Крок 1

    Беремо глибоку миску, висипаємо в неї желатин і заливаємо його кип'яченою водою.

  • Крок 2

    Розбиваємо акуратно шість курячих яєць і відокремлюємо жовтки від білків.

  • Крок 3

    Беремо іншу глибоку миску і просіюємо в неї пшеничне борошно.

  • Крок 4

    кладемо 100 грам вершкового масла, шість яєчних жовтків, 100 грам цукру і пів чайної ложки розпушувача.

  • Крок 5

    Замішуємо ретельно тісто і ставимо його на 20 хвилин у тепле місце, що-б воно набухало.

  • Крок 6

    В цей час готуємо суфле для торта. Заважаємо желатин з водою і доводимо його до кипіння.

  • Крок 7

    Беремо іншу глибоку миску і висипаємо в неї дві склянки цукру, пів пакетика ванільного цукру і лимонну кислоту.

  • Крок 8

    Потім додаємо яєчний білок і ретельно все перемішуємо, поступово додаючи гарячий желатин.

  • Крок 9

    Збиваємо міксером до отримання однорідної маси. Беремо широкий деко і змащуємо його вершковим маслом.

  • Крок 10

    Дістаємо тісто з теплого місця і виливаємо його рівномірно на деко.

  • Крок 11

    Розігріваємо духовку до 200 градусів і ставимо в неї деко на сім хвилин. Після виймаємо з духовки деко, викладаємо корж і даємо йому трошки охолонути. Потім розрізаємо його навпіл.

  • Крок 12

    Змащуємо перший корж половиною приготованого суфле, потім кладемо зверху другий шар і змащуємо залишилися суфле.

  • Крок 13

    Тепер беремо чорний шоколад і розтоплюємо його на водяній бані, додаємо до нього 50 грам вершкового масла.

  • Крок 14

    Змішуємо ретельно і поливаємо отриманої глазур'ю зверху торт.

  • Крок 15

    Ставимо його в холодильник на шість годин. Після закінчення часу дістаємо торт * Пташине молоко * з холодильника і подаємо до святкового столу або до чаювання.

Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: