Глазур для торта

Глазур для торта


Кожна починаюча кулінарка переживає ті чи інші труднощі, не всі, наприклад, знають, як зробити глазур для торта правильно, щоб вона застигла, і торт виглядав красивим і був смачним. Отже, варимо глазур і покриваємо нею торт або тістечка. Ми сьогодні зробимо глазур з какао, цукру, молока та масла. Готуємо самі будинку це смачний і простий рецепт!
Глазур для торта
+6
0
19 лют
Інгредієнти:
  • Молоко 2ст.л.
  • Какао 2ст.л
  • 3 ст.л. цукор
  • Вершкове Масло-50г
  • Всі компоненти глазурі крім олії змішуються до однорідної маси, яка ставиться на водяну баню і витримується на невеликому нагріванні при постійному помішуванні, щоб повністю розчинився цукор. Потім суміш трохи остудити, додати вершкове масло і всю масу ще раз ретельно перемішати. Глазур готова, тепер свіжоприготованою глазур\'ю можна покрити торт.
  • Шоколад 100г
  • Вершкове Масло-50г
  • Молоко ? склянки
Спосіб приготування:
  • Крок 1

    Шоколад поламати на маленькі шматочки.

  • Крок 2

    Покласти до нього масло.

  • Крок 3

    Долити молоко і поставить все на водяну баню.

  • Крок 4

    Витримати все при постійному перемішуванні на невеликому нагріванні до розплавлення шоколаду.

  • Крок 5

    Можна зняти глазур з вогню, вона готова.

  • Крок 6

    Приготовленої глазур'ю можна покрити торт або тістечка.

Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: