Загрузка...

Глазур для торта

Глазур для торта


Кожна починаюча кулінарка переживає ті чи інші труднощі, не всі, наприклад, знають, як зробити глазур для торта правильно, щоб вона застигла, і торт виглядав красивим і був смачним. Отже, варимо глазур і покриваємо нею торт або тістечка. Ми сьогодні зробимо глазур з какао, цукру, молока та масла. Готуємо самі будинку це смачний і простий рецепт!
Глазур для торта
+4
0
19 лют
Інгредієнти:
  • Молоко 2ст.л.
  • Какао 2ст.л
  • 3 ст.л. цукор
  • Вершкове Масло-50г
  • Всі компоненти глазурі крім олії змішуються до однорідної маси, яка ставиться на водяну баню і витримується на невеликому нагріванні при постійному помішуванні, щоб повністю розчинився цукор. Потім суміш трохи остудити, додати вершкове масло і всю масу ще раз ретельно перемішати. Глазур готова, тепер свіжоприготованою глазур\'ю можна покрити торт.
  • Шоколад 100г
  • Вершкове Масло-50г
  • Молоко ? склянки
Спосіб приготування:
  • Крок 1

    Шоколад поламати на маленькі шматочки.

  • Крок 2

    Покласти до нього масло.

  • Крок 3

    Долити молоко і поставить все на водяну баню.

  • Крок 4

    Витримати все при постійному перемішуванні на невеликому нагріванні до розплавлення шоколаду.

  • Крок 5

    Можна зняти глазур з вогню, вона готова.

  • Крок 6

    Приготовленої глазур'ю можна покрити торт або тістечка.

Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря

УВАГА! Ви не можете добавити коментарій! Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Меню повара


Перейти до меню повара: