Загрузка...

Бісквітний торт рецепт з фото

Бісквітний торт рецепт з фото


Бісквіт-це виріб з борошна, яєць і цукру. Вони дуже популярні в кулінарії, особливо як основа для весільних тортів, тістечок. Вироби з бісквіту приємні на смак і дуже м'які. У 18 -19 столітті вважали, що бісквіт - це легка і корисна їжа. І особливо письменники, і поети настільки захоплювалися поїданням бісквіта і вином, що призводило до передчасних кончинам цих знаменитих людей. Сподіваюся, у наш час немає таких фанатів бісквіта, і тому приготуємо бісквітний торт рецепт з фото, допоможе вам розібратися в приготуванні. Готуємо вдома смачний торт!
Бісквітний торт рецепт з фото
+4
0
19 лют
Інгредієнти:
  • Борошно 2 склянки
  • Яйця 8-10 штук
  • Полуниця свіжа - 1килограм
  • Вершки 2.5-3 склянки
  • Цукрова Пудра 1,5 склянки
  • Ванільний цукор
Спосіб приготування:
  • Крок 1

    Жовтки відокремте від білків. Білки поставте в холодильник охолонути.

  • Крок 2

    Жовтки збийте з цукром в пухку масу. Міксером збийте білки з дрібкою солі в круту піну.

  • Крок 3

    У розтерті жовтки додайте борошно, зверху покладіть збиті білки і всю масу, змішайте зверху вниз. Деко змастіть маслом і посипте борошном.

  • Крок 4

    Влийте цю масу в деко і красиво розрівняйте і поставте в гарячу духовку. Температура духовки повинна бути 200 градусів.

  • Крок 5

    Бісквіт випікається приблизно 1 годину. Полуницю на торт, за кілька годин до приготування засипають цукровою пудрою і ставлять у холодильник.

  • Крок 6

    Щоб вона добре просочилася і пустила сік. Приготований холодний бісквіт розрізати на дві частини.

  • Крок 7

    Нижню частину змастити соком, прикрасити полуницею. А верх торта намажте збитими міксером вершками з цукровою пудрою і ванільним цукром.

  • Крок 8

    Також можете прикрасити різнобарвною посипкою. Сподіваюся, приготування бісквіта не помучаться вас, і торт вийшов дуже смачний.

  • Крок 9

    Приємного апетиту!

Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря

УВАГА! Ви не можете добавити коментарій! Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Меню повара


Перейти до меню повара: