Загрузка...

Торт бісквітний з безе

Торт бісквітний з безе


Здивуйте своїх гостей, подавши їм приголомшливий десерт. Два різних коржа: медовий і ванільний; два види крему: масляний і заварний, а також безе - таке поєднання здивує кого завгодно!
Торт бісквітний з безе
0
0
19 лют
Інгредієнти:
  • 1 склянка цукру;
  • 2.5 склянки борошна;
  • 6 столових ложок меду;
  • 5 яєць;
  • 1 чайна ложка розпушувача;
  • 1 склянка борошна;
  • 5 курячих яєць;
  • 1 пакетик ванільного цукру;
  • 1 склянка цукру;
  • 320 грам дрібного цукру
  • 5 яєчних білків;
  • 1 пакетик ваніліну;
  • 300 грам вершкового масла;
  • 2 столових ложки борошна;
  • 1 банка згущеного молока;
  • 500 мілілітрів молока;
  • 0,5 склянки цукру;
  • 1 яйце;
  • Щіпка ваніліну;
Спосіб приготування:
  • Крок 1

    Крок перший. Готуємо для початку безе. Для цього збиваємо міксером в міцну піну яєчні білки. Вони повинні бути холодними до збивання. Вводимо до них порціями ванілін і цукор, збиваємо ще 8 хвилин.

  • Крок 2

    Крок другий. Застеляємо пергаментом деко, змащуємо його соняшниковою олією. Викладаємо безе на деко, рівняємо його по всій поверхні. Залишаємо сантиметр від краю дека, оскільки під час випікання, корж безе збільшиться в об'ємі. Випікаємо корж безе 2:00 в духовці з температурою 100оС.

  • Крок 3

    Крок третій. Готуємо медовий бісквіт. Кладемо в металеву миску мед з розпушувачем. Ставимо миску на маленький вогонь, нагріваємо масу, постійно помішувати, поки вона не стане рудого кольору.

  • Крок 4

    Крок четвертий. Збиваємо ретельно курячі яйця з цукром, вливаємо до них мед, вводимо поступово борошно, замішуємо однорідне тісто. Виливаємо тісто в застелений папером (змащуємо її теж маслом) деко. Випікаємо медовий бісквіт близько 30 хвилин.

  • Крок 5

    Крок п'ятий. Готуємо ванільний бісквіт. Збиваємо міксером курячі яйця з цукром. Додаємо до них ванілін, вводимо пшеничне борошно, продовжуючи збивати, але вже ложкою на цей раз, інакше загубиться легкість тіста.

  • Крок 6

    Крок шостий. Виливаємо готове тісто в точно також підготовлений лист, як і для медового бісквіта. Випікаємо теж 30 хвилин.

  • Крок 7

    Крок сьомий. Приступаємо до приготування двох видів крему, поки випікаються бісквіти. Збиваємо гарненько 200 грам вершкового масла, додаємо до нього згущене молоко, знову збиваємо. Перший крем готовий!

  • Крок 8

    Крок восьмий. З залишилися інгредієнтів готуємо заварний крем. Кип'ятимо 300 мілілітрів молока і 2/3 склянки цукру і періодично помішувати. Решта цукру перемішуємо в каструльці з іншим молоком і борошном. Змішуємо яєчну суміш з киплячим молоком.

  • Крок 9

    Крок дев'ятий. Помішуємо постійно масу, доводимо її до загустіння, на маленькому вогні. Потім знімаємо крем з вогню, охолоджуємо його трохи, збиваємо міксером з ваніліном і 100 грамами вершкового масла. Заварний крем готовий!

  • Крок 10

    Крок десятий. Приступаємо до збірки торта. Змащуємо кожен корж двома видами крему. Кладемо на піднос медовий корж, на нього корж безе і ванільний корж. Верх і боки торта змащуємо кремом теж. Прикрашаємо зверху торт тертим шоколадом. Приємного апетиту!

Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря

УВАГА! Ви не можете добавити коментарій! Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Меню повара


Перейти до меню повара: