Загрузка...

Снікерс торт

Снікерс торт


Для приготування пропонованого торта піде чимало часу, але результат, повірте, чудовий. Його назва снікерс торт, який можна охарактеризувати як торт смачний, ніжний і вартий того, щоб витратити на нього стільки часу. Якщо у вас в будинку не є круглої форми для торта або ви віддаєте перевагу прямокутні або квадратні торти. Тоді обирайте таку форму, що б в діаметрі мала тридцять на двадцять сантиметрів.
Снікерс торт
+9
3
30 січ
Інгредієнти:
  • Яйця - дві штуки.
  • Яєчні жовтки - три штуки.
  • Цукор - сто грам.
  • Сода - половина чайної ложки (гашене оцтом).
  • Борошно - сто двадцять грамів.
  • Какао-порошок - одна столова ложка.
  • Ванільний цукор - два пакетики.
  • Яєчні білки - три штуки.
  • Цукор - двісті грам.
  • Варена згущене молоко - одна банка.
  • Масло вершкове - сто п\'ятдесят грамів.
  • Горіхи арахіс - двісті грам.
  • Шоколадна глазур:
  • Шоколад - двісті грам.
Спосіб приготування:
  • Крок 1

    За допомогою міксера збийте яйця з яєчними жовтками. Поступово додаючи в них цукор разом з ванільним цукром.

  • Крок 2

    Після цього додайте соду, тушкування оцтом. Обережно перемішайте дерев'яною лопаткою.

  • Крок 3

    Додайте просіяне борошно. Перемішану з какао-порошком.

  • Крок 4

    Тісто викладіть у форму на пергаментний папір. Випікайте в добре розігрітій духовці до готовності.

  • Крок 5

    Для приготування білкового коржа збийте білки з цукром до отримання міцної піни. Переклавши його в форму, застелену пергаментним папером просушуйте в духовці нагрітій до температури сто градусів протягом двох годин.

  • Крок 6

    Тепер приготуємо крем. Для цього потрібно збити вершкове масло.

  • Крок 7

    Додати до нього варене згущене молоко. Після чого ще раз збити до однорідного стану крему.

  • Крок 8

    Арахіс підсмажте на маленькому вогні і подрібніть за допомогою качалки. Відкладіть в сторону остигати.

  • Крок 9

    Остиглий бісквіт розріжте уздовж коржа навпіл. На нижню його частину намажте крем.

  • Крок 10

    На нього покладете безе. Знову крем.

  • Крок 11

    Зверху накрийте другим бісквітним коржем. Для додання торту акуратного і красивого виду, підріжьте.

  • Крок 12

    Після чого підровняйте його боку. Повапните боки залишилися кремом.

  • Крок 13

    Обсипте крихтами від обрізки коржів. Зверху на торт вилийте шоколадну глазур або розтоплений шоколад.

  • Крок 14

    Розрівняйте її і посипте арахісом. Готовий торт залиште на три години просочуватися.

  • Крок 15

    Але відразу не прибирайте його в холодильник. Приємного апетиту.

Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря

УВАГА! Ви не можете добавити коментарій! Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.

9 березня 2014 15:36
- +2 +
Текст до картинок взагалі не підходить! Немає багатьох описаних деталей! І в переліку потрібних інгридієнтів - немає деяких основних! Дякую за зіпсовану випічку!
9 березня 2014 22:59
- +1 +
Цитата: Юліана
Текст до картинок взагалі не підходить! Немає багатьох описаних деталей! І в переліку потрібних інгридієнтів - немає деяких основних! Дякую за зіпсовану випічку!


Доброго дня! До рецепту є відео де повністью весь процес приготування описано і показано. Картинки зроблено автором рецепта.
15 березня 2016 15:46
- 0 +
Добро дня! Сподобався тортик, а відео по цьому торту я не знайшла і опис приготування дійсно не повний. Якщо можна ссилочку в коментарі киньт на відео!
Меню повара


Перейти до меню повара: