Торти на день народження

Торти на день народження


Витончений і дуже смачні торти на день народження від якого всі гості будуть у глибокому захваті. А також ці торти можуть бути незабутнім подарунком до дня народження. Печемо просто і без витрат!
Торти на день народження
+3
0
30 січ
Інгредієнти:
  • Чотири склянки і дві столових ложок пшеничного борошна
  • 700 грам вершкового масла
  • 250 мілілітрів води
  • Одна столова ложка горілки
  • Одна чайна ложка есенції
  • Одне куряче яйце
  • Один стакан цукру
  • Пів чайної ложки ваніліну
  • Дві столові ложки коньяку
  • Дві склянки молока
  • Деко
  • Харчовий папір
  • Харчова плівка
Спосіб приготування:
  • Крок 1

    Просіваємо чотири склянки пшеничного борошна і додаємо до неї 400 грам вершкового масла. Рубаємо масло з пшеничним борошном і кладемо в глибоку миску. Беремо склянку з холодною водою і додаємо в нього горілку і есенцію. Заливаємо отриманою сумішшю пшеничне борошно.

  • Крок 2

    Замішуємо ретельно круте тісто.

  • Крок 3

    Тепер змочуємо руки водою і ліпимо з тіста приблизно сім однакових кульок. кладемо їх у холодильник на півтори години. У цей час приступаємо до виготовлення крему для торта.

  • Крок 4

    Беремо аленькую каструльку і висипаємо в неї один стакан цукру і дві столові ложки просіяного пшеничного борошна. Розбиваємо туди ж куряче яйце і ретельно все заважаємо. Заливаємо отриману масу молоком і ставимо вариться її на маленький вогонь, не забуваючи постійно її помішувати.

  • Крок 5

    Коли маса почне густіти, знімаємо її з вогню, накриваємо харчовою плівкою і ставимо в прохолодне місце остигати.

  • Крок 6

    Беремо іншу миску, кладемо в неї 300 грам вершкового масла і пів чайної ложки ваніліну.

  • Крок 7

    Ретельно збиваємо масло міксером, поки воно не стане пишним. Додаємо до нього дві столові ложки коньяку. Ще раз все заважаємо. Тепер беремо молочну суміш і виливаємо її до отриманого крему.

  • Крок 8

    Ретельно перемішуємо. Потім дістаємо з холодильника коржики з тіста одну за однією і розгортає їх на робочому столі посипаним пшеничним борошном до потрібної форми. Обрізаємо відразу рівно краю. Наколюємо тісто виделкою.

  • Крок 9

    Розігріваємо заздалегідь духовку до 180 градусів. Беремо деко, застилаем його папером для випічки і кладемо на неї акуратно підготовлене тісто. Ставимо деко на десять хвилин у духовку.

  • Крок 10

    Коли всі коржі будуть готові, приступаємо до комплектації торта.

  • Крок 11

    На спечений корж, накладаємо крем, потім знову корж і знову крем. Верхній шар змащуємо кремом і посипаємо крихтами від торта. Ставимо торт на годину в холодильник, а потім подаємо дуже апетитний торт наполеон до столу.

Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: