Загрузка...

Торти на день народження

Торти на день народження


Витончений і дуже смачні торти на день народження від якого всі гості будуть у глибокому захваті. А також ці торти можуть бути незабутнім подарунком до дня народження. Печемо просто і без витрат!
Торти на день народження
+3
0
30 січ
Інгредієнти:
  • Чотири склянки і дві столових ложок пшеничного борошна
  • 700 грам вершкового масла
  • 250 мілілітрів води
  • Одна столова ложка горілки
  • Одна чайна ложка есенції
  • Одне куряче яйце
  • Один стакан цукру
  • Пів чайної ложки ваніліну
  • Дві столові ложки коньяку
  • Дві склянки молока
  • Деко
  • Харчовий папір
  • Харчова плівка
Спосіб приготування:
  • Крок 1

    Просіваємо чотири склянки пшеничного борошна і додаємо до неї 400 грам вершкового масла. Рубаємо масло з пшеничним борошном і кладемо в глибоку миску. Беремо склянку з холодною водою і додаємо в нього горілку і есенцію. Заливаємо отриманою сумішшю пшеничне борошно.

  • Крок 2

    Замішуємо ретельно круте тісто.

  • Крок 3

    Тепер змочуємо руки водою і ліпимо з тіста приблизно сім однакових кульок. кладемо їх у холодильник на півтори години. У цей час приступаємо до виготовлення крему для торта.

  • Крок 4

    Беремо аленькую каструльку і висипаємо в неї один стакан цукру і дві столові ложки просіяного пшеничного борошна. Розбиваємо туди ж куряче яйце і ретельно все заважаємо. Заливаємо отриману масу молоком і ставимо вариться її на маленький вогонь, не забуваючи постійно її помішувати.

  • Крок 5

    Коли маса почне густіти, знімаємо її з вогню, накриваємо харчовою плівкою і ставимо в прохолодне місце остигати.

  • Крок 6

    Беремо іншу миску, кладемо в неї 300 грам вершкового масла і пів чайної ложки ваніліну.

  • Крок 7

    Ретельно збиваємо масло міксером, поки воно не стане пишним. Додаємо до нього дві столові ложки коньяку. Ще раз все заважаємо. Тепер беремо молочну суміш і виливаємо її до отриманого крему.

  • Крок 8

    Ретельно перемішуємо. Потім дістаємо з холодильника коржики з тіста одну за однією і розгортає їх на робочому столі посипаним пшеничним борошном до потрібної форми. Обрізаємо відразу рівно краю. Наколюємо тісто виделкою.

  • Крок 9

    Розігріваємо заздалегідь духовку до 180 градусів. Беремо деко, застилаем його папером для випічки і кладемо на неї акуратно підготовлене тісто. Ставимо деко на десять хвилин у духовку.

  • Крок 10

    Коли всі коржі будуть готові, приступаємо до комплектації торта.

  • Крок 11

    На спечений корж, накладаємо крем, потім знову корж і знову крем. Верхній шар змащуємо кремом і посипаємо крихтами від торта. Ставимо торт на годину в холодильник, а потім подаємо дуже апетитний торт наполеон до столу.

Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря

УВАГА! Ви не можете добавити коментарій! Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Меню повара


Перейти до меню повара: