» » » Мастика для рецепт торта

Мастика для рецепт торта

Оцінка 4 з 5
Красиво оформлений домашній торт - це бажання подарувати близьким і коханим людям щось приємне, а для цього пропонуємо вам прочитати - Мастика для торта рецепт. Можна не використовувати барвників і зробити торт святково-білим, але це буде не оригінально і трошки нудно, хоча, якщо додати золоті зірочки і ще щось креативне - буде чудовий вид. Готуємо смачно будинку без витрат!

Цукрова мастика для торта - це прекрасний матеріал для того, що б показати своє вміння, творчість, фантазію. З неї можна зліпити машинки, красиві квіти, листя, людей, тварин та багато іншого. Цим захоплюючим і корисним заняттям можна займатися всією сімей.

Інгредієнти для рецепта «Мастика для рецепт торта»:

  • Желатинова цукрова мастика.
  • Цукрова мастика з додаванням згущеного молока.
  • Її можна з'єднувати з харчовими барвниками. Час висихання цукрової мастики для торта залежить від того, який набір продуктів ви вибираєте. Якщо приготувати мастику на желатині - виріб висохне швидко, а якщо на згущеному молоці - фігурки будуть м'якими.
  • Дерев'яна дошка для розкачування.
  • Скалка.
  • Круглий ніж (такий як для піци).
  • Лінійка.
  • Ножиці.
  • Рулон поліетилену пакувальний.
  • Кольорова стрічка - якщо ви бажаєте приготувати листівку.
  • Желатин - десять грамів.
  • Вода - п'ятдесят п'ять мілілітрів.
  • Цукрова пудра - шістсот грамів.
  • Сік лимона - дві чайні ложки.
  • Барвники.

Як приготувати «Мастика для рецепт торта» в домашніх умовах

  1. У холодній воді замочити желатин
  2. Візьміть води стільки, що б вона покрила повністю його.
  3. Якщо ви купили вітчизняний желатин - налийте більше води і залиште набухати на 1:00, потім зайву воду можете злити.
  4. Для замочування беріть тільки холодну воду.
  5. Якщо ж ви використовуєте желатин імпортний - достатньо буде для набухання п'ятнадцять хвилин.
  6. Підготовлену суміш переміщаємо в маленьку каструлю і ставимо на невеликий вогонь.
  7. Знімаємо з плити тільки тоді, коли побачите, що желатин повністю розчинився.
  8. Візьміть до уваги, що кип'ятити желатин ні в якому разі не можна, тому, що він втратить всі свої властивості, може придбати неприємний запах або підгоріти.
  9. Для приготування невеликої порції мастики потрібно насипати цукрову пудру у формі гірки і посередині зробити в ній поглиблення, потім вливаємо розтворившийся желатин. Не забудьте просіяти цукрову пудру через сито.
  10. Потім замішуємо мастику для тортів до тих пір, поки вона не перестане липнути до рук, не буде кришитися і зробиться еластичною і однорідною масою.
  11. Якщо все-таки, вона прилипає рукам, хочу вам порекомендувати додати ще цукрової пудри, а якщо ж кришитися - тоді сік лимона.
  12. Для того, що б готова маса не висихала - упакуйте її в поліетиленову плівку.
Якщо ви приготували цей рецепт - напишіть те що вийшло!
Не пишіть, коментар «Спасибі, смачно!» Висловлюйте свої емоції більш детально!
  • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
    heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
    winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
    worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
    expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
    disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
    joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
    sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
    neutral_faceno_mouthinnocent