Рецепти з фото і відео

Мастика для рецепт торта

Мастика для рецепт торта


Красиво оформлений домашній торт - це бажання подарувати близьким і коханим людям щось приємне, а для цього пропонуємо вам прочитати - Мастика для торта рецепт. Можна не використовувати барвників і зробити торт святково-білим, але це буде не оригінально і трошки нудно, хоча, якщо додати золоті зірочки і ще щось креативне - буде чудовий вид. Готуємо смачно будинку без витрат!

Цукрова мастика для торта - це прекрасний матеріал для того, що б показати своє вміння, творчість, фантазію. З неї можна зліпити машинки, красиві квіти, листя, людей, тварин та багато іншого. Цим захоплюючим і корисним заняттям можна займатися всією сімей.
Мастика для рецепт торта
+12
0
29 січ
Інгредієнти:
  • Желатинова цукрова мастика.
  • Цукрова мастика з додаванням згущеного молока.
  • Її можна з\'єднувати з харчовими барвниками. Час висихання цукрової мастики для торта залежить від того, який набір продуктів ви вибираєте. Якщо приготувати мастику на желатині - виріб висохне швидко, а якщо на згущеному молоці - фігурки будуть м\'якими.
  • Дерев\'яна дошка для розкачування.
  • Скалка.
  • Круглий ніж (такий як для піци).
  • Лінійка.
  • Ножиці.
  • Рулон поліетилену пакувальний.
  • Кольорова стрічка - якщо ви бажаєте приготувати листівку.
  • Желатин - десять грамів.
  • Вода - п\'ятдесят п\'ять мілілітрів.
  • Цукрова пудра - шістсот грамів.
  • Сік лимона - дві чайні ложки.
  • Барвники.
Спосіб приготування:
  • Крок 1

    У холодній воді замочити желатин

  • Крок 2

    Візьміть води стільки, що б вона покрила повністю його.

  • Крок 3

    Якщо ви купили вітчизняний желатин - налийте більше води і залиште набухати на 1:00, потім зайву воду можете злити.

  • Крок 4

    Для замочування беріть тільки холодну воду.

  • Крок 5

    Якщо ж ви використовуєте желатин імпортний - достатньо буде для набухання п'ятнадцять хвилин.

  • Крок 6

    Підготовлену суміш переміщаємо в маленьку каструлю і ставимо на невеликий вогонь.

  • Крок 7

    Знімаємо з плити тільки тоді, коли побачите, що желатин повністю розчинився.

  • Крок 8

    Візьміть до уваги, що кип'ятити желатин ні в якому разі не можна, тому, що він втратить всі свої властивості, може придбати неприємний запах або підгоріти.

  • Крок 9

    Для приготування невеликої порції мастики потрібно насипати цукрову пудру у формі гірки і посередині зробити в ній поглиблення, потім вливаємо розтворившийся желатин. Не забудьте просіяти цукрову пудру через сито.

  • Крок 10

    Потім замішуємо мастику для тортів до тих пір, поки вона не перестане липнути до рук, не буде кришитися і зробиться еластичною і однорідною масою.

  • Крок 11

    Якщо все-таки, вона прилипає рукам, хочу вам порекомендувати додати ще цукрової пудри, а якщо ж кришитися - тоді сік лимона.

  • Крок 12

    Для того, що б готова маса не висихала - упакуйте її в поліетиленову плівку.

Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: