Рецепти тортів в домашніх умовах

Рецепти тортів в домашніх умовах


Сьогодні багато хто воліє купувати готові кондитерські вироби, але ж існують рецепти тортів в домашніх умовах і, більш того, практично будь-який з тих, які продаються можна приготувати вдома самостійно і в цьому є маса переваг. До них відносяться: завжди свіжа продукція, впевненість в якості, а головне коригування рецепта улюбленого ласощі по своєму смаку (додати більше горіхів або шоколаду, можливо, навпаки, зменшити кількість якогось інгредієнта). Торт, рецепт і технологія приготування описані нижче, завоював неймовірну популярність серед любителів тортовой продукції. Смачні торти без витрат!
Рецепти тортів в домашніх умовах
+6
0
29 січ
Інгредієнти:
  • Борошно - 300г
  • Цукор - 240г
  • Сметана 25%-ая - 500г
  • Вершкове масло - 130г
  • Сода - 1/3 ст. ложки
  • Цукор - 130г
  • Сметана 25%-ая - 500г
  • Ягідний сироп
Спосіб приготування:
  • Крок 1

    Тісто: цукор ретельно розтирається з маслом, додається сметана - все збивається. Додається борошно, змішана з содою - замішується тісто.

  • Крок 2

    Розрізається тісто на 6 однакових частин, кожна з яких розкачується.

  • Крок 3

    Коржі випікаються на змащеному деку в духовій шафі приблизно 5 хвилин.

  • Крок 4

    Готові коржі підрізаються так, щоб всі були одного розміру.

  • Крок 5

    Крем: при безперервному збиванні сметани додається частинами цукор. У підсумку виходить однорідна маса, в яку вливається будь ягідний сироп - все перемішується.

  • Крок 6

    Всі коржі Перемащуємо кремом, просочуються деякий час. Торт прикрашається ягодами.

Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: