Загрузка...

Торт прага рецепт з фото

Торт прага рецепт з фото


Практично всі діти і багато дорослі дуже люблять торти. Рецептів приготування тортів досить багато, один з них це торт прага рецепт з фото представлений нижче. Приготований торт по цьому рецепту схожий за смаком на торт, придбаний в магазині. Готуємо самі без витрат смачний торт, це просто!
Торт прага рецепт з фото
+2
0
24 січ
Інгредієнти:
  • Борошно - один стакан.
  • Курячі яйця - сім штук.
  • Вершковий маргарин - п\'ятдесят грам.
  • Какао - три столові ложки.
  • Цукор - сто п\'ятдесят грамів.
  • Розпушувач - одна чайна ложка.
  • Вершкове масло - двісті п\'ятдесят грам.
  • Молоко згущене - п\'ять столових ложок.
  • Курячі яйця - три штуки.
  • Какао - дві столові ложки.
  • Вода - півсклянки.
  • Вода - вісім столових ложок.
  • Цукор - один стакан.
  • Какао - одна столова ложка.
Спосіб приготування:
  • Крок 1

    Яєчні жовтки відокремити від білків. Потім жовтки розтерти з цукром.

  • Крок 2

    Додати розтоплений маргарин і борошно, все добре перемішати. Потім додати какао і до однорідної маси перемішати.

  • Крок 3

    Збити білки до стану піни і додати в тісто, акуратно перемішати. У форму, змащену маслом вилити тісто і поставити в духовку.

  • Крок 4

    Випікати до готовності коржа. Готовий корж по горизонталі розрізати на три частини.

  • Крок 5

    Щоб приготувати крем необхідно жовтки відокремити від білків. Потім жовтки вилити в каструлю, додати в неї воду, какао і згущене молоко.

  • Крок 6

    Помішуючи крем варити на невеликому вогні. Загуснути крем повинен до стану густої сметани.

  • Крок 7

    Після чого додати в нього розм'якшене вершкове масло. Розмішати до однорідності і поставити в холодильник.

  • Крок 8

    Всі коржі, крім верхнього, смородиновим варенням просочити, після чого змастити кремом. Щоб приготувати глазур, в каструлю треба налити воду, всипати цукор, перемішати і на невеликому вогні варити.

  • Крок 9

    Помішувати до повного розчинення цукру. Потім додати какао і помішуючи варити до тих пір, поки не почне густіти глазур.

  • Крок 10

    Гарячої глазур'ю залити поверхню торта. Для прикраси торта підійде суміш лимонного соку з цукровою пудрою.

  • Крок 11

    Тепер торт можна подавати на стіл.

Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря

УВАГА! Ви не можете добавити коментарій! Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Меню повара


Перейти до меню повара: