Торт прага рецепт з фото

Торт прага рецепт з фото


Практично всі діти і багато дорослі дуже люблять торти. Рецептів приготування тортів досить багато, один з них це торт прага рецепт з фото представлений нижче. Приготований торт по цьому рецепту схожий за смаком на торт, придбаний в магазині. Готуємо самі без витрат смачний торт, це просто!
Торт прага рецепт з фото
+2
0
24 січ
Інгредієнти:
  • Борошно - один стакан.
  • Курячі яйця - сім штук.
  • Вершковий маргарин - п\'ятдесят грам.
  • Какао - три столові ложки.
  • Цукор - сто п\'ятдесят грамів.
  • Розпушувач - одна чайна ложка.
  • Вершкове масло - двісті п\'ятдесят грам.
  • Молоко згущене - п\'ять столових ложок.
  • Курячі яйця - три штуки.
  • Какао - дві столові ложки.
  • Вода - півсклянки.
  • Вода - вісім столових ложок.
  • Цукор - один стакан.
  • Какао - одна столова ложка.
Спосіб приготування:
  • Крок 1

    Яєчні жовтки відокремити від білків. Потім жовтки розтерти з цукром.

  • Крок 2

    Додати розтоплений маргарин і борошно, все добре перемішати. Потім додати какао і до однорідної маси перемішати.

  • Крок 3

    Збити білки до стану піни і додати в тісто, акуратно перемішати. У форму, змащену маслом вилити тісто і поставити в духовку.

  • Крок 4

    Випікати до готовності коржа. Готовий корж по горизонталі розрізати на три частини.

  • Крок 5

    Щоб приготувати крем необхідно жовтки відокремити від білків. Потім жовтки вилити в каструлю, додати в неї воду, какао і згущене молоко.

  • Крок 6

    Помішуючи крем варити на невеликому вогні. Загуснути крем повинен до стану густої сметани.

  • Крок 7

    Після чого додати в нього розм'якшене вершкове масло. Розмішати до однорідності і поставити в холодильник.

  • Крок 8

    Всі коржі, крім верхнього, смородиновим варенням просочити, після чого змастити кремом. Щоб приготувати глазур, в каструлю треба налити воду, всипати цукор, перемішати і на невеликому вогні варити.

  • Крок 9

    Помішувати до повного розчинення цукру. Потім додати какао і помішуючи варити до тих пір, поки не почне густіти глазур.

  • Крок 10

    Гарячої глазур'ю залити поверхню торта. Для прикраси торта підійде суміш лимонного соку з цукровою пудрою.

  • Крок 11

    Тепер торт можна подавати на стіл.

Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: