Шоколадно-банановий торт

Шоколадно-банановий торт


Люди не знають точного місця народження торта. Є версія, що торт народився в Греції, там були знайдені торти, виготовлені з м'ятих зерен. Банановий торт дуже смачний і швидкий у приготуванні десерт. В наш час країною тортів по праву вважається Франція. Готуємо дуже просто вдома без витрат!
Шоколадно-банановий торт
+1
0
21 січ
Інгредієнти:
  • Борошно - один стакан.
  • Розпушувач - одна чайна ложка.
  • Яйця - чотири штуки.
  • Цукор - один стакан.
  • Сметана - один стакан.
  • Вершкове масло - двісті грам.
  • Банани - чотири штуки.
  • Очищені волоські горіхи - сто грам.
  • Молоко - п\'ятсот мілілітрів.
  • Цукор - двісті грам.
  • Ванільний цукор - одна чайна ложка.
  • Жовтки - чотири штуки.
  • Борошно - п\'ятдесят грам.
Спосіб приготування:
  • Крок 1

    Яйця з цукром збийте міксером до білого кольору, продовжуючи збивати, додайте вершкове масло і сметану, нагріту до кімнатної температури.

  • Крок 2

    Час від часу додавайте просіяне борошно і розпушувач, збивайте до однорідності. Далі розділіть тісто на три однакові частини.

  • Крок 3

    Потім форму діаметром двадцять чотири сантиметри застелите пергаментом змазаним маслом, влийте одну частину тіста і поставте в духовку, розігріту до ста дев'яносто градусів приблизно на двадцять хвилин. Так само треба спекти ще два коржі.

  • Крок 4

    Поки коржі печуться треба приготувати крем.

  • Крок 5

    Закип'ятіть молоко, зніміть з вогню і дайте йому охолонути.

  • Крок 6

    Далі в сотейнику ретельно розітріть жовтки з цукром і борошном, помішуючи без зупинки, влийте гаряче молоко.

  • Крок 7

    Після цього сотейник поставте на слабкий вогонь і варіть, безперервно помішуючи до загустіння, варитися повинно близько восьми хвилин.

  • Крок 8

    Очистіть банани від шкірки і наріжте їх тонкими кружальцями. Наріжте горіхи ножем, великими крихтами.

  • Крок 9

    Всі коржі змастіть приготованим кремом. На два коржі зверху викладіть гуртки бананів.

  • Крок 10

    Покладіть коржі один на одного і посипте верхній корж горіховою крихтою. Торт має простояти в холодильнику мінімум два чосу.

Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: