Загрузка...

Шоколадно-банановий торт

Шоколадно-банановий торт


Люди не знають точного місця народження торта. Є версія, що торт народився в Греції, там були знайдені торти, виготовлені з м'ятих зерен. Банановий торт дуже смачний і швидкий у приготуванні десерт. В наш час країною тортів по праву вважається Франція. Готуємо дуже просто вдома без витрат!
Шоколадно-банановий торт
+1
0
21 січ
Інгредієнти:
  • Борошно - один стакан.
  • Розпушувач - одна чайна ложка.
  • Яйця - чотири штуки.
  • Цукор - один стакан.
  • Сметана - один стакан.
  • Вершкове масло - двісті грам.
  • Банани - чотири штуки.
  • Очищені волоські горіхи - сто грам.
  • Молоко - п\'ятсот мілілітрів.
  • Цукор - двісті грам.
  • Ванільний цукор - одна чайна ложка.
  • Жовтки - чотири штуки.
  • Борошно - п\'ятдесят грам.
Спосіб приготування:
  • Крок 1

    Яйця з цукром збийте міксером до білого кольору, продовжуючи збивати, додайте вершкове масло і сметану, нагріту до кімнатної температури.

  • Крок 2

    Час від часу додавайте просіяне борошно і розпушувач, збивайте до однорідності. Далі розділіть тісто на три однакові частини.

  • Крок 3

    Потім форму діаметром двадцять чотири сантиметри застелите пергаментом змазаним маслом, влийте одну частину тіста і поставте в духовку, розігріту до ста дев'яносто градусів приблизно на двадцять хвилин. Так само треба спекти ще два коржі.

  • Крок 4

    Поки коржі печуться треба приготувати крем.

  • Крок 5

    Закип'ятіть молоко, зніміть з вогню і дайте йому охолонути.

  • Крок 6

    Далі в сотейнику ретельно розітріть жовтки з цукром і борошном, помішуючи без зупинки, влийте гаряче молоко.

  • Крок 7

    Після цього сотейник поставте на слабкий вогонь і варіть, безперервно помішуючи до загустіння, варитися повинно близько восьми хвилин.

  • Крок 8

    Очистіть банани від шкірки і наріжте їх тонкими кружальцями. Наріжте горіхи ножем, великими крихтами.

  • Крок 9

    Всі коржі змастіть приготованим кремом. На два коржі зверху викладіть гуртки бананів.

  • Крок 10

    Покладіть коржі один на одного і посипте верхній корж горіховою крихтою. Торт має простояти в холодильнику мінімум два чосу.

Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря

УВАГА! Ви не можете добавити коментарій! Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Меню повара


Перейти до меню повара: