Торт на сковороді

Торт на сковороді


Новорічні свята закінчилися. На цукерки дивитися вже не хочеться, а от чай з легеньким тортом те, що потрібно. Сьогодні я хочу поділитися з вами рецептом такого тортика. А печеться він дуже швидко, вірніше смажиться на сковороді. Отже, про все по порядку.
Торт на сковороді
+15
0
08 січ
Інгредієнти:
  • яйця - 3 штуки
  • цукор - 1 стакан
  • борошно - 3,5-4 склянки
  • маргарин - 2 столові ложки
  • сода - 2/3 чайної ложки погасити оцтом
  • сіль - щіпка
  • молоко - 1 літр
  • яйця - 3 штуки
  • борошно - 4 столові ложки
  • цукор - 1 стакан
  • ванілін - 1 пакетик
Спосіб приготування:
  • Крок 1

    Для початку приготуємо тісто для нашого торта.

  • Крок 2

    Для цього трохи збиваємо яйця з цукром.

  • Крок 3

    До цієї суміші додаємо дрібку солі, соду, гашену оцтом, і 2 столові ложки маргарину. Маргарин попередньо потрібно розтопити.

  • Крок 4

    Все гарненько перемішуємо. После цього поступово додаємо борошно і замішуємо тісто.

  • Крок 5

    Формуємо з тіста колобок і залишаємо його відпочивати на 20 хвилин.

  • Крок 6

    Поки тісто підходить, займемося приготуванням крему. Я зробила звичайний заварний крем. Для його приготування необхідно розтерти яйця з цукром, додати борошно. Отриману суміш розвести молоком і все добре перемішати. Поставити на плиту, на повільному вогні довести до кипіння. При цьому крем потрібно постійно помішувати, щоб він не пригорів. Коли крем загусне і стане потрібної нам консистенції, знімаємо з вогню. Додаємо пакетик ваніліну. Добре перемішуємо і відставляємо. Коли крем охолоне, в нього можна покласти 250 грам вершкового масла і добре збити.

  • Крок 7

    Розкачуємо наші шматочки. Не забуваємо про борошно. Щоб наше тісто не прилипло до столу.

  • Крок 8

    На попередньо нагріту сковороду відправляємо наші коржі смажитися (я перекладала коржі при мощі качалки). Сковороду маслом змащувати не потрібно. Готуємо коржі на сухій сковороді, на середньому вогні. На «випікання» коржів у мене пішло всього п'ятнадцять хвилин. Погодьтеся, що в духовці вони готувалися б набагато довше.

  • Крок 9

    Готовим коржам надаємо круглу форму, використовуючи тарілку потрібного діаметру. Залишки перетираємо в крихту. Для цієї мети я використовувала м'ясорубку.

  • Крок 10

    Рівні круглі коржі рясно змащуємо кремом.

  • Крок 11

    Готовий торт посипаємо сухарями і залишаємо просочуватися мінімум на три години. Найкраще залишити на ніч.

  • Крок 12

    Торт виходить смачним і легким. Приємного апетиту!

Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: