Загрузка...

Торт з полуницею

Торт з полуницею


Наближався мій День народження, і гостей потрібно було пригостити тортом. Ну яке ж свято без торта? Біда в тому, що духовки у мене немає. Вихід - придбати готовий торт або напівфабрикат, але я придумала інакше. Трохи подумавши, вирішила приготувати торт з полуницею. Ви знаєте, повчитися дуже смачно і вишукано. Дивіться самі.
Торт з полуницею
+3
0
17 гру
Інгредієнти:
  • 500 мл молока
  • 400 мл згущеного молока
  • 200 г пшеничного борошна
  • 700 г полуниці
  • 2 яйця
  • 20 г цукру
  • 200 г розм\'якшеного вершкового масла
  • Щіпка соди
  • Щіпка солі
Спосіб приготування:
  • Крок 1

    На сковороді потрібно посмажити 9-10 млинців. Кількість млинців може бути менше або більше, то ви самі відрегулюєте висоту торта. Для цього з'єднайте молоко, борошно, яйця, цукор, сіль, соду і перемішайте добре. Тісто для млинців готове, можна приступати до смаження.

  • Крок 2

    Готуємо крем. М'яке вершкове масло збийте блендером.

  • Крок 3

    Тепер до вершкового масла додаємо згущене молоко і знову збиваємо блендером.

  • Крок 4

    Полуницю потрібно гарненько вимити, очистити від хвостиків і нарізати часточками.

  • Крок 5

    Верх млинця намазуємо кремом і кладемо полуницю. Накриваємо другим млинцем. Його так само змащуємо кремом і накриваємо.

  • Крок 6

    Те ж саме робимо з усіма млинцями. Робіть все швидко, крем розтікається.

  • Крок 7

    Верхній млинець можна прикрасити полуницею, шоколадом, кокосовою стружкою. Дайте волю фантазії.

  • Крок 8

    Приємного апетиту!

Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря

УВАГА! Ви не можете добавити коментарій! Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Меню повара


Перейти до меню повара: