Торт з полуницею

Торт з полуницею


Наближався мій День народження, і гостей потрібно було пригостити тортом. Ну яке ж свято без торта? Біда в тому, що духовки у мене немає. Вихід - придбати готовий торт або напівфабрикат, але я придумала інакше. Трохи подумавши, вирішила приготувати торт з полуницею. Ви знаєте, повчитися дуже смачно і вишукано. Дивіться самі.
Торт з полуницею
+4
0
17 гру
Інгредієнти:
  • 500 мл молока
  • 400 мл згущеного молока
  • 200 г пшеничного борошна
  • 700 г полуниці
  • 2 яйця
  • 20 г цукру
  • 200 г розм\'якшеного вершкового масла
  • Щіпка соди
  • Щіпка солі
Спосіб приготування:
  • Крок 1

    На сковороді потрібно посмажити 9-10 млинців. Кількість млинців може бути менше або більше, то ви самі відрегулюєте висоту торта. Для цього з'єднайте молоко, борошно, яйця, цукор, сіль, соду і перемішайте добре. Тісто для млинців готове, можна приступати до смаження.

  • Крок 2

    Готуємо крем. М'яке вершкове масло збийте блендером.

  • Крок 3

    Тепер до вершкового масла додаємо згущене молоко і знову збиваємо блендером.

  • Крок 4

    Полуницю потрібно гарненько вимити, очистити від хвостиків і нарізати часточками.

  • Крок 5

    Верх млинця намазуємо кремом і кладемо полуницю. Накриваємо другим млинцем. Його так само змащуємо кремом і накриваємо.

  • Крок 6

    Те ж саме робимо з усіма млинцями. Робіть все швидко, крем розтікається.

  • Крок 7

    Верхній млинець можна прикрасити полуницею, шоколадом, кокосовою стружкою. Дайте волю фантазії.

  • Крок 8

    Приємного апетиту!

Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: