Загрузка...

Бісквіт рецепт

Бісквіт рецепт


Вироби з бісквітного тіста в кулінарії незамінні. З нього можна випікати красиві торти на день народження і весілля, а також для домашньої випічки смачні булочки. Бісквіт рецепт простий, але готувати його потрібно в швидкому темпі. Потрібно швидко збивати яєчно - цукрову масу, формувати тісто. Для випічки бісквіта можна використовувати різні листи: круглі, квадратні, прямокутні. Історія походження бісквіта загубилася минулих століттях, але відомо, що Королева Вікторія, звеліла своїм кухарям робити бісквіт з солодкими прошарками. І це виріб було першою ласункою пері дворі. А корабельні коки намагалися чим побільше запастися бісквітом, так як він не містить в складі масла, зберігався в трюмах дуже довго. В наш час ця лакомка доступна всім. Це смачний бісквіт без витрат рецепт апетитний!
Бісквіт рецепт
+7
0
03 гру
Інгредієнти:
  • Яйця 6 штук
  • Цукор 150 грам
  • Борошно 150 грам
  • Мигдаль 30 грам
Спосіб приготування:
  • Крок 1

    Мигдаль дрібно порізати.

  • Крок 2

    Спочатку вам потрібно відокремити білки від жовтків (не змішувати), збивати цукор з білками в стійку піну і невеликими порціями додавати жовтки (не вимикаючи міксер), потім всипати борошно, змішане з мигдалем, і швиденько замісити тісто.

  • Крок 3

    Деко змастити маслом, застелити пергаментним папером.

  • Крок 4

    Тісто розділити на частини і перелити в деко, так щоб заповнити? дека.

  • Крок 5

    Випікати при температурі 180 градусів.

  • Крок 6

    При випіканні деко з бісквітом НЕ трясти, а то може осісти.

  • Крок 7

    Щоб дізнатися, чи готовий корж, візьміть сірник і проткніть їй корж, якщо тісто не залишиться на сірнику значить готово.

  • Крок 8

    Охолодити, відокремити від паперу, просочити сиропом.

  • Крок 9

    Бісквіт добре поєднується з різними видами кремів, глазурі, а також з джемами.

Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря

УВАГА! Ви не можете добавити коментарій! Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Меню повара


Перейти до меню повара: