Загрузка...

Наполеон рецепт

Наполеон рецепт


Якщо ви любитель листкового торта і у вас є час для того, що б правильно приготувати листкове тісто і випекти з нього дванадцять коржів, тоді торт наполеон рецепт викладений нижче для вас. Це смачний і простий листковий торт, прослоенний заварним кремом і посипаний подрібненими крихтами від одного спеченого коржа.
Наполеон рецепт
+1
0
03 гру
Інгредієнти:
  • Борошно - П\'ятсот п\'ятдесят грам.
  • Сіль - на кінчику ножа.
  • Свинячий жир - двадцять п\'ять грам.
  • Вершкове масло - двісті п\'ятдесят грам.
  • Оцет - одна столова ложка.
  • Вода - сто п\'ятдесят мілілітрів.
  • Молоко - один літр.
  • Цукор - чотириста грамів.
  • Ванільний цукор - дві чайних ложки.
  • Яйця - вісім жовтків.
  • Борошно - сто грам.
Спосіб приготування:
  • Крок 1

    Розітріть з жиром сіль і борошно, потім додаючи теплу воду, замісіть тісто.

  • Крок 2

    З нього сформуйте кулю і протягом п'яти хвилин вимішуйте до отримання еластичного тіста.

  • Крок 3

    Розкачайте пласт прямокутної форми на середину покладіть розм'якшене масло.

  • Крок 4

    Складіть тісто конвертиком і розгойдайте ще раз прямокутник, повторіть це два рази, після чого покладіть в холодильник на одну годину.

  • Крок 5

    По закінченню цього часу знову розкачайте пласт, складіть його втричі і повторіть таку процедуру п'ять разів.

  • Крок 6

    Зробіть з приготованого таким способом тесту десять коржів, розкачайте їх у формі кола, поколіть виделкою і випікайте в розігрітій духовці до готовності.

  • Крок 7

    Тепер приготуємо заварний крем.

  • Крок 8

    Збийте віночком жовтки з цукром, додайте борошно, молоко і перемішайте.

  • Крок 9

    Поставте на плиту, зробивши маленький вогонь і постійно помішуючи, варіть до загустіння заварної маси.

  • Крок 10

    Охолодіть. За допомогою міксера збийте вершкове масло, і потрошку додаючи заварний крем, продовжуйте збивати.

  • Крок 11

    Наприкінці додайте ванільний цукор, коньяк і цим кремом промажьте листкові коржі і верх торта.

  • Крок 12

    Один корж залиште для приготування крихти.

  • Крок 13

    Бока і верх торта обсипте крихтою.

  • Крок 14

    Готовий торт «Наполеон» поставте на 6:00 в холодильник для просочення коржів.

Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря

УВАГА! Ви не можете добавити коментарій! Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Меню повара


Перейти до меню повара: