» » » Наполеон рецепт

Наполеон рецепт

Оцінка 4 з 5
Якщо ви любитель листкового торта і у вас є час для того, що б правильно приготувати листкове тісто і випекти з нього дванадцять коржів, тоді торт наполеон рецепт викладений нижче для вас. Це смачний і простий листковий торт, прослоенний заварним кремом і посипаний подрібненими крихтами від одного спеченого коржа.

Інгредієнти для рецепта «Наполеон рецепт»:

  • Борошно - П'ятсот п'ятдесят грам.
  • Сіль - на кінчику ножа.
  • Свинячий жир - двадцять п'ять грам.
  • Вершкове масло - двісті п'ятдесят грам.
  • Оцет - одна столова ложка.
  • Вода - сто п'ятдесят мілілітрів.
  • Молоко - один літр.
  • Цукор - чотириста грамів.
  • Ванільний цукор - дві чайних ложки.
  • Яйця - вісім жовтків.
  • Борошно - сто грам.

Як приготувати «Наполеон рецепт» в домашніх умовах

  1. Розітріть з жиром сіль і борошно, потім додаючи теплу воду, замісіть тісто.
  2. З нього сформуйте кулю і протягом п'яти хвилин вимішуйте до отримання еластичного тіста.
  3. Розкачайте пласт прямокутної форми на середину покладіть розм'якшене масло.
  4. Складіть тісто конвертиком і розгойдайте ще раз прямокутник, повторіть це два рази, після чого покладіть в холодильник на одну годину.
  5. По закінченню цього часу знову розкачайте пласт, складіть його втричі і повторіть таку процедуру п'ять разів.
  6. Зробіть з приготованого таким способом тесту десять коржів, розкачайте їх у формі кола, поколіть виделкою і випікайте в розігрітій духовці до готовності.
  7. Тепер приготуємо заварний крем.
  8. Збийте віночком жовтки з цукром, додайте борошно, молоко і перемішайте.
  9. Поставте на плиту, зробивши маленький вогонь і постійно помішуючи, варіть до загустіння заварної маси.
  10. Охолодіть. За допомогою міксера збийте вершкове масло, і потрошку додаючи заварний крем, продовжуйте збивати.
  11. Наприкінці додайте ванільний цукор, коньяк і цим кремом промажьте листкові коржі і верх торта.
  12. Один корж залиште для приготування крихти.
  13. Бока і верх торта обсипте крихтою.
  14. Готовий торт «Наполеон» поставте на 6:00 в холодильник для просочення коржів.
Якщо ви приготували цей рецепт - напишіть те що вийшло!
Не пишіть, коментар «Спасибі, смачно!» Висловлюйте свої емоції більш детально!
  • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
    heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
    winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
    worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
    expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
    disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
    joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
    sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
    neutral_faceno_mouthinnocent