Наполеон рецепт

Наполеон рецепт


Якщо ви любитель листкового торта і у вас є час для того, що б правильно приготувати листкове тісто і випекти з нього дванадцять коржів, тоді торт наполеон рецепт викладений нижче для вас. Це смачний і простий листковий торт, прослоенний заварним кремом і посипаний подрібненими крихтами від одного спеченого коржа.
Наполеон рецепт
+2
0
03 гру
Інгредієнти:
  • Борошно - П\'ятсот п\'ятдесят грам.
  • Сіль - на кінчику ножа.
  • Свинячий жир - двадцять п\'ять грам.
  • Вершкове масло - двісті п\'ятдесят грам.
  • Оцет - одна столова ложка.
  • Вода - сто п\'ятдесят мілілітрів.
  • Молоко - один літр.
  • Цукор - чотириста грамів.
  • Ванільний цукор - дві чайних ложки.
  • Яйця - вісім жовтків.
  • Борошно - сто грам.
Спосіб приготування:
  • Крок 1

    Розітріть з жиром сіль і борошно, потім додаючи теплу воду, замісіть тісто.

  • Крок 2

    З нього сформуйте кулю і протягом п'яти хвилин вимішуйте до отримання еластичного тіста.

  • Крок 3

    Розкачайте пласт прямокутної форми на середину покладіть розм'якшене масло.

  • Крок 4

    Складіть тісто конвертиком і розгойдайте ще раз прямокутник, повторіть це два рази, після чого покладіть в холодильник на одну годину.

  • Крок 5

    По закінченню цього часу знову розкачайте пласт, складіть його втричі і повторіть таку процедуру п'ять разів.

  • Крок 6

    Зробіть з приготованого таким способом тесту десять коржів, розкачайте їх у формі кола, поколіть виделкою і випікайте в розігрітій духовці до готовності.

  • Крок 7

    Тепер приготуємо заварний крем.

  • Крок 8

    Збийте віночком жовтки з цукром, додайте борошно, молоко і перемішайте.

  • Крок 9

    Поставте на плиту, зробивши маленький вогонь і постійно помішуючи, варіть до загустіння заварної маси.

  • Крок 10

    Охолодіть. За допомогою міксера збийте вершкове масло, і потрошку додаючи заварний крем, продовжуйте збивати.

  • Крок 11

    Наприкінці додайте ванільний цукор, коньяк і цим кремом промажьте листкові коржі і верх торта.

  • Крок 12

    Один корж залиште для приготування крихти.

  • Крок 13

    Бока і верх торта обсипте крихтою.

  • Крок 14

    Готовий торт «Наполеон» поставте на 6:00 в холодильник для просочення коржів.

Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: