Загрузка...

Торт шоколадно-горіховий рецепт з фото

Торт шоколадно-горіховий рецепт з фото


Хто не любить шоколад? Рецепт "торт шоколадно-горіховий" зовсім не складний і швидкий у приготуванні. Як приготувати шоколадно-горіховий торт? Рецепт "торт шоколадно-горіховий" з фото дивитися тут.
Торт шоколадно-горіховий рецепт з фото
+2
0
25 лис
Інгредієнти:
  • Масло шоколадне 150.0 г
  • Яйце куряче 3.0 шт
  • Цукор пісок 110.0 г
  • Вершки ~ 10% 140.0 г
  • Борошно пшеничне 1.5 ст.л.
  • Шоколад 100.0 г
  • Виноград 200.0 г
  • Горіхи кешью 110.0 г
Спосіб приготування:
  • Крок 1

    Знадобиться 150гр. шоколадного масла, 1 яйце, 1/2 склянки цукру, 4 ст. ложки 10-відсоткових вершків, борошно (у мене 1,5 ст.) Для начинки: 2 яйця, 1/2 склянки 10-відсоткових вершків, 100гр. молочного шоколаду, 200гр. винограду, 1/2 склянки кешью (або інших горіхів), цукор за смаком (у мене 1 ст. ложка).

  • Крок 2

    Шоколадне масло розтерти з яйцем, цукром і вершками. Додати стільки борошна, щоб вийшло гладке еластичне тісто для торта. Загорнути його в харчову плівку, в холодильник на 15 хвилин.

  • Крок 3

    Тісто розкачати, викласти у форму, зробивши бортики. Наколоти виделкою, випікати 15 хвилин при 180 градусах.

  • Крок 4

    У цей час шоколад розтопити на водяній бані, остудити до кімнатної температури. Яйця збити з вершками і розтопленим шоколадом, додати за смаком цукор. Виноград вимити, розрізати вздовж, видалити кісточки. Горіхи підсушити в духовці. Виноград і горіхи з'єднати з шоколадним соусом.

  • Крок 5

    Вилити на основу для торта, випікати ще 30 хвилин.

  • Крок 6

    Готовий шоколадно-горіховий торт полити розтопленим шоколадом, прикрасити виноградом і гілочкою м'яти. Приємного апетиту! Спробуйте використовувати нескладний рецепт "торт шоколадно-горіховий". Вам сподобається!

Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря

УВАГА! Ви не можете добавити коментарій! Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Меню повара


Перейти до меню повара: