Торт «Карпати» з бананом без випічки.

Торт «Карпати» з бананом без випічки.


З самого простого і улюбленого пісочного печива можна легко приготувати смачний і корисний торт без випічки. Сухофрукти, (курага, родзинки, чорнослив, фініки, банани), які можна змішати з сиром не тільки додають торту свій неповторний смак, але і дуже корисні для організму, особливо для дитячого. Після тривалого наполягання торт набуває насичений ванільно-фруктовий аромат і смак доданих фруктів.
Свіжий банан відмінно поєднується з сирно-масляним кремом і, що цікаво, з часом зовсім не темніє ;-) Улюблений торт дитинства!
Торт «Карпати» з бананом без випічки.
+11
0
11 лис
Інгредієнти:
  • 2 пачки сиру (460 г)
  • 150 г вершкового масла
  • 1 пакетик ванільного цукру
  • 2 ст. л. цукрової пудри або цукру
  • 1 великий банан
  • 1 ст. л. какао (з гіркою)
  • 2 пачки пісочного ванільного печива (380 г - 40 шт.)
  • 100 мл холодної міцної несолодкого чаю (або кава)
  • пергамент
Спосіб приготування:
  • Крок 1

    Як приготувати сирно-масляний крем? Розм'якшене вершкове масло збийте в блендері з цукром, а краще з цукровою пудрою, поки масло не побіліє. Потім додайте ванільний цукор і сир в два-три прийоми, збивайте до отримання гладкої маслянистої консистенції. Розділіть сирно-масляний крем на три частини. Якщо у вас сир крупинками, протріть його через сито. 2. Налийте в мисочку холодний міцний несолодкий чай. Покладіть на стіл пергамент розміром 4х4 або 4х5 печенюшек.

  • Крок 2

    Кожну печенюшку умочіть з двох сторін в холодному чаї протягом 1-2 секунд і відразу ж викладайте їх на пергамент у вигляді прямокутника (або квадрата, як у мене). У теплій або гарячої рідини печиво моментально «розповзеться».

  • Крок 3

    Змастіть 1/3 частиною сирно-масляного крему перший ряд печива.

  • Крок 4

    На сирний шар викладіть другий ряд печива, також швидко вмочують його в чай. Змастіть другий шар печива ще 1/3 частиною сирно-масляної суміші, посередині покладіть очищений банан.

  • Крок 5

    Підніміть краю пергаменту вздовж банана і, знизу підтримуючи руками, надайте торту форму трикутника. Злегка, щоб не розчавити печиво, притисніть його.

  • Крок 6

    У решту третю частину сиру додайте какао і добре розмішайте його з сирним кремом. Змастіть зовнішню частину торта кремом з какао. Потім візьміть ложку і тильною стороною опускайте на крем і різко піднімайте її, вийдуть горбки. Коротше, злегка поплещіть ложкою по крему, щоб вийшли горбки. Поставте торт в холодильник на ніч або дайте йому настоятися 5-6 годин. Посипте торт цукровою пудрою або кокосовою стружкою і назвіть «Зимові Карпати»

  • Крок 7

    Приємного апетиту!

Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: