Загрузка...

Торт «Карпати» з бананом без випічки.

Торт «Карпати» з бананом без випічки.


З самого простого і улюбленого пісочного печива можна легко приготувати смачний і корисний торт без випічки. Сухофрукти, (курага, родзинки, чорнослив, фініки, банани), які можна змішати з сиром не тільки додають торту свій неповторний смак, але і дуже корисні для організму, особливо для дитячого. Після тривалого наполягання торт набуває насичений ванільно-фруктовий аромат і смак доданих фруктів.
Свіжий банан відмінно поєднується з сирно-масляним кремом і, що цікаво, з часом зовсім не темніє ;-) Улюблений торт дитинства!
Торт «Карпати» з бананом без випічки.
+10
0
11 лис
Інгредієнти:
  • 2 пачки сиру (460 г)
  • 150 г вершкового масла
  • 1 пакетик ванільного цукру
  • 2 ст. л. цукрової пудри або цукру
  • 1 великий банан
  • 1 ст. л. какао (з гіркою)
  • 2 пачки пісочного ванільного печива (380 г - 40 шт.)
  • 100 мл холодної міцної несолодкого чаю (або кава)
  • пергамент
Спосіб приготування:
  • Крок 1

    Як приготувати сирно-масляний крем? Розм'якшене вершкове масло збийте в блендері з цукром, а краще з цукровою пудрою, поки масло не побіліє. Потім додайте ванільний цукор і сир в два-три прийоми, збивайте до отримання гладкої маслянистої консистенції. Розділіть сирно-масляний крем на три частини. Якщо у вас сир крупинками, протріть його через сито. 2. Налийте в мисочку холодний міцний несолодкий чай. Покладіть на стіл пергамент розміром 4х4 або 4х5 печенюшек.

  • Крок 2

    Кожну печенюшку умочіть з двох сторін в холодному чаї протягом 1-2 секунд і відразу ж викладайте їх на пергамент у вигляді прямокутника (або квадрата, як у мене). У теплій або гарячої рідини печиво моментально «розповзеться».

  • Крок 3

    Змастіть 1/3 частиною сирно-масляного крему перший ряд печива.

  • Крок 4

    На сирний шар викладіть другий ряд печива, також швидко вмочують його в чай. Змастіть другий шар печива ще 1/3 частиною сирно-масляної суміші, посередині покладіть очищений банан.

  • Крок 5

    Підніміть краю пергаменту вздовж банана і, знизу підтримуючи руками, надайте торту форму трикутника. Злегка, щоб не розчавити печиво, притисніть його.

  • Крок 6

    У решту третю частину сиру додайте какао і добре розмішайте його з сирним кремом. Змастіть зовнішню частину торта кремом з какао. Потім візьміть ложку і тильною стороною опускайте на крем і різко піднімайте її, вийдуть горбки. Коротше, злегка поплещіть ложкою по крему, щоб вийшли горбки. Поставте торт в холодильник на ніч або дайте йому настоятися 5-6 годин. Посипте торт цукровою пудрою або кокосовою стружкою і назвіть «Зимові Карпати»

  • Крок 7

    Приємного апетиту!

Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря

УВАГА! Ви не можете добавити коментарій! Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Меню повара


Перейти до меню повара: