Рецепти з фото і відео

Торти

Торти
+11
0
12 вер
Торти


В своєму саду на дачі ми щороку збираємо непоганий врожай яблук. Любимо їх різною випічці. Часто печемо пироги, млинці, рулети, а до свят торти з яблучною начинкою. Така начинка, дуже вітамінна, низькокалорійна, і дуже смачна. Такі торти не містять фарбників і жирних кремів. Вони швидко не псуються, тому не виникає загроза отруєння, особливо в літній час. Спробуйте приготувати яблучний торт за цим рецептом.

Інгредієнти, які знадобляться для приготування яблучного пирога:
Для тіста:

• 3 склянки борошна
• 250 г маргарину
• 1 стакансметаны
• 0,5 столової ложки соди
• 0,5 їдальні ложки аммониаку
• 250 г повидла
• кориця
• 1,5 кг яблук для начинки
Для крему:
•0,5 літра свіжого молока
• 200 г цукру
• 5 столових ложок манки
• 220 г вершкового масла
• 1 пакет ванільного цукру
Для прикраси:
• 150 г вафельної крихти
• 150 г арахісу
Для глазурі:
• 5 столових ложок сметани
• 5 столових ложок цукру
• 10 г порошку какао
•20 г вершкового масла
• 20 г коньяку або лікеру
• 1 пакет ванілі

Процес приготування:
• Маргарин перетираємо з цукром, додаємо яйця змішані зі сметаною.
• Додаємо соду і амоній, всипаємо борошно і швидко замішуємо тісто.
• Тісто ставимо в холодильник на 3 години.
• Яблука очищаємо і натираємо на крупній тертці, злегка віджимаємо сік.
• Поділяємо тісто на 4 частини.
• Розгойдуємо першу частину тіста, викладаємо на змащене олією деко, змащуємо повидлом, посипаємо тертими яблуками, посипаємо корицею і цукром.
• Другу частину тіста розкачуємо і викладаємо на яблука, защипуємо краю, і виделкою робимо проколи, по всій поверхні коржа.
• Таким же чином випікаємо другий корж.
• Готуємо крем.
• Кип'ятимо молоко з однією склянкою цукру, додаємо манку, варимо таку кашу, охолоджуємо і збиваємо з 250 г масла, додаємо ванільний цукор.
• Охолоджені коржі змащуємо кремом, добре промазуємо боки торта, обсипаємо їх крихтами вафельного листа або тертим шоколадом, посипаючи подрібненим арахісом.
• Ставимо в холодильник. Торт готовий.

Інгредієнти, які знадобляться для приготування яблучного пирога з маком:
Для тіста:

• 800 г борошна
• 300 г цукру
• 1,5 пачки маргарину
• 5 столових ложок сметани
• 3 жовтки
• 1 упаковка(18г) польського порошку для випічки
Для крему:
•1,5 склянки маку
• 1,5 склянки цукру
•3 білка
• 50 г вершкового масла
• 1 кг яблук

Процес приготування:
• Борошно двічі просіюємо через сито, змішати з порошком для випічки і шмагаємо його з розм'якшеним маргарином.
• Жовтки, сметану і цукор збиваємо вінчиком і замішуємо тісто.
• Поділяємо його на три частини.
• Готуємо макову масу: мак запарюємо, перетираємо, додаючи 3 білка, 1,5 склянки цукру і вершкове масло.
• Готуємо яблучну масу: яблука очищаємо, натираємо на крупній тертці, посипаємо цукром і корицею.
• Викладаємо на змащений маргарином і посипаний борошном деко в такому порядку: одну частину тіста розкачуємо, зверху викладаємо масу з маку, потім другу частину тіста, накриваємо яблучною масою, а потім знову третю частиною тіста.
• Ставимо деко в духовку і випікаємо 45-50 хвилин при 220 градусах.
• Спечений торт повинен постояти у формі приблизно 2-3 години.
• За тим обережно, за допомогою дошки перекинути його на блюдо.
Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: