Рецепти з фото і відео

Торти

Торти
+3
0
12 вер
Торти


Пора літніх ягід швидко проходить. Звичайно, ми прагнемо в цей час вживати їх якомога більше. А щоб насолоджуватися ними цілий рік заморожуємо, консервуємо, варимо варення. На присадибній ділянці вирощую малину, суницю, полуницю. У сезон часто печу торти, використовуючи в них ці смачні і корисні ягоди. Вони дуже ароматні, смачні, ніжні. Випікати такі торти можна круглий рік, використовуючи заморожені ягоди. Думаю, що рецепти тортів, які я пропоную, припадуть Вам до душі.

Інгредієнти, які знадобляться для приготування торта полуничний схід:
Для тіста:

• 300 г борошна
• 200 г сметани
• 200г цукру
• 20 г вершкового масла
• 1 столова ложка амонію
Для крему:
•450 г сметани
• 170 г цукрової пудри
• 1 пачка ванільного цукру
Для начинки і прикраси:
• 1 кг полуниці
• 100 г печива

Процес приготування:
• В сметані розчиняємо амоній і добре перемішуємо.
• До цієї маси додаємо одну столову ложку вершкового масла, склянка цукру.
• Обережно порціями всипаємо борошно, замішуємо тісто і добре розтираємо.
• Тісто ділимо на чотири частини, до двох з них додаємо какао.
• Випікаємо коржі.
• Готуємо крем: збиваємо сметану з цукром і додаємо ваніль.
• Білий корж змащуємо кремом.
• Коржі нарізаємо смужками, і викладаємо з них грати.
• Утворилися квадратики заповнюємо полуницею, покриваємо ягоди легким шаром крему, зверху знову покриваємо, білимо коржем.
• І ще раз все повторюємо.
• Верх і боки торта змащуємо кремом.
• Печиво подрібнюємо в крихту і обсипаємо їм боки і верх торта.
• По верху торта викладаємо полуницю.


Інгредієнти, які знадобляться для приготування чорничного торта:
Для тіста:

• 3 склянки борошна
• 1 стакан сметани
• 1 склянка цукру
• 1 столова ложка вершкового масла
• 1 столова ложка амонію
• трошки цедри лимона
Для начинки:
• 800 г чорниці
• 3 білка

Процес приготування:
• Ягоди промиваємо, посипаємо цукром і залишаємо, щоб вони пустили сік.
• В блендері збуваємо м'яке масло з цукром і ваніліном, до розчинення цукру.
• По одному додаємо яйця.
• Просевая через сито, додаємо в масу борошно, крохмаль і розпушувач.
• Додаємо цедру лимона.
• Замішуємо м'яке тісто.
• Форму подготовляем, і викладаємо тісто, розрівнюючи його краю.
• Зверху по тесту викладаємо чорницю.
• Випікаємо 30 хвилин при температурі 180 градусах.
• Збиваємо три білка і покриваємо ними ягоди.
• Відправимо ще на 10 хвилин.
• Прикрашаємо торт на свій смак.
Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: