Загрузка...

Млинцевий торт

Млинцевий торт
+1
0
12 вер
Млинцевий торт


Якщо набридли звичайні млинці, то гарною альтернативою стане млинцевий торт. Ванільний крем і палений цукор доставить справжнє задоволення любителям солодкого. Цукрова пудра замінити палений цукор.

Основні інгредієнти:
• Вершкове масло-6 ст. ложок;
• Молоко 3 чашки;
• Ванільний крем;
• Яйця-6 шт.

Процес приготування:
• Для початку приготуємо тісто для млинців. Нагріємо молоко і масло в окремому посуді. Молоку даємо 10 хвилин охолонути. Збиваємо міксером борошно, яйця, сіль і цукор. Потім додамо сюди молоко і масло, накриваємо кришкою і залишаємо на ніч в холодильнику.
• Візьмемо велику сковороду і нагріємо її на середньому вогні. Поверхня змащуємо маслом і додаємо по три столових ложки тіста на один млинець. Смажимо близько хвилини. Перевертаємо і знімаємо через п'ять секунд. З рештою тестом проробляємо те ж саме. Повинно вийти 20 і більше млинців.
• Візьмемо деко і выстелем на нього пергамент. Кладемо сюди готові млинці. Ванільний крем збиваємо з цукром.
• Один млинець викладаємо на тарілку і змащуємо його збитим кремом. Те ж саме проробляємо з усіма млинцями. В результаті повинен вийти високий торт. Даємо охолонути 2 години. Дістати перед подачею на стіл за півгодини.
• Готовий сорт посипати цукровою пудрою або посипати цукром і підпалити паяльною лампою цукор.
Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря

УВАГА! Ви не можете добавити коментарій! Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Меню повара


Перейти до меню повара: