Млинцевий торт

Млинцевий торт
+1
0
12 вер
Млинцевий торт


Якщо набридли звичайні млинці, то гарною альтернативою стане млинцевий торт. Ванільний крем і палений цукор доставить справжнє задоволення любителям солодкого. Цукрова пудра замінити палений цукор.

Основні інгредієнти:
• Вершкове масло-6 ст. ложок;
• Молоко 3 чашки;
• Ванільний крем;
• Яйця-6 шт.

Процес приготування:
• Для початку приготуємо тісто для млинців. Нагріємо молоко і масло в окремому посуді. Молоку даємо 10 хвилин охолонути. Збиваємо міксером борошно, яйця, сіль і цукор. Потім додамо сюди молоко і масло, накриваємо кришкою і залишаємо на ніч в холодильнику.
• Візьмемо велику сковороду і нагріємо її на середньому вогні. Поверхня змащуємо маслом і додаємо по три столових ложки тіста на один млинець. Смажимо близько хвилини. Перевертаємо і знімаємо через п'ять секунд. З рештою тестом проробляємо те ж саме. Повинно вийти 20 і більше млинців.
• Візьмемо деко і выстелем на нього пергамент. Кладемо сюди готові млинці. Ванільний крем збиваємо з цукром.
• Один млинець викладаємо на тарілку і змащуємо його збитим кремом. Те ж саме проробляємо з усіма млинцями. В результаті повинен вийти високий торт. Даємо охолонути 2 години. Дістати перед подачею на стіл за півгодини.
• Готовий сорт посипати цукровою пудрою або посипати цукром і підпалити паяльною лампою цукор.
Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: