Рецепти тортів

Рецепти тортів
+5
0
12 вер
Рецепти тортів


Є найрізноманітніші рецепти тортів. Самим популярним і ніжним вважається «Пташине молоко». Такий торт прикрасить будь-який стіл і порадують дітей і дорослих.

Основні інгредієнти:
• Яйця 14 шт.;
• Цукор 3,5 склянки;
• Борошно 1 склянка;
• Желатин 40 грам;
• Молоко 1 склянка;
• Вершкове масло 350 грам;
• Ванілін 1 упаковка;
• Какао-5 ст. ложка.

Процес приготування:
• Приготуємо бісквіт. Збиваємо чотири яйця і склянку цукру. Додаємо склянку борошна і добре перемішуємо.
• Розігріємо духовку до 200 градусів і поставимо випікатися бісквіт на 30 хвилин.
• Приготуємо крем. Розчинний у воді желатин, потім даємо півгодини настоятися.
• Розтираємо 10 жовтків зі склянкою цукру, додаємо склянку молока і перемішуємо. Потім всипаємо борошно. Перемішуємо і доводимо суміш до кипіння на водяній бані. Далі даємо охолонути, потім додаємо ванілін і масло. Все добре збиваємо.
• Желатин підігріваємо і проціджуємо. Білки збиваємо зі склянкою цукру, потім швидко додаємо желатин. Ретельно перемішуємо. З'єднаємо білкову масу з кремом.
• Приготуємо глазур. Перемішаємо какао, 4 столові ложки молока і пів склянки цукру. Доведемо до кипіння в каструльці і дамо охолонути.
• Збираємо торт. Розділимо бісквіт на 2 коржа. Поміщаємо першу частину форму, наллємо крем, і накриємо другою частиною. Залишимо на 5 годин у холодильнику. Потім дістаємо і покриваємо глазур'ю. Можна подавати на стіл.
Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: