Загрузка...

Рецепти тортів

Рецепти тортів
+5
0
12 вер
Рецепти тортів


Є найрізноманітніші рецепти тортів. Самим популярним і ніжним вважається «Пташине молоко». Такий торт прикрасить будь-який стіл і порадують дітей і дорослих.

Основні інгредієнти:
• Яйця 14 шт.;
• Цукор 3,5 склянки;
• Борошно 1 склянка;
• Желатин 40 грам;
• Молоко 1 склянка;
• Вершкове масло 350 грам;
• Ванілін 1 упаковка;
• Какао-5 ст. ложка.

Процес приготування:
• Приготуємо бісквіт. Збиваємо чотири яйця і склянку цукру. Додаємо склянку борошна і добре перемішуємо.
• Розігріємо духовку до 200 градусів і поставимо випікатися бісквіт на 30 хвилин.
• Приготуємо крем. Розчинний у воді желатин, потім даємо півгодини настоятися.
• Розтираємо 10 жовтків зі склянкою цукру, додаємо склянку молока і перемішуємо. Потім всипаємо борошно. Перемішуємо і доводимо суміш до кипіння на водяній бані. Далі даємо охолонути, потім додаємо ванілін і масло. Все добре збиваємо.
• Желатин підігріваємо і проціджуємо. Білки збиваємо зі склянкою цукру, потім швидко додаємо желатин. Ретельно перемішуємо. З'єднаємо білкову масу з кремом.
• Приготуємо глазур. Перемішаємо какао, 4 столові ложки молока і пів склянки цукру. Доведемо до кипіння в каструльці і дамо охолонути.
• Збираємо торт. Розділимо бісквіт на 2 коржа. Поміщаємо першу частину форму, наллємо крем, і накриємо другою частиною. Залишимо на 5 годин у холодильнику. Потім дістаємо і покриваємо глазур'ю. Можна подавати на стіл.
Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря

УВАГА! Ви не можете добавити коментарій! Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Меню повара


Перейти до меню повара: