Оформлення тортів

Оформлення тортів
+30
0
12 вер
Оформлення тортів


Що може бути приємніше ніж спекти торт своїми руками, і посидіти в домашній обстановці з сім'єю за чашкою чаю. Щоб торт був не тільки смачним, але і красивим, необхідно знати, як правильно робити оформлення тортів.

Прикраси з марцепана
Основні інгредієнти:

• 1ст мигдалю;
• 1си цукру;
• Чверть склянки води;
• Дві краплі мигдальної есенції;
• 1 ст. ложка какао;
• цукрова пудра;
• Харчові барвники.

Процес приготування:
• Мигдаль опускаємо в окріп, варимо пару хвилин, відкидаємо на друшляк. Викладаємо мигдаль з друшляка на обробну дошку. Коли горіхи охолонуть, можна знімати з них оболонку. Для цього сильно натисніть на оболонку вказівним і великим пальцями. Після очищення ядра промити і обсмажити на сковороді (сухий без масла) протягом 15 хвилин, помішувати потрібно безперервно.
• Подрібніть горіхи до стану пюре (в блендері). Цукор залийте водою, нагрійте масу, поки цукор повністю не розчиниться у воді, а сироп не загусне до такого стану, щоб з нього можна було скачати тягучий і гнучкий кульку.
• Додаємо в сироп пюре мигдалю і нагріваємо близько 5 хвилин, безперервно помішуючи. Перекладаємо масу на блюдо, накриваємо плівкою і даємо охолонути, після чого перекручуємо все на м'ясорубці.
• Обробну дошку присипаємо цукровою пудрою. Викладаємо мигдалеву масу і розкочуємо качалкою до потрібної нам товщини. У підсумку вийде еластичний напівфабрикат, який можна легко різати ножем і надавати будь-яку форму.
• У цьому виді марципан можна використовувати для кулінарної випічки. Щоб використовувати марципан в якості сировини для різних прикрас необхідно в нього додати барвники. Для цього потрібно відокремити шматочок потрібного розміру від загальної маси, видавити на нього фарби і розминати руками, поки шматок не забарвиться рівномірно.
Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: