Загрузка...

Оформлення тортів

Оформлення тортів
+31
0
12 вер
Оформлення тортів


Що може бути приємніше ніж спекти торт своїми руками, і посидіти в домашній обстановці з сім'єю за чашкою чаю. Щоб торт був не тільки смачним, але і красивим, необхідно знати, як правильно робити оформлення тортів.

Прикраси з марцепана
Основні інгредієнти:

• 1ст мигдалю;
• 1си цукру;
• Чверть склянки води;
• Дві краплі мигдальної есенції;
• 1 ст. ложка какао;
• цукрова пудра;
• Харчові барвники.

Процес приготування:
• Мигдаль опускаємо в окріп, варимо пару хвилин, відкидаємо на друшляк. Викладаємо мигдаль з друшляка на обробну дошку. Коли горіхи охолонуть, можна знімати з них оболонку. Для цього сильно натисніть на оболонку вказівним і великим пальцями. Після очищення ядра промити і обсмажити на сковороді (сухий без масла) протягом 15 хвилин, помішувати потрібно безперервно.
• Подрібніть горіхи до стану пюре (в блендері). Цукор залийте водою, нагрійте масу, поки цукор повністю не розчиниться у воді, а сироп не загусне до такого стану, щоб з нього можна було скачати тягучий і гнучкий кульку.
• Додаємо в сироп пюре мигдалю і нагріваємо близько 5 хвилин, безперервно помішуючи. Перекладаємо масу на блюдо, накриваємо плівкою і даємо охолонути, після чого перекручуємо все на м'ясорубці.
• Обробну дошку присипаємо цукровою пудрою. Викладаємо мигдалеву масу і розкочуємо качалкою до потрібної нам товщини. У підсумку вийде еластичний напівфабрикат, який можна легко різати ножем і надавати будь-яку форму.
• У цьому виді марципан можна використовувати для кулінарної випічки. Щоб використовувати марципан в якості сировини для різних прикрас необхідно в нього додати барвники. Для цього потрібно відокремити шматочок потрібного розміру від загальної маси, видавити на нього фарби і розминати руками, поки шматок не забарвиться рівномірно.
Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря

УВАГА! Ви не можете добавити коментарій! Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Меню повара


Перейти до меню повара: