Загрузка...

Святкові торти

Святкові торти
+7
0
12 вер
Святкові торти


Головними дійовими особами під час святкових днів, безперечно, є різноманітні святкові торти.

Торт "Святковий"
Основні інгредієнти:
Тісто.

• Волоські горіхи 300г;
• 6 ст. ложок кукурудзяного крохмалю;
• Яйце 5 шт;
• Щіпка солі;
• 100г цукру.
Крем.
• 300г горіхів кеш'ю;
• 300г вершкового масла;
• 400мл молока;
• 1 ст. ложка борошна;
Для просочення.
• 250г варення (бажано з кислинкою);
• 100г Вишневого лікеру;
• 100г холодної води;
• Одна банка згущеного молока.

Процес приготування:
• На сухій сковороді потрібно горіхи підсушити. Відокремте жовтки від білків. Збиваємо білки в піну, з додаванням солі. Жовтки збиваємо з цукром, і почати збивати до білої маси.
• В жовткову суміш всипте весь кукурудзяний крохмаль і перемішати все. Горіхи перетворюємо в крихту і додаємо до жовткової суміші. Невеликими порціями вливаємо збиті білки і після кожної добавки перемішуємо.
• У форму постелити папір змащену маслом і посипану сухарями, вливаємо сюди тісто і відправляємо в духовку. Випікати при температурі 180 градусів близько години.
• Готуємо крем. Ставимо на плиту молоко, додаємо ложку борошна і варимо, помішуючи, поки рідина не почне густіти. Чистимо горішки кеш'ю, дробимо їх у крихту і додаємо в молоко і перемішуємо.
• Корж розрізаємо на три частини, вони виходять досить сухими, а крем не дасть нам потрібної вологи, тому нам і знадобиться додаткова просочення. Для просочення підійде будь-який вказаний в основних інгредієнтах пункт, і розбавити все це водою.
• Просочувати корж починаємо з країв, щоб не залишити пропущених місць.
• Коли молоко з горіхами охолоне, міксером збиваємо вершкове масло зі згущеним молоком і сюди ж відправляємо горіхово-молочну суміш.
• Промазуємо кремом кожен корж. Торт готовий, дайте йому тільки трохи настоятися.
Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря

УВАГА! Ви не можете добавити коментарій! Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Меню повара


Перейти до меню повара: