Торти з мастики фото

Торти з мастики фото
+7
0
12 вер
Торти з мастики фото


Ці торти, як правило, тематичні, і їх готують до певного свята. Але вони готуються дещо складніше звичайних тортів, тому торти з мастики фото яких є на різних кулінарних сайтах, стають безперечним фаворитом будь-якого святкового столу. Сьогодні ми з вами розберемо рецепт приготування дитячого торта з мастикою під назвою «Слон на галявині». Кулінарна мастика готується з особливих цукерок - маршмеллоу, якщо їх розтопити з великою кількістю лимонного соку, змішати з цукровою пудрою і додати харчові барвники, то масу можна буде розкачати і зробити з неї самі неймовірні прикраси для тортов.Очень смачний і простий рецепт приготування торта «Слон на галявині»

Нам знадобиться:
Для бісквіта

• Цукрова пудра - 150г
• Яйця - 6шт
• Цедра лимона - ?ч.л.
• Сіль
• Борошно - 100г
• Крохмаль картопляний - 50г
• Розпушувач - 1ч.л
Сироп
• Вода - ?ст.
• Варення - ?ст.
Крем:
• Згущене молоко - 380г (1 банку)
• Масло вершкове - 180-200г (1 пачка)
Мастика:
• Маршмеллоу ( або м'який зефір) - 150г
•Цукрова Пудра - 300 г
• Вода - 2 ст.л.
• Масло вершкове - 1 ст.л.
• Харчові барвники (якщо маршмеллоу не кольоровий)

Готуємо кондитерський шедевр:
• Бісквіт: яєчні жовтки збиваємо з цукровою пудрою в пишну білу масу, додаємо до них лимонну цедру і сіль. Вводимо в суміш яєчні білки, збиті в міцну піну, обережно перемішуємо і швидко вводимо борошно, просіяне разом з розпушувачем.
Бісквіт випікають у змащеній маслом формі близько 40 хвилин, температура випікання - 180оС. Готові коржі розрізаємо вздовж на три коржі, і просочуємо сиропом, звареним з варення і води
• Крем: збиваємо масло вершкове до пишноти, вводимо до нього згущене молоко, збиваємо до однорідності. Готовим змащуємо кремом коржі два коржа, третій залишити сухим.
• Мастику: маршмеллоу нагріваємо з водою в СВЧ-печі до збільшення маси вдвічі, додаємо цукрову пудру і вершкове масло. Нам знадобиться мастика двох кольорів, тому одну (менше), частину залишаємо білої, до другої додаємо рожевий барвник, і змішуємо до консистенції пластиліну
• Укладаємо коржі один на інший, останній корж повинен бути сухим
• Рожеву мастику розкачуємо максимально тонко, накриваємо шаром торт, і пригладжуємо пласт, щоб він ліг без хвиль.
• Обрізаємо краю пласта ножицями по діаметру тарілки
• З білої мастики ліпимо квіти, слона і метелика, стики окремих деталей змочуємо водою, даємо фігуркам висохнути. Фігурка слона сохне кілька годин, не лякайтеся. Розфарбовуємо фігурки водним розчином харчового барвника. Ставимо фігурки на торт. Ну, ось і все, наш торт готовий! Не все так складно, як здалося.
Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: