Загрузка...

Торти з мастики фото

Торти з мастики фото
+7
0
12 вер
Торти з мастики фото


Ці торти, як правило, тематичні, і їх готують до певного свята. Але вони готуються дещо складніше звичайних тортів, тому торти з мастики фото яких є на різних кулінарних сайтах, стають безперечним фаворитом будь-якого святкового столу. Сьогодні ми з вами розберемо рецепт приготування дитячого торта з мастикою під назвою «Слон на галявині». Кулінарна мастика готується з особливих цукерок - маршмеллоу, якщо їх розтопити з великою кількістю лимонного соку, змішати з цукровою пудрою і додати харчові барвники, то масу можна буде розкачати і зробити з неї самі неймовірні прикраси для тортов.Очень смачний і простий рецепт приготування торта «Слон на галявині»

Нам знадобиться:
Для бісквіта

• Цукрова пудра - 150г
• Яйця - 6шт
• Цедра лимона - ?ч.л.
• Сіль
• Борошно - 100г
• Крохмаль картопляний - 50г
• Розпушувач - 1ч.л
Сироп
• Вода - ?ст.
• Варення - ?ст.
Крем:
• Згущене молоко - 380г (1 банку)
• Масло вершкове - 180-200г (1 пачка)
Мастика:
• Маршмеллоу ( або м'який зефір) - 150г
•Цукрова Пудра - 300 г
• Вода - 2 ст.л.
• Масло вершкове - 1 ст.л.
• Харчові барвники (якщо маршмеллоу не кольоровий)

Готуємо кондитерський шедевр:
• Бісквіт: яєчні жовтки збиваємо з цукровою пудрою в пишну білу масу, додаємо до них лимонну цедру і сіль. Вводимо в суміш яєчні білки, збиті в міцну піну, обережно перемішуємо і швидко вводимо борошно, просіяне разом з розпушувачем.
Бісквіт випікають у змащеній маслом формі близько 40 хвилин, температура випікання - 180оС. Готові коржі розрізаємо вздовж на три коржі, і просочуємо сиропом, звареним з варення і води
• Крем: збиваємо масло вершкове до пишноти, вводимо до нього згущене молоко, збиваємо до однорідності. Готовим змащуємо кремом коржі два коржа, третій залишити сухим.
• Мастику: маршмеллоу нагріваємо з водою в СВЧ-печі до збільшення маси вдвічі, додаємо цукрову пудру і вершкове масло. Нам знадобиться мастика двох кольорів, тому одну (менше), частину залишаємо білої, до другої додаємо рожевий барвник, і змішуємо до консистенції пластиліну
• Укладаємо коржі один на інший, останній корж повинен бути сухим
• Рожеву мастику розкачуємо максимально тонко, накриваємо шаром торт, і пригладжуємо пласт, щоб він ліг без хвиль.
• Обрізаємо краю пласта ножицями по діаметру тарілки
• З білої мастики ліпимо квіти, слона і метелика, стики окремих деталей змочуємо водою, даємо фігуркам висохнути. Фігурка слона сохне кілька годин, не лякайтеся. Розфарбовуємо фігурки водним розчином харчового барвника. Ставимо фігурки на торт. Ну, ось і все, наш торт готовий! Не все так складно, як здалося.
Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря

УВАГА! Ви не можете добавити коментарій! Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Меню повара


Перейти до меню повара: