Вхід

Використовуйте для входу один з Ваших акаунтів соціальних мереж

АБО

» » » Торти рецепти з фото
3

Торти рецепти з фото

Торти рецепти з фото

Добавлено: 11-09-2013, 17:48

Приготували: 2124 разів

Коментарів: 0

Теги: Торти, рецепти, фото

Описання страви:

Торти рецепти з фото


На кулінарних сайтах найчастіше всі страви представлені з фото. Ось і торти рецепти з фото не виняток з цього правила, а швидше за все, його пряме підтвердження, адже коли бачиш гарне фото торта, так і хочеться його приготувати. На цій сторінці ми представимо вам два рецепти, і, звичайно ж, фото теж ви увидите.Очень смачні рецепти!

Торт «Полуничний поцілунок»
Інгредієнти:
Бісквіт:

• Цукор - 6ст.л.
• Яйця - 6 шт.
• Борошно - 6ст.л.
• Темний шоколад - 100г
Заварний крем:
• Молоко - 400мл.
• Ванільний цукор - 1пакетик
• Курячі жовтки - 2шт.
• Крохмаль - 1 ст.л.
• Цукор або цукрова пудра - 100г.
• Борошно - 1 ст.л.
• Масло вершкове - 200г (1пачка)
Прошарок:
• Полуниця (свіжа або заморожена) - ?кг.
• Цукор - 4ст.л.
• Желатин - 20г.

Готуємо:
• Бісквіти. Обережно розбиваємо яйця і відокремлюємо білки від жовтків. Білки міксером
збиваємо в піну, поступово додаючи до них цукор, потім також поступово додаємо туди жовтки. Обережно вводимо борошно, перемішуємо лопаткою. Ділимо тісто на три частини, дві частини додаємо потертий шоколад. (частина шоколаду залишаємо для прикраси верху) Випікаємо коржі кожен окремо, час випікання близько 20хв, температура випікання 175оС.
• Просочення: заливаємо желатин ? склянки води, прокип'яченої і охолодженої, залишаємо набухати на 30-40 хвилин. Розминаємо полуницю в пюре, (кілька ягід залишаємо для прикраси торта) додаємо туди цукор, добре перемішуємо. Набряклий тим часом желатин ставимо нагріватися, і, як тільки він розчинитися повністю, знімаємо з вогню (до кипіння не доводимо!). Гарячий розчин желатину вливаємо в полуничне пюре цукром, перемішуємо, розливаємо по трьом формам, діаметр яких дорівнює діаметру спечених коржів. Желе простіше буде вийняти з форми, якщо перед заливкою дно форми вистелити харчовою плівкою. Перед тим, як будемо виймати желе з форми, поставимо форму на кілька секунд у гарячу воду.
• Крем: молоко додаємо ванільний цукор, нагріваємо його до кипіння. Курячі жовтки збиваємо з цукровою пудрою, потім додаємо до них борошно і крохмаль. Заливаємо масу гарячим молоком, ставимо на плиту, помішуючи, доводимо до закипання. Крем при цьому густіє до консистенції сметани. Остуджуємо крем, потім додаємо туди збите вершкове масло, перемішуємо.
• «Збираємо торт» спочатку темний корж, потім світлий і знову темний. Кожен з коржів промазуємо кремом і кладемо шар желе. Желе і нас буде лежати і зверху торта, прикрасимо торт розтопленим шоколадом і ягодами полуниці. Приємного апетиту!

Ще один торт, але вже не такий витратний за часом: це «Зефірний торт з фруктами». Готується він просто, а виходить.... Ми настійно радимо взяти цей рецепт на замітку.

Інгредієнти:
• Зефір - 1кг
• Вершки жирністю 33% - 1ст.
• Банани
• Ківі

Готуємо:
• Збиваємо вершки, ріжемо шматочками банани і ківі, зефір ріжемо вздовж на 3-4 частини. Укладаємо все шарами, шари промазуємо збитими вершками.
Приємного апетиту!
kulinarki2



Коментарі (0)

Додати коментар:
Якщо ви приготували це блюдо - напишіть що, у Вас вийшло!
Не пишіть, коментар «Спасибі, смачно!» Висловлюйте свої емоції більш докладно!




Цікаве у мережі
Loading...

Інші рецепти даної категорї

Прикраса тортів
Прикраса тортів

Торт

Добавлено: 2013-09-11 17:47:01
Прикраса тортів мастикою
Прикраса тортів мастикою

Торт

Добавлено: 2013-09-11 17:43:36
Торти на день народження
Торти на день народження

Торт

Добавлено: 2013-09-11 17:41:58
Торти в домашніх умовах
Торти в домашніх умовах

Торт

Добавлено: 2013-09-11 17:40:24
Торти з мастики фото
Торти з мастики фото

Торт

Добавлено: 2013-09-11 17:28:48

Ця дія доступна тільки зареєстрованим користувачам

Щоб мати можливість:
Завести віртуальну кулінарну книгу,
Спілкуватися з авторами рецептів та іншими користувачами,
Готувати смачні та корисні страви з фото рецептами,
Ділитися власними рецептами і багато іншого!
або