Прикраса тортів

Прикраса тортів
+3
0
11 вер
Прикраса тортів


Багатьом домогосподаркам і кондитерам від природи вдається створити справжні шедеври, завдяки фантазії і творчого потенціалу і прикраса тортів іноді буває просто вражаючим, а в деяких випадках торти вже випікаються в красивою і незвичайною формою, пропонуємо один з таких рецептів.

Бісквіт у формі троянди з родзинками і яблуками
Інгредієнти:

• Яйця - 4шт
• Цукор - 1 стакан
• Борошно - 1 склянка
• Яблука - 2шт
• Родзинки - 50г
• Сіль

Приготування:
• Білки відокремлюють від жовтків і збиваються в густу піну з додаванням щіпки солі.
• Жовтки збиваються з цукром (додавати в кілька прийомів при безперервному збиванні).
• Білки акуратно вводяться в жовткову масу при обережному помішуванні знизу вгору.
• Масу ще раз добре збивається.
• Родзинки попередньо розпарюється і разом з борошном додається в яєчну суміш.
• Яблука миють, вирізається серцевина, нарізати скибочками, потім додаються в тісто.
• Бісквітне тісто заливається у форму (силіконові) на одну третину обсягу.
• Випікається в духовій шафі (попередньо розігрітій) до готовності.
• Злегка охолоджений бісквіт виймається з форми і укладається на блюдо догори дном (тому малюнок у вигляді троянди буде внизу).
• Бісквіт також можна розрізати уздовж навпіл і прошарувати будь-яким кремом.
• Приємного апетиту!

Але якщо ви хочете по-справжньому здивувати гостей і домочадців, освойте методику прикраси тортів мастикою, вона може бути молочної і желатинової.

Робимо молочну мастику:
Інгредієнти:

• Сухе молоко
• Згущене молоко
• Цукрова пудра
Готуємо:

• Всі інгредієнти змішуємо в рівних співвідношеннях, виходить пластична маса, її можна прикрасити харчовими барвниками, і виліпити з неї різні фігурки, які послужать прикрасою до торту. Якщо мастика починає підсихати - її потрібно накрити харчовою плівкою, якщо липне до рук - в ній замало цукрової пудри.

Робимо желатинову мастику:
Інгредієнти:

• Желатин - 10г
• Вода - 10ст.л.
• Цукрова пудра - 900г.

Готуємо:
• Желатин замочуємо у воді, залишаємо на 20-30 хвилин, потім нагріваємо майже до кипіння, охолодити. В остигаючу, але ще застиглу масу поступово вводиться цукрова пудра порціями і ретельно перемішується. Потім мастику можна підфарбувати харчовими барвниками, розкачати, вирізати, наприклад, окремі пелюстки, за допомогою чайної ложки, налепив шматочок мастики на її внутрішню сторону, і зліпити дуже красиві і ніжні квіти вже на самому торті.
• Прикрашайте ваші торти і радуйте кондитерськими шедеврами рідних і близьких!Приємного вам чаювання!
Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: