Загрузка...

Прикраса тортів

Прикраса тортів
+3
0
11 вер
Прикраса тортів


Багатьом домогосподаркам і кондитерам від природи вдається створити справжні шедеври, завдяки фантазії і творчого потенціалу і прикраса тортів іноді буває просто вражаючим, а в деяких випадках торти вже випікаються в красивою і незвичайною формою, пропонуємо один з таких рецептів.

Бісквіт у формі троянди з родзинками і яблуками
Інгредієнти:

• Яйця - 4шт
• Цукор - 1 стакан
• Борошно - 1 склянка
• Яблука - 2шт
• Родзинки - 50г
• Сіль

Приготування:
• Білки відокремлюють від жовтків і збиваються в густу піну з додаванням щіпки солі.
• Жовтки збиваються з цукром (додавати в кілька прийомів при безперервному збиванні).
• Білки акуратно вводяться в жовткову масу при обережному помішуванні знизу вгору.
• Масу ще раз добре збивається.
• Родзинки попередньо розпарюється і разом з борошном додається в яєчну суміш.
• Яблука миють, вирізається серцевина, нарізати скибочками, потім додаються в тісто.
• Бісквітне тісто заливається у форму (силіконові) на одну третину обсягу.
• Випікається в духовій шафі (попередньо розігрітій) до готовності.
• Злегка охолоджений бісквіт виймається з форми і укладається на блюдо догори дном (тому малюнок у вигляді троянди буде внизу).
• Бісквіт також можна розрізати уздовж навпіл і прошарувати будь-яким кремом.
• Приємного апетиту!

Але якщо ви хочете по-справжньому здивувати гостей і домочадців, освойте методику прикраси тортів мастикою, вона може бути молочної і желатинової.

Робимо молочну мастику:
Інгредієнти:

• Сухе молоко
• Згущене молоко
• Цукрова пудра
Готуємо:

• Всі інгредієнти змішуємо в рівних співвідношеннях, виходить пластична маса, її можна прикрасити харчовими барвниками, і виліпити з неї різні фігурки, які послужать прикрасою до торту. Якщо мастика починає підсихати - її потрібно накрити харчовою плівкою, якщо липне до рук - в ній замало цукрової пудри.

Робимо желатинову мастику:
Інгредієнти:

• Желатин - 10г
• Вода - 10ст.л.
• Цукрова пудра - 900г.

Готуємо:
• Желатин замочуємо у воді, залишаємо на 20-30 хвилин, потім нагріваємо майже до кипіння, охолодити. В остигаючу, але ще застиглу масу поступово вводиться цукрова пудра порціями і ретельно перемішується. Потім мастику можна підфарбувати харчовими барвниками, розкачати, вирізати, наприклад, окремі пелюстки, за допомогою чайної ложки, налепив шматочок мастики на її внутрішню сторону, і зліпити дуже красиві і ніжні квіти вже на самому торті.
• Прикрашайте ваші торти і радуйте кондитерськими шедеврами рідних і близьких!Приємного вам чаювання!
Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря

УВАГА! Ви не можете добавити коментарій! Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Меню повара


Перейти до меню повара: