Загрузка...

Торти в домашніх умовах

Торти в домашніх умовах
+2
0
11 вер
Торти в домашніх умовах


Зараз в магазинах дуже великий вибір тортів. Можна вибрати на будь-який смак. Але багато господинь намагаються приготувати його самостійно. Насправді це зовсім не складно. Щоб приготувати торт в домашніх умовах не потрібно бути великим кондитером. Багато рецепти можуть осилити навіть молоді господині. Варто лише запастися терпінням, і успіх вам гарантований.

Інгредієнти, які знадобляться для приготування торта братки:
Для тіста:

• 250 г маргарину
• 150 г сметани
• 100 г цукру
• 1 чайна ложка соди
• 1 столова ложка оцту
• 2 столові ложки какао - порошку
Для крему:
•0,5 літра молока
• 3 столові ложки манки
• 2 столові ложки какао
• 1 склянка цукрової пудри
• 250 г вершкового масла
Для начинки:
•будь джем
• горіхи
• чорнослив або вишні
Для помадки:
• 2 столові ложки молока
• 3 столові ложки цукрової пудри
• 2 столові ложки какао
• 3 столові ложки олії

Процес приготування:
• Просіваємо борошно, беремо більшу її частину, а другу будемо підсипати.
• Маргарин тремо на крупну тертку, перетираємо руками разом з борошном до стану крихти.
• Потім додаем цукор, добре перемішуємо, додаємо соду гашену оцтом, підсипаємо борошно і замішуємо тісто як на вареники.
• Тісто ділимо на 3 частини, до однієї з трьох частин додаємо какао.
• Попередньо розмочений у воді чорнослив, звільняємо від води, даємо чорносливу обсохнути.
• Горіхи очищаємо і ламаємо на половинки або четвертинці.
• З темного тіста формуємо невеличкі кульки, які вкладаємо чорнослив з горіхами.
• Деко змащуємо жиром, посипаємо борошном і викладаємо раскаченный білий корж.
• Корж змащуємо будь-яким вподобаним вам повидлом, а зверху по всі поверхні викладаємо кульки з начинкою.
• Розігріваємо духовку до 200 градусів і випікаємо корж з кульками.
• Другий білий корж випікаємо окремо.
• Для крему збиваємо манку з какао, вливаємо молоко, помішуємо,і варимо до готовності манки, охолоджуємо.
• Масло з цукровою пудрою збиваємо міксером до пишного стану.
• Змішуємо масу з манкою з масляного масою і добре ще раз збиваємо міксером до однорідності.
• Готуємо помадку: змішуємо розтоплене масло, цукрову пудру, какао, кип'ячене молоко, ставимо на вогонь і кип'ятимо.
• Помадку злегка охолоджуємо.
• Корж з кульками змащуємо кремом, зверху накриваємо білим коржем і заливаємо помадкою торт.
• Зверху торт можна прикрасити за бажанням.

Інгредієнти, які знадобляться для приготування ніжного тортика:
Для тіста:

• 450 г борошна
• 220 г масла
• 150 г цукру
• 4 яйця
• 1 чайна ложка амонію
• 50 мл молока
Для крему:
• 4 яйця
• 2,5 столових ложок борошна
• 2 столові ложки какао
• 1 склянка цукру
• 200 г масла
• 250 мл молока

Процес приготування:
• Збиваємо міксером масло з цукром і яйцями.
• Амоній розчиняємо в молоці і додаємо до маслу.
• За тим, поступово додаємо борошно, замішуємо тісто.
• Тісто розділяємо на 7 частин.
• Розгойдуємо 7 коржів.
• Розігріваємо духовку до 180 градусів, кожен корж викладаємо на змащене олією деко і посипаний борошном, і робимо по всій поверхні проколи.
• Таким чином, випікаємо всі коржі.
• Готуємо крем: змішуємо борошно, цукор і какао, додаємо молоко, а потім по одному яйцю.
• Отриману масу ставимо на вогонь, щоб закипіло, і додаємо масло.
• Щоб крем був, густим, і без грудочок, його варимо на повільному вогні, помішуючи, протягом 10 хвилин.
• Змащуємо коржі гарячим кремом, щоб вони добре просочилися і були м'якими.
• Зверху торт прикрашаємо за своїм бажанням, як підкаже фантазія.
Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря

УВАГА! Ви не можете добавити коментарій! Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Меню повара


Перейти до меню повара: