Торти в домашніх умовах

Торти в домашніх умовах
+2
0
11 вер
Торти в домашніх умовах


Зараз в магазинах дуже великий вибір тортів. Можна вибрати на будь-який смак. Але багато господинь намагаються приготувати його самостійно. Насправді це зовсім не складно. Щоб приготувати торт в домашніх умовах не потрібно бути великим кондитером. Багато рецепти можуть осилити навіть молоді господині. Варто лише запастися терпінням, і успіх вам гарантований.

Інгредієнти, які знадобляться для приготування торта братки:
Для тіста:

• 250 г маргарину
• 150 г сметани
• 100 г цукру
• 1 чайна ложка соди
• 1 столова ложка оцту
• 2 столові ложки какао - порошку
Для крему:
•0,5 літра молока
• 3 столові ложки манки
• 2 столові ложки какао
• 1 склянка цукрової пудри
• 250 г вершкового масла
Для начинки:
•будь джем
• горіхи
• чорнослив або вишні
Для помадки:
• 2 столові ложки молока
• 3 столові ложки цукрової пудри
• 2 столові ложки какао
• 3 столові ложки олії

Процес приготування:
• Просіваємо борошно, беремо більшу її частину, а другу будемо підсипати.
• Маргарин тремо на крупну тертку, перетираємо руками разом з борошном до стану крихти.
• Потім додаем цукор, добре перемішуємо, додаємо соду гашену оцтом, підсипаємо борошно і замішуємо тісто як на вареники.
• Тісто ділимо на 3 частини, до однієї з трьох частин додаємо какао.
• Попередньо розмочений у воді чорнослив, звільняємо від води, даємо чорносливу обсохнути.
• Горіхи очищаємо і ламаємо на половинки або четвертинці.
• З темного тіста формуємо невеличкі кульки, які вкладаємо чорнослив з горіхами.
• Деко змащуємо жиром, посипаємо борошном і викладаємо раскаченный білий корж.
• Корж змащуємо будь-яким вподобаним вам повидлом, а зверху по всі поверхні викладаємо кульки з начинкою.
• Розігріваємо духовку до 200 градусів і випікаємо корж з кульками.
• Другий білий корж випікаємо окремо.
• Для крему збиваємо манку з какао, вливаємо молоко, помішуємо,і варимо до готовності манки, охолоджуємо.
• Масло з цукровою пудрою збиваємо міксером до пишного стану.
• Змішуємо масу з манкою з масляного масою і добре ще раз збиваємо міксером до однорідності.
• Готуємо помадку: змішуємо розтоплене масло, цукрову пудру, какао, кип'ячене молоко, ставимо на вогонь і кип'ятимо.
• Помадку злегка охолоджуємо.
• Корж з кульками змащуємо кремом, зверху накриваємо білим коржем і заливаємо помадкою торт.
• Зверху торт можна прикрасити за бажанням.

Інгредієнти, які знадобляться для приготування ніжного тортика:
Для тіста:

• 450 г борошна
• 220 г масла
• 150 г цукру
• 4 яйця
• 1 чайна ложка амонію
• 50 мл молока
Для крему:
• 4 яйця
• 2,5 столових ложок борошна
• 2 столові ложки какао
• 1 склянка цукру
• 200 г масла
• 250 мл молока

Процес приготування:
• Збиваємо міксером масло з цукром і яйцями.
• Амоній розчиняємо в молоці і додаємо до маслу.
• За тим, поступово додаємо борошно, замішуємо тісто.
• Тісто розділяємо на 7 частин.
• Розгойдуємо 7 коржів.
• Розігріваємо духовку до 180 градусів, кожен корж викладаємо на змащене олією деко і посипаний борошном, і робимо по всій поверхні проколи.
• Таким чином, випікаємо всі коржі.
• Готуємо крем: змішуємо борошно, цукор і какао, додаємо молоко, а потім по одному яйцю.
• Отриману масу ставимо на вогонь, щоб закипіло, і додаємо масло.
• Щоб крем був, густим, і без грудочок, його варимо на повільному вогні, помішуючи, протягом 10 хвилин.
• Змащуємо коржі гарячим кремом, щоб вони добре просочилися і були м'якими.
• Зверху торт прикрашаємо за своїм бажанням, як підкаже фантазія.
Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: