Google
загрузка...
» » » Торти з мастики фото

Торти з мастики фото

Додано: 11-09-2013, 17:28
Приготовлено: 471

Автор:

kulinarki2
kulinarki2
Рейтинг:
сподобалось

Смачно ?

+2
Торти з мастики фото


Останнім часом для прикраси тортів стали все частіше використовувати мастику. Такі торти виглядають дуже оригінально, красиво. Торти з мастики фото можна побачити в кулінарних журналах. Родзинкою цих тортів є, те, що з мастики можна придумати і виліпити все, що завгодно; від простих галузок, квітів до більш складних прикрас. Все залежить від уміння і фантазії. Спробуйте приготувати торт мрія і торт чебурашка з використанням мастики.Очень смачні рецепти!

Інгредієнти, які знадобляться для приготування торта мрія:
Для тіста:
•150 г борошна
• 150 г цукру
• 4 яйця
• 1,5 чайних ложки порошку для випічки
Для крему:
•250 г вершкового масла
• 100 г шоколаду
• 50 г цукру
•150 мл молока
• 1 яйце
Для глазурі:
•1 плитка шоколаду
• 100 мл молока
Для мастики:
•150 г жувального зефіру
• 1,5 склянки цукрової пудри
• 3-5 крапель лимонного соку
• харчові барвники: червоний і зелений

Процес приготування:
• Збиваємо міксером яйця з цукром.
• Окремо змішуємо борошно з порошком для випічки.
• Поступово додаємо борошно з порошком, збиваючи з цукром яйця.
• Перелити тісто в роз'ємну форму, змащену рослинним маслом.
• Духовку розігріваємо до 180 градусів і випікаємо бісквіт до готовність протягом 35 хвилин.
• Готовий бісквіт розрізаємо на три коржі.
• Для приготування крему змішуємо цукор з яйцем, додати тепле молоко і добре розмішуємо.
• Ставимо на маленький вогонь і варимо, постійно помішуючи, поки не загусне, не доводити до кипіння.
• Масу зняти з вогню, охолодити.
• Поки маса охолоджується, збиваємо вершкове масло, додаємо його в остиглу масу, продовжуючи збивати.
• Шоколад подрібнюємо і розтоплюємо на водяній бані, потім додаємо його в крем і знову добре збиваємо.
• Коржі просочуємо сиропом, змащуємо кремом.
• Верх торта кремом не змащуємо, а заливаємо глазур'ю, для цього: розтоплюємо на водяній бані шоколад з лимоном.
• Боки торта засипаємо вафельною крихтою, а верх прикрашаємо трояндами.
• Готуємо мастику:
• Жувальний зефір викладаємо в невелику миску, додаємо лимонний сік і ставимо в мікрохвильову піч, або на водяну баню.
• Коли маса збільшиться в об'ємі, дістаємо, поділяємо на дві частини, додаємо харчовий барвник, старанно перемішуємо, додаємо пів склянки цукрової пудри і далі перемішуємо.
• Залишок пудри висипаємо на стіл, викладаємо масу, що вийшла, і вже руками продовжуємо вимішувати.
• Рожеву мастику розкачуємо, вирізаємо кружечки, свертываем трубочкою і закріплюємо навколо основи.
• Щоб вони не обсипалися, місце кріплення троянди змочуємо водою.
• Просушуємо сформування троянди.
• Розкачуємо зелену мастику за допомогою формочок вирізаємо листочки.
• Залишаємо, щоб просушилися.
• Щоб пелюстки мали колір їх можна змастити горілкою.
• Прикрашаємо торт трояндами і пелюстками.
• Торт не ставимо в холодильник, щоб вироби з мастики не стали м'якими.

Інгредієнти, які знадобляться для приготування торта чебурашка:
Для тіста:

• 300 г борошна
• 200 г цукру
• 100 г крохмалю
• 5 яєць
• 1 банка вареної згущенки
Для крему:
• 250 г масла
•1 лимон
• 350 г цукрової пудри
Для мастики:
•150 г жувального зефіру
• 1,5 цукрової пудри
• 3 -5 крапель соку лимона
• харчові барвники зелений, коричневий

Процес приготування:
• Яйця збиваємо з цукром, помішуючи, поступово додаємо всі інші інгредієнти для тіста.
• Тісто виливаємо у змащену і посипану борошном форму.
• Випікаємо при 180 градусах до готовності (готовність перевіряємо сірником.
• Торт охолоджуємо, розрізаємо наполовину.
• Для крему збиваємо масло з цукровою пудрою, додаємо за смаком сік і цедру лимона, щоб крем був не надто солодким, бо тісто солодке.
• З зефіру приготувати мастику.
• Жувальний зефір викладаємо в невелику миску, додаємо лимонний сік і ставимо в мікрохвильову піч, або на водяну баню.
• Залишок пудри висипаємо на стіл, викладаємо масу, що вийшла, і вже руками продовжуємо вимішувати.
• Коли маса збільшиться в об'ємі, дістаємо, поділяємо на дві частини, додаємо харчовий барвник, старанно перемішуємо, додаємо пів склянки цукрової пудри і далі перемішуємо.
• Мастику розгортаємо в коло, і покриваємо торт мастикою.
• Изоставшейся мастики, потрібно виготовити чебурашку.

Кількість думок від користувачів (0)
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм Нікнеймом.

Ця дія доступна тільки зареєстрованим користувачам

Щоб мати можливість:
Завести віртуальну кулінарну книгу,
Спілкуватися з авторами рецептів та іншими користувачами,
Готувати смачні та корисні страви з фото рецептами,
Ділитися власними рецептами і багато іншого!

Інформаційне повідомлення

Відвідувачі, які знаходяться в групі Гости, не можуть залишати коментарі в даній статті.
Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється за умови посилання на сайт.