Вхід

Використовуйте для входу один з Ваших акаунтів соціальних мереж

АБО

» » » Торти з мастики фото
2

Торти з мастики фото

Торти з мастики фото

Добавлено: 11-09-2013, 17:28

Приготували: 808 разів

Коментарів: 0

Теги: Торти, мастика, фото

Категорія: Торт

Додати в кулінарну книгу

Описання страви:

Торти з мастики фото


Останнім часом для прикраси тортів стали все частіше використовувати мастику. Такі торти виглядають дуже оригінально, красиво. Торти з мастики фото можна побачити в кулінарних журналах. Родзинкою цих тортів є, те, що з мастики можна придумати і виліпити все, що завгодно; від простих галузок, квітів до більш складних прикрас. Все залежить від уміння і фантазії. Спробуйте приготувати торт мрія і торт чебурашка з використанням мастики.Очень смачні рецепти!

Інгредієнти, які знадобляться для приготування торта мрія:
Для тіста:
•150 г борошна
• 150 г цукру
• 4 яйця
• 1,5 чайних ложки порошку для випічки
Для крему:
•250 г вершкового масла
• 100 г шоколаду
• 50 г цукру
•150 мл молока
• 1 яйце
Для глазурі:
•1 плитка шоколаду
• 100 мл молока
Для мастики:
•150 г жувального зефіру
• 1,5 склянки цукрової пудри
• 3-5 крапель лимонного соку
• харчові барвники: червоний і зелений

Процес приготування:
• Збиваємо міксером яйця з цукром.
• Окремо змішуємо борошно з порошком для випічки.
• Поступово додаємо борошно з порошком, збиваючи з цукром яйця.
• Перелити тісто в роз'ємну форму, змащену рослинним маслом.
• Духовку розігріваємо до 180 градусів і випікаємо бісквіт до готовність протягом 35 хвилин.
• Готовий бісквіт розрізаємо на три коржі.
• Для приготування крему змішуємо цукор з яйцем, додати тепле молоко і добре розмішуємо.
• Ставимо на маленький вогонь і варимо, постійно помішуючи, поки не загусне, не доводити до кипіння.
• Масу зняти з вогню, охолодити.
• Поки маса охолоджується, збиваємо вершкове масло, додаємо його в остиглу масу, продовжуючи збивати.
• Шоколад подрібнюємо і розтоплюємо на водяній бані, потім додаємо його в крем і знову добре збиваємо.
• Коржі просочуємо сиропом, змащуємо кремом.
• Верх торта кремом не змащуємо, а заливаємо глазур'ю, для цього: розтоплюємо на водяній бані шоколад з лимоном.
• Боки торта засипаємо вафельною крихтою, а верх прикрашаємо трояндами.
• Готуємо мастику:
• Жувальний зефір викладаємо в невелику миску, додаємо лимонний сік і ставимо в мікрохвильову піч, або на водяну баню.
• Коли маса збільшиться в об'ємі, дістаємо, поділяємо на дві частини, додаємо харчовий барвник, старанно перемішуємо, додаємо пів склянки цукрової пудри і далі перемішуємо.
• Залишок пудри висипаємо на стіл, викладаємо масу, що вийшла, і вже руками продовжуємо вимішувати.
• Рожеву мастику розкачуємо, вирізаємо кружечки, свертываем трубочкою і закріплюємо навколо основи.
• Щоб вони не обсипалися, місце кріплення троянди змочуємо водою.
• Просушуємо сформування троянди.
• Розкачуємо зелену мастику за допомогою формочок вирізаємо листочки.
• Залишаємо, щоб просушилися.
• Щоб пелюстки мали колір їх можна змастити горілкою.
• Прикрашаємо торт трояндами і пелюстками.
• Торт не ставимо в холодильник, щоб вироби з мастики не стали м'якими.

Інгредієнти, які знадобляться для приготування торта чебурашка:
Для тіста:

• 300 г борошна
• 200 г цукру
• 100 г крохмалю
• 5 яєць
• 1 банка вареної згущенки
Для крему:
• 250 г масла
•1 лимон
• 350 г цукрової пудри
Для мастики:
•150 г жувального зефіру
• 1,5 цукрової пудри
• 3 -5 крапель соку лимона
• харчові барвники зелений, коричневий

Процес приготування:
• Яйця збиваємо з цукром, помішуючи, поступово додаємо всі інші інгредієнти для тіста.
• Тісто виливаємо у змащену і посипану борошном форму.
• Випікаємо при 180 градусах до готовності (готовність перевіряємо сірником.
• Торт охолоджуємо, розрізаємо наполовину.
• Для крему збиваємо масло з цукровою пудрою, додаємо за смаком сік і цедру лимона, щоб крем був не надто солодким, бо тісто солодке.
• З зефіру приготувати мастику.
• Жувальний зефір викладаємо в невелику миску, додаємо лимонний сік і ставимо в мікрохвильову піч, або на водяну баню.
• Залишок пудри висипаємо на стіл, викладаємо масу, що вийшла, і вже руками продовжуємо вимішувати.
• Коли маса збільшиться в об'ємі, дістаємо, поділяємо на дві частини, додаємо харчовий барвник, старанно перемішуємо, додаємо пів склянки цукрової пудри і далі перемішуємо.
• Мастику розгортаємо в коло, і покриваємо торт мастикою.
• Изоставшейся мастики, потрібно виготовити чебурашку.
kulinarki2



Коментарі (0)

Додати коментар:
Якщо ви приготували це блюдо - напишіть що, у Вас вийшло!
Не пишіть, коментар «Спасибі, смачно!» Висловлюйте свої емоції більш докладно!
Loading...

Ця дія доступна тільки зареєстрованим користувачам

Щоб мати можливість:
Завести віртуальну кулінарну книгу,
Спілкуватися з авторами рецептів та іншими користувачами,
Готувати смачні та корисні страви з фото рецептами,
Ділитися власними рецептами і багато іншого!
або