Прикраса тортів в домашніх умовах

Прикраса тортів в домашніх умовах
+2
0
11 вер
Прикраса тортів в домашніх умовах


Успіх будь-якого свята залежить від святкового торта. Він головний на будь-якому святі, а тому повинен бути гарними, привертати увагу і радувати око!Прикраса тортів в домашнихусловиях не вимагає великих зусиль. Тут можна використовувати ягоди, посипання, шоколад, зефір, всього і не перерахувати. Головне проявити фантазію, майстерність і успіх вам гарантувати.

Інгредієнти, які знадобляться для приготування торта фантазія:
Для тіста:

•4,5 склянки борошна
• 1 склянка цукру
• 200 г маргарину
• 3 яйця
• 1 чайна ложка соди
• 2 столові ложки меду
Для крему:
•450 г сметани
• 1 склянка цукру
Для начинки:
• 1 банан
• 1 апельсин
• 1 ківі
• 175 г зефіру
• 175 г мармеладу

Процес приготування:
• Додаємо в каструлю цукор і вибивати яйця, потім мед і маргарин. Все перемішуємо.
•В іншу каструлю, наливаємо до половини, води нехай закипить.
• Зверху ставимо першу каструлю з інгредієнтами для тіста, поступово перемішуючи масу.
•Потім всипаємо в неї чайну ложку соди.
• Коли маса помітно збільшиться, додаємо одну склянку борошна, перемішуємо.
• Як тільки тісто стане густим, знімаємо каструлю з пари, ставимо на стіл і додаємо решту 3 склянки борошна.
• Тісто розділяємо на 5 частин і випікаємо окремо в духовці.
• Кожен корж змащуємо кремом, перекладаючи шматочками зефіру та мармеладу, і фруктів: ківі, апельсина, банана.
• Торт обсипаємо кокосовою стружкою, прикрашаємо фруктами і мармеладом, викладаємо з них квіти, гілочки на ваш смак.

Інгредієнти, які знадобляться для приготування торта мозаїка:
Для тіста:

•3 склянки борошна
• 1,5 склянки цукру
• 1 стакан сметани
• 2 столові ложки какао
• 1 столова ложка амонію
Для крему:
•200 г масла
• 0,5 літра вишні у власному соку
• 100 г шоколаду
• 1 склянка маку
• 1 склянка цукру
Для прикраси:
•200 г желейних цукерок
• 200 г мармеладу
• 100 г посипання кондитерської

Процес приготування:
• Збиваємо яйця з цукром.
• Амоній змішуємо зі сметаною, щоб усунути різкий запах амонію.
• Борошно просіваємо. З усіх інгредієнтів замішуємо тісто.
• Тісто ділимо на 2 частини, в одну частину тіста додаємо какао.
• З вишні зливаємо сік.
• Мак запарюємо, воду зливаємо.
• Розтираємо мак з цукром і додаємо вершкове масло.
• Змащуємо темний корж кремом, зверху викладаємо вишні, накриваємо білим коржем, крем, темний корж, крем, вишня, білий корж.
• Зверху корж заливаємо розтопленим шоколадом.
• Прикрашаємо торт мозаїкою з желейних цукерок і мармеладу, посипаємо кондитерської посипкою.
• Торт ставимо в холодильник на кілька годин, щоб він добре просочився.
Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: