Загрузка...

Прикраса тортів в домашніх умовах

Прикраса тортів в домашніх умовах
+2
0
11 вер
Прикраса тортів в домашніх умовах


Успіх будь-якого свята залежить від святкового торта. Він головний на будь-якому святі, а тому повинен бути гарними, привертати увагу і радувати око!Прикраса тортів в домашнихусловиях не вимагає великих зусиль. Тут можна використовувати ягоди, посипання, шоколад, зефір, всього і не перерахувати. Головне проявити фантазію, майстерність і успіх вам гарантувати.

Інгредієнти, які знадобляться для приготування торта фантазія:
Для тіста:

•4,5 склянки борошна
• 1 склянка цукру
• 200 г маргарину
• 3 яйця
• 1 чайна ложка соди
• 2 столові ложки меду
Для крему:
•450 г сметани
• 1 склянка цукру
Для начинки:
• 1 банан
• 1 апельсин
• 1 ківі
• 175 г зефіру
• 175 г мармеладу

Процес приготування:
• Додаємо в каструлю цукор і вибивати яйця, потім мед і маргарин. Все перемішуємо.
•В іншу каструлю, наливаємо до половини, води нехай закипить.
• Зверху ставимо першу каструлю з інгредієнтами для тіста, поступово перемішуючи масу.
•Потім всипаємо в неї чайну ложку соди.
• Коли маса помітно збільшиться, додаємо одну склянку борошна, перемішуємо.
• Як тільки тісто стане густим, знімаємо каструлю з пари, ставимо на стіл і додаємо решту 3 склянки борошна.
• Тісто розділяємо на 5 частин і випікаємо окремо в духовці.
• Кожен корж змащуємо кремом, перекладаючи шматочками зефіру та мармеладу, і фруктів: ківі, апельсина, банана.
• Торт обсипаємо кокосовою стружкою, прикрашаємо фруктами і мармеладом, викладаємо з них квіти, гілочки на ваш смак.

Інгредієнти, які знадобляться для приготування торта мозаїка:
Для тіста:

•3 склянки борошна
• 1,5 склянки цукру
• 1 стакан сметани
• 2 столові ложки какао
• 1 столова ложка амонію
Для крему:
•200 г масла
• 0,5 літра вишні у власному соку
• 100 г шоколаду
• 1 склянка маку
• 1 склянка цукру
Для прикраси:
•200 г желейних цукерок
• 200 г мармеладу
• 100 г посипання кондитерської

Процес приготування:
• Збиваємо яйця з цукром.
• Амоній змішуємо зі сметаною, щоб усунути різкий запах амонію.
• Борошно просіваємо. З усіх інгредієнтів замішуємо тісто.
• Тісто ділимо на 2 частини, в одну частину тіста додаємо какао.
• З вишні зливаємо сік.
• Мак запарюємо, воду зливаємо.
• Розтираємо мак з цукром і додаємо вершкове масло.
• Змащуємо темний корж кремом, зверху викладаємо вишні, накриваємо білим коржем, крем, темний корж, крем, вишня, білий корж.
• Зверху корж заливаємо розтопленим шоколадом.
• Прикрашаємо торт мозаїкою з желейних цукерок і мармеладу, посипаємо кондитерської посипкою.
• Торт ставимо в холодильник на кілька годин, щоб він добре просочився.
Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря

УВАГА! Ви не можете добавити коментарій! Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Меню повара


Перейти до меню повара: