Рецепти з фото і відео

Прикраса тортів

Прикраса тортів
+5
0
11 вер
Прикраса тортів


Святковий торт - король будь-якого свята. І виглядати він теж повинен по-королівськи. Тут потрібно використовувати максимум фантазії, а ще зусилля, вміння. Прикраса тортів одне з моїх улюблених занять. Люблю, щоб найпростіший тортик маючи чудовий вигляд, був оригінально прикрашений, і дарував радість. Останнім часом часто для прикраси тортів використовую мастику, залучаю до цього заняття дітей. Їм подобається ліпити різні фігурки з мастики і прикрашати ними торт.

Інгредієнти, які знадобляться для приготування торта ювілейний:
Для тіста:

•2 склянки борошна
• 2 склянки цукру
• 2 склянки сметани
• 1 баночка згущеного молока
• 4 яйця
• 2 чайні ложки соди
• 2 столові ложки оцту
Для крему:
•300 г масла
• 0,5 баночки сирої згущеного молока
Для глазурі:
• 100 г темного шоколаду
• 50 г вершкового масла
Для прикраси:
• 100 г маршмеллоу( жувальний зефір)
• 1 столова ложка лимонного соку
• 1,5 склянки цукрової пудри
• барвники

Процес приготування:
•Просіюємо борошно, соду гасимо оцтом.
• Добре збиваємо яйця з цукром, додаємо згущене молоко і сметану, погашену соду.
• У збиту масу додаємо борошно і добре перемішуємо.
• Тісто розділяємо на дві частини.
• Форму змащуємо олією, посипаємо борошном, виливаємо тісто.
• Духовку розігріваємо до 180 градусів і випікаємо по черзі два коржі.
• Для крему вершкове масло деякий час тримаємо при кімнатній температурі, щоб воно стало м'яким.
• Розм'якшене масло збиваємо зі згущеним молоком в пишну масу.
• Приготованим змащуємо кремом коржі.
• Залишками крему змащуємо торт з усіх боків і зверху і знизу і ставимо ненадовго в холодильник, щоб крем трохи застил.
• Розтоплюємо на водяній бані шоколад з маслом і покриваємо торт глазур'ю.
• Коли глазур застигне, можна покривати торт мастикою.
• Для приготування мастики ставимо жувальний зефір з лимонним соком в мікрохвильовку для збільшення в об'ємі.
• Потім поступово додаємо цукрову пудру і вимішуємо до однорідної маси.
• Якщо потрібні різні кольори, то масу потрібно змішати з харчовою фарбою.
• Маса повинна, вийде, як пластилін.
• Перед використанням масу загортаємо в поліетиленовий пакет і ложем в холодильник.
•Готуємо прикраси з мастики на будь-який смак. Можна формувати пелюстки, квіти, фігурки, все що завгодно.
• Торт прикрашаємо фігурками з мастики, і він готовий.

Інгредієнти, які знадобляться для приготування торта вікторія:
Для тіста:

•450 г борошна
• 250 г цукру
• 200 г маргарину
• 1 чайна ложка соди
• 1 чайна ложка оцту
• 100 г меду
• 200 г горіхів
Для крему:
•0,5 л сметани
• 250 г цукру
Для глазурі:
•100 г темного шоколаду
• 50 г білого шоколаду

Процес приготування:
• Ставимо на вогонь каструлю з водою, миску на каструлю.
• У миску кладемо маргарин і цукор і розтираємо до однорідності.
• Окремо збиваємо яйця, виливаємо в борошно до маргарину не перестаючи перемішувати, щоб яйця не згорнулися.
• Потім додаємо мед і в самому кінці соду погашену оцтом.
• Всю цю масу ретельно перемішуємо і ставимо для охолодження.
• Коли маса охолоне, додаємо борошно, подрібнені горіхи і замішуємо легке тісто.
• Якщо тісто рідко, можна додати борошно.
• Ділимо масу на 4 - 5 коржів.
• Духовку розігріваємо до 180 градусів, форму змащуємо олією, обсипаємо борошном і по черзі випікаємо коржі.
• Охолоджені коржі змащуємо кремом, боки посипаємо вафельною крихтою або інший.
• Готуємо глазур: темний шоколад розтоплюємо і заливаємо їм торт.
• Залишаємо торт, щоб глазур застигла.
• Потім розтоплюємо білий шоколад, злегка охолоджуємо і наносимо зверху темній глазурі кокою то візерунок або напис.
• Залишаємо торт, щоб він остаточно застиг.
Схожі рецепти:
Загрузка...
Меню повара
Перейти до меню повара: