Торти рецепти легкі в приготуванні

Торти рецепти легкі в приготуванні
+1
0
11 вер
Торти рецепти легкі в приготуванні


Торт завжди асоціюється у нас зі святом. Свято буває різний і торти теж різні. Одні торти ми готуємо до весілля, інші до ювілею. А адже іноді просто хочеться влаштувати свято для душі і для того, щоб покращити собі настрій або порадувати друзів або рідних ми готуємо швидкий тортик. Тут нам знадобляться торти рецепти легкі в приготуванні. Головна їх особливість в тому, що готуються вони швидко, технологія виготовлення проста, вони не вимагають якихось особливих продуктів. Для таких тортів підійде все, що є під руками: яблука, горіхи, мед або заморожені ягоди.

Інгредієнти, які знадобляться для приготування торта карпати:
Для тіста:

•2 склянки борошна
• 1 склянка цукру
• 4 яйця
• 2 жовтки
• 6 столових ложок рослинного масла
• 2 чайні ложки амонію, трішки соди

Для крему:
•0,5 л сметани
• 1 склянка цукру

Для прикраси:
• 200 г горіхів
• плитка шоколаду

Процес приготування:
• 4 яйця розтираємо з цукром.
• В сметані розчиняємо амоній.
• З'єднуємо всі інгредієнти з борошном і замішуємо тісто.
• Замішуємо тісто розділяємо на 5 частин.
• Духовку розігріваємо до 180 градусів.
• Форму для випікання змащуємо рослинним маслом і по черзі випікаємо всі 5 коржів.
• Сметану збиваємо з цукром до пишності.
• Коржі розрізаємо на невеликі квадратики, додаємо їх в крем, акуратно перемішуємо. Викладаємо гірками.
• Шоколад розтоплюємо на паровій бані і поливаємо їм, наші гірки.
• Зверху посипаємо подрібненими горіхами.
• Можна сформувати кілька гірок, а можна одну велику.

Інгредієнти, які знадобляться для приготування торта мурашник:
Для тіста:

•3,5 склянки борошна
• 200 г маргарину
• 0,5 склянки цукру
• 0,5 склянки сметани
• 1 жовток
• 1 чайна ложка соди
• 1 столова ложка оцту
• трошки рослинного масла для змащування форми

Для крему:
•1 банка(0,5л) вареного згущеного молока
• 200 г вершкового масла
• 0,5 склянки горіхів
Для прикраси:
• 100 г маку

Процес приготування:
• Із зазначених інгредієнтів для тіста замішуємо тісто.
• Тісто пропускаємо через м'ясорубку на велику решітку.
• Розігріваємо духовку до 180 градусів.
• Змащуємо форму, викладаємо на неї куля прокрученного тесту через м'ясорубку.
• Таким же чином випікаємо інші частини тесту.
• Коли палички охолонуть, ламаємо їх і змішати з кремом.
• Для крему: вершкове масло збиваємо міксером, поступово додаємо згущене молоко і ще раз все добре збиваємо до однорідної маси.
• Горіхи подрібнюємо і додаємо в крем, добре розмішуємо.
• Беремо плоске блюдо і робимо гірку - мурашник.
• Зверху гірку змащуємо кремом, посипаємо маком і крихтою з розтертих паличок.
Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: