Загрузка...

Торти рецепти легкі в приготуванні

Торти рецепти легкі в приготуванні
+2
0
11 вер
Торти рецепти легкі в приготуванні


Торт завжди асоціюється у нас зі святом. Свято буває різний і торти теж різні. Одні торти ми готуємо до весілля, інші до ювілею. А адже іноді просто хочеться влаштувати свято для душі і для того, щоб покращити собі настрій або порадувати друзів або рідних ми готуємо швидкий тортик. Тут нам знадобляться торти рецепти легкі в приготуванні. Головна їх особливість в тому, що готуються вони швидко, технологія виготовлення проста, вони не вимагають якихось особливих продуктів. Для таких тортів підійде все, що є під руками: яблука, горіхи, мед або заморожені ягоди.

Інгредієнти, які знадобляться для приготування торта карпати:
Для тіста:

•2 склянки борошна
• 1 склянка цукру
• 4 яйця
• 2 жовтки
• 6 столових ложок рослинного масла
• 2 чайні ложки амонію, трішки соди

Для крему:
•0,5 л сметани
• 1 склянка цукру

Для прикраси:
• 200 г горіхів
• плитка шоколаду

Процес приготування:
• 4 яйця розтираємо з цукром.
• В сметані розчиняємо амоній.
• З'єднуємо всі інгредієнти з борошном і замішуємо тісто.
• Замішуємо тісто розділяємо на 5 частин.
• Духовку розігріваємо до 180 градусів.
• Форму для випікання змащуємо рослинним маслом і по черзі випікаємо всі 5 коржів.
• Сметану збиваємо з цукром до пишності.
• Коржі розрізаємо на невеликі квадратики, додаємо їх в крем, акуратно перемішуємо. Викладаємо гірками.
• Шоколад розтоплюємо на паровій бані і поливаємо їм, наші гірки.
• Зверху посипаємо подрібненими горіхами.
• Можна сформувати кілька гірок, а можна одну велику.

Інгредієнти, які знадобляться для приготування торта мурашник:
Для тіста:

•3,5 склянки борошна
• 200 г маргарину
• 0,5 склянки цукру
• 0,5 склянки сметани
• 1 жовток
• 1 чайна ложка соди
• 1 столова ложка оцту
• трошки рослинного масла для змащування форми

Для крему:
•1 банка(0,5л) вареного згущеного молока
• 200 г вершкового масла
• 0,5 склянки горіхів
Для прикраси:
• 100 г маку

Процес приготування:
• Із зазначених інгредієнтів для тіста замішуємо тісто.
• Тісто пропускаємо через м'ясорубку на велику решітку.
• Розігріваємо духовку до 180 градусів.
• Змащуємо форму, викладаємо на неї куля прокрученного тесту через м'ясорубку.
• Таким же чином випікаємо інші частини тесту.
• Коли палички охолонуть, ламаємо їх і змішати з кремом.
• Для крему: вершкове масло збиваємо міксером, поступово додаємо згущене молоко і ще раз все добре збиваємо до однорідної маси.
• Горіхи подрібнюємо і додаємо в крем, добре розмішуємо.
• Беремо плоске блюдо і робимо гірку - мурашник.
• Зверху гірку змащуємо кремом, посипаємо маком і крихтою з розтертих паличок.
Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря

УВАГА! Ви не можете добавити коментарій! Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Меню повара


Перейти до меню повара: