Рецепти з фото і відео

Торти рецепти з фото

Торти рецепти з фото
+4
0
11 вер
Торти рецепти з фото


Торти - це завжди завершення свята. І яким він буде, багато в чому залежить від того яким буде святковий торт. А повинен він зовні бути дуже красиво оформленим.
Тут нам допоможуть торти рецепти з фото. Їх можна знайти в багатьох кулінарних журналах. Вони завжди прийдуть на допомогу і виручать, коли, здається, що всі варіанти вже випробувані, нічого оригінального в голову не приходить. Отже, ідея з'явилася нова, знайшлося правильне рішення. Тепер справа за малим. Приступаємо до роботи і готуємо.

Інгредієнти, які знадобляться для приготування трюфельного торта:
Для тіста:

•250 г борошна
• 2 склянки цукру
• 1 склянка молока
• 2 яйця
• 120 мл рослинного масла
• 1 столова ложка окропу

Для трюфелів:
•2 плитки шоколаду
• 150 г вершкового масла
• мигдальні горіхи

Для крему:
• 2 банки маскарпоне
• 5 яєць
• 1 склянка цукру
• 1 столова ложка коньяку

Процес приготування:
• Змішуємо всі сухі інгредієнти: просіяне борошно, цукор, соду, розпушувач і какао.
• Збиваємо яйця, вливаємо до них молоко і розтираємо масло.
• З'єднуємо всі вищевказані суміші і вимішуємо до однорідності.
• Додаем склянку окропу і швидко замішуємо тісто.
• Розігріваємо духовку до 180 градусів.
•Викладаємо масу в змащену маслом форму і випікаємо протягом 30 хвилин.
• Для крему збиваємо жовтки з цукром, поки маса не побіліє, поступово додаємо маскарпоне, збиваємо в пишну масу.
• Білки збиваємо в велику піну і акуратно вводимо в крем, в кінці вливаємо коньяк.
• З охолодженого коржа зрізаємо верхню частину, виймаємо середину, залишаючи на денці і по краях по 0,5 див.
• З крихти від коржа готуємо трюфелі.
• На паровій бані розтоплюємо дві плитки шоколаду, змішуємо з олією.
• Змішуємо крихту з розтопленим шоколадом і маслом і формуємо кульки розміром із горіх.
• У середину кожної кульки вкладаємо один мигдальний горішок і ставимо в холодильник на 30 хвилин.
• Формуємо торти: на дно бісквіта викладаємо шар крему з маскарпоне.
• Крем викладаємо трюфелі і знову викладаємо крем.
• Потім зверху в краю потопляем трюфелі.
• Між трюфелями розміщуємо фігурки або решітки з шоколаду.
• Насправді торт можна і не прикрашати він красиво виглядає без цього.

Інгредієнти, які знадобляться для приготування торта з безе:
Для тіста:

•350 г борошна
• 200 г масла
• 3 жовтки
•1 столова ложка цукрової пудри
• 1 столова ложка сметани

Для крему:
• 1 упаковка ванільного пудингу
• 1,5 склянки молока
• 200 г вершкового масла
• 2 жовтки

Начинка і оформлення:
•0,5 кг слив або інших фруктів
• 2 столові ложки цукру
• 100 г подрібнених горіхів
• 20 маленьких безе
• 4 мандаринки

Процес приготування:
• Масло шмагаємо з просіяним борошном, додаємо інші інгредієнти для тіста, все перемішуємо.
• Готове тісто загортаємо у форму і ставимо на кілька годин в холодильник.
• Форму для торта діаметром 21 см змащуємо рослинним маслом.
• Вистилаємо дно форми тістом і випікаємо в духовці, розігрітій до 200 градусів 20 хвилин.
• Поки випікаються коржі, готуємо крем.
• На молоці готуємо пудинг, охолоджуємо.
• Вершкове масло розтираємо і невеликими порціями додаємо до нього пудинг і жовтки.
• Із слив видаляємо кісточки, ложем в каструльку, і смажимо до тих пір, поки не випарується сік, додаємо цукор і охолоджуємо.
• На коржі викладаємо сливи, посипаємо горіхами і змащуємо половиною крему, прикриваємо безе.
• Потім змащуємо залишилися кремом і прикрашаємо безе і часточок мандарини.
Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: