Загрузка...

Рецепти тортів в домашніх умовах

Рецепти тортів в домашніх умовах
+6
0
11 вер
Рецепти тортів в домашніх умовах


Дуже прості і смачні рецепти тортів в домашніх умовах можна дуже легко приготувати до приходу гостей.

Торт *Захер*
Все що потрібно нам для приготування торта *Захер* це:

• 350 грам темного шоколаду
• 120 грам вершкового масла
• Один склянку пшеничного борошна
• Пів склянки цукру-піску
• Шість курячих яєць
• Один стакан цукрової пудри
• Одна столова ложка розпушувача тіста
• 300 грам джему (персикового або абрикосового)
• Вісім чайних ложок кип'яченої води
• Кілька крапель лимонного соку
• Форма для випікання

І так приступаємо:
• Топимо в глибокій мисці на водяній бані 150 грамів чорного шоколаду. Потім додаємо туди цукор і вершкове масло. Гарненько все перемішуємо. Тепер розбиваємо курячі яйця і відокремлюємо жовтки від білків. Тепер беремо жовтки і кладемо їх по одному в шоколадну масу, збиваючи кожен раз до однорідної маси. Тепер беремо білки і збиваємо їх ретельно з однією столовою ложкою цукрової пудри.
• Тепер беремо розпушувач тіста і ложем його разом з білками в шоколадну масу. Ретельно все ще раз заважаємо. Потім просіваємо туди пшеничне борошно і ще раз все добре перемішуємо. Розігріваємо тепер заздалегідь духовку до 160 градусів. Отримане тісто виливаємо рівномірно у форму для випікання. Ставимо торт в духовку на годину часу.
• Потім виймаємо торт з духовки, проколює його зубочисткою якщо вона чиста і суха, то торт готовий, а якщо ні , то ставимо ще на кілька хвилин випікатися. Коли торт буде готовий, охолоджуємо до кімнатної температури, виймаємо з форми для випікання і розрізаємо по горизонталі навпіл. Першу частину зверху намазуємо вареньям і накриваємо другою. Тепер приступаємо до приготування шоколадної глазурі для торта.
• На водяній бані розтоплюємо 200 грамів чорного шоколаду, додаємо до нього залишилася цукрову пудру, трошки лимонного соку і дві столові ложки вершкового масла. Ретельно перемішуємо до однорідної суміші, додаючи поступово вісім чайних ложок гарячої води. Отриманої глазур обмазуємо з усіх боків приготований торт і ставимо його охолоджуватися на кілька годин у прохолодне місце. Потім можна подавати до святкового столу або до незабутнього чаювання.

Торт *Монастирська ізба*
Все що потрібно нам для приготування торта *Монастирська ізба* це:

• Три курячих яйця
• 400 грам цукру-піску
• 125 грам маргарину
• Три столові ложки меду
• Одна чайна ложка соди
• Дві чайних ложки лимонної цедри
• 800 грам сметани
• П'ять склянок пшеничного борошна
• Одна банка консервованих вершків
• Форма для випікання
• Загусник для крему

І так приступаємо:
• У глибокій мисці змішуємо 200 грам цукру, маргарин і мед. Ставимо на водяну баню. Топимо масу, поки цукор повністю не розчиниться. Потім знімаємо з вогню. Розбиваємо в миску три курячих яйця. Висипаємо туди соду і кладемо одну чайну ложку лимонної цедри.
• Ретельно все перемішуємо, а потім просіваємо в миску пшеничне борошно і замішуємо не липке, густе тісто. Тепер ділимо приготоване тісто на 15 кульок. Потім розкачуємо кожен кульку на столі качалкою, за розміром форми для випікання. Відкриваємо консервовані вершки і поміщаємо їх смужкою в кожен розкатаний кульку.
• Скріплюємо їх по краях і укладаємо у форму для випікання. Розігріваємо заздалегідь духовку до 200 градусів. Ставимо форму в духовку на 10 хвилин і випікаємо в ній вироби до золотистого відтінку. В цей час приступаємо до приготування крему для торта. У мисці збиваємо 200 грам цукру, чайну ложку лимонної цедри і сметану. Додаємо трошки згущувача, щоб сметана не була сильно рідкою.
• Тепер приступаємо до складання торта. На блюдо викладаємо п'ять трубочок і змащуємо їх кремом. Потім ложем на них чотири, три, дві, одну і кожен раз змащуємо кремом. Ставимо апетитний тортик на кілька годин в холодильник для просочення крему. Потім можна діставати і подавати м'який і дуже смачний торт до святкового столу.
Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря

УВАГА! Ви не можете добавити коментарій! Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Меню повара


Перейти до меню повара: