Рецепти тортів з фотографіями

Рецепти тортів з фотографіями
+4
0
11 вер
Рецепти тортів з фотографіями


Дуже апетитні і ексклюзивні рецепти тортів з фотографіями які можна дуже легко і смачно приготувати завдяки незамінним фотографіями.

Торт *Мишко*
Все що потрібно нам для приготування торта *Мишко* це:

• 850 грам маргарину
• Три курячих яйця
• Три склянки цукру
• Чотири склянки пшеничного борошна
• Пів чайної ложки гашеного в оцті соди
• Чотири чайних ложки порошку какао
• Дві з половиною склянки молока
• Чотири столові ложки манної крупи
• Один лимон
• Чотири столові ложки сметани
• 100 г вершкового масла
• Форми для випікання

І так приступаємо:
• Беремо 750 грам маргарину і розтоплюємо його на водяній бані. Потім ставимо його остигати в сторону. Тепер беремо миску і розбиваємо в неї три курячих яйця. Тепер висипаємо туди склянку цукру і ретельно все перемішуємо міксером. Просіваємо туди чотири склянки пшеничного борошна. Починаємо замішувати тісто. Виливаємо в миску маргарин і гашену соду. Коли тісто буде готове, ділимо його на три частини.
• В одну частину додаємо дві чайні ложки порошку какао і гарненько все перемішуємо. Тепер розігріваємо духовку заздалегідь до 200 градусів. Виливаємо тісто у форми для випікання і випікаємо три коржі для порожнистої готовності. В цей час приступаємо
до приготування крему для торта. Беремо маленьку каструльку і відварюємо в неї густу манну кашу. Ставимо її в прохолодне місце остигати.
• Моєму лимон, розрізаємо його четвертинками, виймаємо кісточки і дрібно подрібнюємо блэндэром. Змішуємо лимонну масу з манною кашею. Потім висипаємо в каструльку півтори склянки цукру і 100 грам сонячного масла. Ретельно все перемішуємо для отримання однорідної маси. Тепер ставимо приготований крем в холодильник, поки він не загусне. Тепер беремо блюдо і кладемо на нього світлий корж. Змащуємо його кремом з верху.
• Після цього беремо корж з какао, перевертаємо його і змащуємо низ кремом. Залишаємо його на 10 хвилин, а потім кладемо низом на світлий корж. Після цього змащуємо також низ другого білого коржі кремом і верх коржа з какао. Ложем білий корж на темний. Залишилися кремом змащуємо гарненько боки і верх торта. Ставимо торт на кілька хвилин в холодильник, поки будемо готувати глазур для нього.
• У маленьку каструльку висипаємо три столові ложки цукру, дві чайних ложки какао, ложем чотири столові ложки сметани і ставимо каструльку на повільний вогонь. Варимо масу сім хвилин, постійно помішуючи, поки вона не загусне трошки і не придбає колір молочного шоколаду. Кладемо в каструльку вершкове масло, гарненько все перемішуємо і знімаємо з вогню. Виймаємо торт *Мишко* з холодильника. Поливаємо приготовленої глазур'ю і ставимо в прохолодне місце на кілька годин, що-б крем добре просочився. Після цього можна подавати ніжний і дуже смачний торт до столу.

Торт рафаелло
Все що потрібно нам для приготування торта *Рафаелло* це:

• 500 грам цукру-піску
• Десять курячих яєць
• 250 грам кокосової стружки
• Чотири столові ложки пшеничного борошна
• Одна пачка пекарського порошку
• Половинка лимонного соку
• 150 грам мелених волоських горіхів
• Три столові ложки порошку какао
• Одна пачка ванільного цукру
• Одна пачка ванільного пудингу
• 300 мілілітрів молока
• 250 грам вершкового масла
• Форми для випікання (діаметром 30 см)

І так приступаємо:
• Розбиваємо десять курячих яєць і відокремлюємо білки від жовтків. У глибоку миску виливаємо п'ять курячих білків і збиваємо їх до пінистого стану. Висипаємо 150 грам цукру і ще раз все добре збиваємо. Потім просіваємо в миску дві столові ложки пшеничного борошна, висипаємо туди ж 200 грам кокосової стружки і пів пачки пекарського порошку. Виливаємо лимонний сік і замішуємо тісто. Розігріваємо до 180 градусів духовку.
• Змащуємо форму для випікання вершковим маслом, виливаємо в неї тісто і ставимо її в духовку на 15 хвилин. В цей час приступаємо для приготування тіста для темного коржа. У глибокій мисці збиваємо також п'ять білків з 150 грамами цукру для пінного стану. Потім просіваємо туди дві столові ложки пшеничного борошна і висипаємо три столові ложки порошку какао і залишився пекарський порошок. Потім висипаємо в миску мелені волоські горіхи і гарненько все перемішуємо.
• Змащуємо форму для випікання вершковим маслом, заливаємо її рівномірно приготованим тестом і ставимо на 15 хвилин у духовку з тією ж температурою. Поки другий корж буде випікатися, готуємо крем для торта. У маленькій каструльці розтираємо 200 грам цукру з десятьма курячими жовтками і пакетик ванілі. Потім додаємо до них пакетик пудингу і ретельно все перемішуємо до однорідної маси.
• Поки не буде жодної грудки. Ставимо каструльку на маленький вогонь і постійно перемішуємо в неї масу, поки вона не загусне. Знімаємо каструлю з вогню і охолоджуємо її вміст до кімнатної температури. Беремо вершкове масло, розм'якшуємо його вилкою гарненько і ложем в каструльку. Збиваємо вміст каструльки міксером до кремового стану.
• Тепер беремо блюдо і ложем на нього білий корж. Змащуємо його зверху кремом, а потім ложем на нього темний корж. Змащуємо його теж кремом, а потім повністю обмазуємо корж з боків. Тепер беремо 50 грам кокосової стружки і обсипаємо нею повністю торт. Ставимо його на кілька годин в холодильник. А потім можна подавати ексклюзивний і дуже смачний торт *Рафаелло* до столу для чаювання.
Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: