Загрузка...

Рецепти тортів з фотографіями

Рецепти тортів з фотографіями
+2
0
11 вер
Рецепти тортів з фотографіями


Дуже апетитні і ексклюзивні рецепти тортів з фотографіями які можна дуже легко і смачно приготувати завдяки незамінним фотографіями.

Торт *Мишко*
Все що потрібно нам для приготування торта *Мишко* це:

• 850 грам маргарину
• Три курячих яйця
• Три склянки цукру
• Чотири склянки пшеничного борошна
• Пів чайної ложки гашеного в оцті соди
• Чотири чайних ложки порошку какао
• Дві з половиною склянки молока
• Чотири столові ложки манної крупи
• Один лимон
• Чотири столові ложки сметани
• 100 г вершкового масла
• Форми для випікання

І так приступаємо:
• Беремо 750 грам маргарину і розтоплюємо його на водяній бані. Потім ставимо його остигати в сторону. Тепер беремо миску і розбиваємо в неї три курячих яйця. Тепер висипаємо туди склянку цукру і ретельно все перемішуємо міксером. Просіваємо туди чотири склянки пшеничного борошна. Починаємо замішувати тісто. Виливаємо в миску маргарин і гашену соду. Коли тісто буде готове, ділимо його на три частини.
• В одну частину додаємо дві чайні ложки порошку какао і гарненько все перемішуємо. Тепер розігріваємо духовку заздалегідь до 200 градусів. Виливаємо тісто у форми для випікання і випікаємо три коржі для порожнистої готовності. В цей час приступаємо
до приготування крему для торта. Беремо маленьку каструльку і відварюємо в неї густу манну кашу. Ставимо її в прохолодне місце остигати.
• Моєму лимон, розрізаємо його четвертинками, виймаємо кісточки і дрібно подрібнюємо блэндэром. Змішуємо лимонну масу з манною кашею. Потім висипаємо в каструльку півтори склянки цукру і 100 грам сонячного масла. Ретельно все перемішуємо для отримання однорідної маси. Тепер ставимо приготований крем в холодильник, поки він не загусне. Тепер беремо блюдо і кладемо на нього світлий корж. Змащуємо його кремом з верху.
• Після цього беремо корж з какао, перевертаємо його і змащуємо низ кремом. Залишаємо його на 10 хвилин, а потім кладемо низом на світлий корж. Після цього змащуємо також низ другого білого коржі кремом і верх коржа з какао. Ложем білий корж на темний. Залишилися кремом змащуємо гарненько боки і верх торта. Ставимо торт на кілька хвилин в холодильник, поки будемо готувати глазур для нього.
• У маленьку каструльку висипаємо три столові ложки цукру, дві чайних ложки какао, ложем чотири столові ложки сметани і ставимо каструльку на повільний вогонь. Варимо масу сім хвилин, постійно помішуючи, поки вона не загусне трошки і не придбає колір молочного шоколаду. Кладемо в каструльку вершкове масло, гарненько все перемішуємо і знімаємо з вогню. Виймаємо торт *Мишко* з холодильника. Поливаємо приготовленої глазур'ю і ставимо в прохолодне місце на кілька годин, що-б крем добре просочився. Після цього можна подавати ніжний і дуже смачний торт до столу.

Торт рафаелло
Все що потрібно нам для приготування торта *Рафаелло* це:

• 500 грам цукру-піску
• Десять курячих яєць
• 250 грам кокосової стружки
• Чотири столові ложки пшеничного борошна
• Одна пачка пекарського порошку
• Половинка лимонного соку
• 150 грам мелених волоських горіхів
• Три столові ложки порошку какао
• Одна пачка ванільного цукру
• Одна пачка ванільного пудингу
• 300 мілілітрів молока
• 250 грам вершкового масла
• Форми для випікання (діаметром 30 см)

І так приступаємо:
• Розбиваємо десять курячих яєць і відокремлюємо білки від жовтків. У глибоку миску виливаємо п'ять курячих білків і збиваємо їх до пінистого стану. Висипаємо 150 грам цукру і ще раз все добре збиваємо. Потім просіваємо в миску дві столові ложки пшеничного борошна, висипаємо туди ж 200 грам кокосової стружки і пів пачки пекарського порошку. Виливаємо лимонний сік і замішуємо тісто. Розігріваємо до 180 градусів духовку.
• Змащуємо форму для випікання вершковим маслом, виливаємо в неї тісто і ставимо її в духовку на 15 хвилин. В цей час приступаємо для приготування тіста для темного коржа. У глибокій мисці збиваємо також п'ять білків з 150 грамами цукру для пінного стану. Потім просіваємо туди дві столові ложки пшеничного борошна і висипаємо три столові ложки порошку какао і залишився пекарський порошок. Потім висипаємо в миску мелені волоські горіхи і гарненько все перемішуємо.
• Змащуємо форму для випікання вершковим маслом, заливаємо її рівномірно приготованим тестом і ставимо на 15 хвилин у духовку з тією ж температурою. Поки другий корж буде випікатися, готуємо крем для торта. У маленькій каструльці розтираємо 200 грам цукру з десятьма курячими жовтками і пакетик ванілі. Потім додаємо до них пакетик пудингу і ретельно все перемішуємо до однорідної маси.
• Поки не буде жодної грудки. Ставимо каструльку на маленький вогонь і постійно перемішуємо в неї масу, поки вона не загусне. Знімаємо каструлю з вогню і охолоджуємо її вміст до кімнатної температури. Беремо вершкове масло, розм'якшуємо його вилкою гарненько і ложем в каструльку. Збиваємо вміст каструльки міксером до кремового стану.
• Тепер беремо блюдо і ложем на нього білий корж. Змащуємо його зверху кремом, а потім ложем на нього темний корж. Змащуємо його теж кремом, а потім повністю обмазуємо корж з боків. Тепер беремо 50 грам кокосової стружки і обсипаємо нею повністю торт. Ставимо його на кілька годин в холодильник. А потім можна подавати ексклюзивний і дуже смачний торт *Рафаелло* до столу для чаювання.
Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря

УВАГА! Ви не можете добавити коментарій! Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Меню повара


Перейти до меню повара: