Рецепти тортів

Рецепти тортів
+6
0
11 вер
Рецепти тортів


Торт є головною стравою якого свята. Це дуже смачне кулінарне диво стане прикрасою столу, але і відмінно завершить свято. У кухні кожної країни існують різноманітні рецепти тортів: бісквітні, слоенные, з горішками або фруктами, вкриті кремом або глазур'ю. Можна вибрати свій власний рецепт і порадувати своїх рідних, особливо зрадіють діти, так як це їх улюблене ласощі. Вибирайте рецепти тортів за смаком і експериментуйте. У кожної господині існують улюблені кулінарні рецепти, але серед них перше місце посідають рецепти тортів. Трохи фантазії і терпіння, і вашим рецептом позаздрять найкращі французькі кондитери.
Приготуємо сьогодні торт «Амбассадор». Цей торт викликає захват. Він не тільки красивий, але і дивовижно смачний.

Інгредієнти для приготування торта:
• 500 грам масла
• Один стакан цукру
• Півлітра молока
• Вісім жовтків
• Три ложки крохмалю або ванільного пудингу
• Одна ложка ванільного екстракту
• Три желе різного кольору
• Три ложки какао - порошку
• сто грам чорного і білого шоколаду
• сто грам родзинок, замоченого в невеликій кількості рома
• 50 грам горіхів, краще волоських
• 50 грамів мигдалю
• 200 грам бісквіта
• Мандарини, апельсини для прикраси
• 75 мл рому для того, щоб просочити бісквіт
• Дві ложки лимонного соку

Спосіб приготування торта:
• Два желе розчинити в половині води, яка вказана на упаковці. Залиште в стороні для застигання. А третє желе розчиніть у чверті літрах окропу. Також залиште, щоб застигло. Останнім желе ставити в холодильник не потрібно, їм ми прикрасимо торт.
• Готуємо крем. Для цього збийте яєчні жовтки з цукровим піском до білого кольору. Пів склянки молока змішайте з приготованим пудингом і ванільним цукром, все добре збийте. Решта кількість молока закип'ятіть і залийте жовтки гарячим молоком. Перелийте в іншу каструлю і поставте на повільний вогонь, додайте збитий пудинг
• Підігрівайте постійно заважаючи, до загустіння.
• Бісквіт викладіть у форму і просочіть ромом і лимонним соком. Крем поділіть на три рівних частини. До першої частини додати два види желе, попередньо порізавши їх на кубики, таку масу викладіть на бісквіт. Другу частину крему збийте з какао і додайте дрібно порізаний шоколад. Змастіть зверху желейну масу. До останньої частини додайте родзинки, горіхи, мигдаль і викладіть на шоколадну масу.
• Поставте торт в холодильник до повного застигання. Приємного апетиту!
Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: