Загрузка...

Рецепти тортів

Рецепти тортів
+3
0
11 вер
Рецепти тортів


Торт є головною стравою якого свята. Це дуже смачне кулінарне диво стане прикрасою столу, але і відмінно завершить свято. У кухні кожної країни існують різноманітні рецепти тортів: бісквітні, слоенные, з горішками або фруктами, вкриті кремом або глазур'ю. Можна вибрати свій власний рецепт і порадувати своїх рідних, особливо зрадіють діти, так як це їх улюблене ласощі. Вибирайте рецепти тортів за смаком і експериментуйте. У кожної господині існують улюблені кулінарні рецепти, але серед них перше місце посідають рецепти тортів. Трохи фантазії і терпіння, і вашим рецептом позаздрять найкращі французькі кондитери.
Приготуємо сьогодні торт «Амбассадор». Цей торт викликає захват. Він не тільки красивий, але і дивовижно смачний.

Інгредієнти для приготування торта:
• 500 грам масла
• Один стакан цукру
• Півлітра молока
• Вісім жовтків
• Три ложки крохмалю або ванільного пудингу
• Одна ложка ванільного екстракту
• Три желе різного кольору
• Три ложки какао - порошку
• сто грам чорного і білого шоколаду
• сто грам родзинок, замоченого в невеликій кількості рома
• 50 грам горіхів, краще волоських
• 50 грамів мигдалю
• 200 грам бісквіта
• Мандарини, апельсини для прикраси
• 75 мл рому для того, щоб просочити бісквіт
• Дві ложки лимонного соку

Спосіб приготування торта:
• Два желе розчинити в половині води, яка вказана на упаковці. Залиште в стороні для застигання. А третє желе розчиніть у чверті літрах окропу. Також залиште, щоб застигло. Останнім желе ставити в холодильник не потрібно, їм ми прикрасимо торт.
• Готуємо крем. Для цього збийте яєчні жовтки з цукровим піском до білого кольору. Пів склянки молока змішайте з приготованим пудингом і ванільним цукром, все добре збийте. Решта кількість молока закип'ятіть і залийте жовтки гарячим молоком. Перелийте в іншу каструлю і поставте на повільний вогонь, додайте збитий пудинг
• Підігрівайте постійно заважаючи, до загустіння.
• Бісквіт викладіть у форму і просочіть ромом і лимонним соком. Крем поділіть на три рівних частини. До першої частини додати два види желе, попередньо порізавши їх на кубики, таку масу викладіть на бісквіт. Другу частину крему збийте з какао і додайте дрібно порізаний шоколад. Змастіть зверху желейну масу. До останньої частини додайте родзинки, горіхи, мигдаль і викладіть на шоколадну масу.
• Поставте торт в холодильник до повного застигання. Приємного апетиту!
Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря

УВАГА! Ви не можете добавити коментарій! Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Меню повара


Перейти до меню повара: