Загрузка...

Рецепти торти з фото

Рецепти торти з фото
+3
0
11 вер
Рецепти торти з фото


Торт всіх свят голова. Так можна охарактеризувати ставлення людини до торту. Адже якщо подумати, то жодне свято не обходиться без гарного, смачного торта. Який дитина зможе святкувати день народження без задування свічок на торті. Сьогодні не можна сказати точно, де і як винайшли перший торт. Вчені в області кулінарії вважають, що перший торт з'явився в Італії, інші стверджують, що законодавцем моди на торти вважається Франція. Саме французькі кулінари почали подавати у кав'ярнях невеликі тістечка, які в подальшому прославились на весь світ. Рецепти тортів в наш час можна знайти сотки, і навіть рецепти торти з фото можна знайти дуже багато, так ви зможете подивитися, як буде виглядати ваш кулінарний шедевр.
Приготуємо торт під романтичною назвою «Сьоме небо».
Так як цей торт бісквітний, то часу для його приготування потрібно не дуже багато. Цей торт буде зі сметанним кремом, який відмінно просочує коржі. Торт «Сьоме небо» дуже повітряний, ніжний і буквально тане в роті.

Інгредієнти:
• Шість яєць
• Шість столових ложок борошна
• Шість столових ложок крохмалю
• 12 столових ложок цукру
• Одна упаковка ванільного цукру
• Щіпка солі
• Трохи лимонної кислоти
• Упаковка розпушувача до тіста
• Один літр сметани
• Три склянки цукру
• Упаковка ванільного цукру для крему
• Дві упаковки швидкорозчинного желатину
• Харчовий барвник синього кольору

Спосіб приготування бісквіта для торта:
• В сухий ємності збийте охолоджені білки з дрібкою солі і лимонним соком. Збивши до густої піни, всипайте по ложці цукор і збивайте до повного розчинення. Додайте жовтки і ще раз
• В чашку просійте крохмаль, борошно, розпушувач, ванільний цукор і акуратно перемішайте силіконової лопаткою.
• Форму для випічки змастіть рослинною олією, але тільки дно форми
• Заздалегідь розігрійте духовку до 180 градусів і випікайте бісквіт протягом півгодини
• Готовий бісквіт киньте на стіл з висоти 70 сантиметрів. Завдяки цьому бісквіт стане ще більш повітряним. Бісквіт остудіть.
• Готуємо крем. Замочіть В холодній воді желатин.
• Сметану збийте з цукром
• Желатин розчиніть на вогні і гарячим влийте до сметані, не переставайте заважати, крем повинен загуснути.
• Розділіть крем на 8 рівних частин. У сім з них додайте харчовий барвник, щоб вийшли різні відтінки блакитного кольору. Приберіть крем в холодильник і дайте йому застигнути, але вони не повинні стати желеподібними.
• Бісквіт розріжте на 3 частини і змастіть їх білим кремом. Решті використовуйте крем для прикраси. Ось який гарний тортик ми отримали! Приємного апетиту!
Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря

УВАГА! Ви не можете добавити коментарій! Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Меню повара


Перейти до меню повара: