Загрузка...

Торти рецепти

Торти рецепти
0
0
11 вер
Торти рецепти


Жоден день народження, ні будь-який інший свято не обійдеться без торта. Кожен з нас ще з дитинства любить торти, рецепти яких, тепер, будучи дорослими, ми можемо самі використовувати для приготування цих ласощів. У цій статті розповімо вам про шоколадному торті з ірискою. Рецепт займе у вас багато часу, але ви про це забудете відразу, як тільки спробуєте його потім. Смак його варто витраченого часу.

Інгредієнти:
• 50 гр. темного родзинок,
• 50 гр. зацукрованого кумквата,
• 90 мл світлого рому,
• 50 гр. світлого родзинок,
• 310 гр. пшеничного борошна,
• 190 гр. вершкового масла,
• 170 гр. цукру-пісок,
• 2 шт. яєчні жовтки
• 125 гр. коричневого цукру,
• 370 мл вершків,
• 50 гр. волоських горіхів,
• 150 гр. темного шоколаду (70-80 % какао),
• 2 шт. яєчних білка.

Рецепт приготування:
• Замочіть сухофрукти в ромі протягом двох годин, періодично помішуючи їх.
• Змішайте просіяне борошно і холодне масло для тіста, і подрібніть в крихту швидко, щоб тісто не нагрілося. Ви можете зробити це блендером. Додайте цукор і перемішайте.
• Додайте в тісто 2 жовтки і дві столові ложки рому. Перемішайте. Тісто може вийти не однорідним, але воно повинно зібратися в кулю. Загорніть тісто в плівку і поставте на годину в холодильник.
• Потім розкачайте тісто качалкою, посипаною борошном, прямо на плівці до товщини 0,5 див. • Перекладіть тісто у форму для пирога.
• Тісто розподіліть рівномірно по формі, обрізаючи зайве. Потім поставте в морозилку на 15 хвилин. Поки тісто остуджується, розігрійте духовку до 190 градусів. Потім там спечіть основу. Піч потрібно протягом 20 хвилин.
• Щоб зробити іриску, розтопіть масло з цукром, додайте вершки і варіть на великому вогні, перемішуючи до загустіння протягом 10-15 хвилин.
• В охолоджену іриску насипте сухофрукти і горіхи, перемішайте і рівномірно розподіліть на приготовленої основі.
Наламайте шоколад на дрібні шматочки, потім залийте гарячими вершками і додайте ром. • Перемішайте все дуже ретельно до тих пір, поки не отримаєте блискучу масу. Вилийте цю шоколадну масу на основу і помістіть в холодильник.
• З білків зробіть білковий крем. Їм ви можете прикрасити торт. Тоді він знайде скоєно святковий вигляд.
Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря

УВАГА! Ви не можете добавити коментарій! Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Меню повара


Перейти до меню повара: