Торти рецепти

Торти рецепти
0
0
11 вер
Торти рецепти


Жоден день народження, ні будь-який інший свято не обійдеться без торта. Кожен з нас ще з дитинства любить торти, рецепти яких, тепер, будучи дорослими, ми можемо самі використовувати для приготування цих ласощів. У цій статті розповімо вам про шоколадному торті з ірискою. Рецепт займе у вас багато часу, але ви про це забудете відразу, як тільки спробуєте його потім. Смак його варто витраченого часу.

Інгредієнти:
• 50 гр. темного родзинок,
• 50 гр. зацукрованого кумквата,
• 90 мл світлого рому,
• 50 гр. світлого родзинок,
• 310 гр. пшеничного борошна,
• 190 гр. вершкового масла,
• 170 гр. цукру-пісок,
• 2 шт. яєчні жовтки
• 125 гр. коричневого цукру,
• 370 мл вершків,
• 50 гр. волоських горіхів,
• 150 гр. темного шоколаду (70-80 % какао),
• 2 шт. яєчних білка.

Рецепт приготування:
• Замочіть сухофрукти в ромі протягом двох годин, періодично помішуючи їх.
• Змішайте просіяне борошно і холодне масло для тіста, і подрібніть в крихту швидко, щоб тісто не нагрілося. Ви можете зробити це блендером. Додайте цукор і перемішайте.
• Додайте в тісто 2 жовтки і дві столові ложки рому. Перемішайте. Тісто може вийти не однорідним, але воно повинно зібратися в кулю. Загорніть тісто в плівку і поставте на годину в холодильник.
• Потім розкачайте тісто качалкою, посипаною борошном, прямо на плівці до товщини 0,5 див. • Перекладіть тісто у форму для пирога.
• Тісто розподіліть рівномірно по формі, обрізаючи зайве. Потім поставте в морозилку на 15 хвилин. Поки тісто остуджується, розігрійте духовку до 190 градусів. Потім там спечіть основу. Піч потрібно протягом 20 хвилин.
• Щоб зробити іриску, розтопіть масло з цукром, додайте вершки і варіть на великому вогні, перемішуючи до загустіння протягом 10-15 хвилин.
• В охолоджену іриску насипте сухофрукти і горіхи, перемішайте і рівномірно розподіліть на приготовленої основі.
Наламайте шоколад на дрібні шматочки, потім залийте гарячими вершками і додайте ром. • Перемішайте все дуже ретельно до тих пір, поки не отримаєте блискучу масу. Вилийте цю шоколадну масу на основу і помістіть в холодильник.
• З білків зробіть білковий крем. Їм ви можете прикрасити торт. Тоді він знайде скоєно святковий вигляд.
Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: