Загрузка...

Зимова вишня

Зимова вишня
+2
0
11 вер
Зимова вишня


Торти - це самий традиційний десерт. І в цій статті ми розповімо вам про торті зимова вишня який готується дуже легко.
Слово «десерт» асоціюється у кожного з нас з чимось дуже солодким і приємним. Але насправді поняття «десерт» набагато ширше. Відбувається воно від стародавнього французької мови і означає «прибирати зі столу». Десертом могло бути все, що подавалося після основних страв: сир, ягоди, фрукти, горіхи.
Традиція закінчувати трапезу солодким з'явилася в Європі в 19 столітті, в ті часи, коли збільшилось виробництво цукру. До цього часу солодкі ласощі були рідкістю, і були в основному тільки на столах багатих. У бідного прошарку населення солодощі з'являлися тільки по святах. Звідси повелася традиція прикрашати саме святковий стіл десертами.
Загальнодоступними десертами були мед і фрукти. Інші солодкі страви з'явилися на основі натуральних підсолоджувачів. Які, потім, замінили цукром.
Сучасні солодощі далекі за смаком і корисності від солодощів 19 століття.

Інгредієнти для торта:
• Цукор - 200 грамів,
• Маргарин - 200 грамів,
• Ванільний цукор - 2 чайні ложки,
• Яйця - 4 штуки,
• Какао - 6 чайних ложок,
• Гашене сода - 1 чайна ложка,
• Борошно - 350 грамів

Крем:
• Сметана - 750 грамів,
• Цукрова пудра - 8 столових ложок,
• Вишня - 500 грамів (свіжа, заморожена або консервована).

Рецепт приготування:
• Охолодіть і розтопіть маргарин.
• Збийте білки з цукром.
• Окремо збийте білки.
• Перемішайте маргарин, жовтки, збиті білки і ванільний цукор.
• Додати гашену соду.
• Просійте через сито какао, додайте його теж і перемішайте.
• Додайте просіяне борошно і перемішайте.
• Змастіть форму рослинним маслом (форма діаметром 26 див) і викладіть половину тіста на нього.
• Розігрійте духовку до 180 градусів і поставте в неї тісто. Випікайте протягом 20 хвилин.
• Таким чином, спечіть два коржа. Потім розріжте на дві частини по горизонталі кожен з них, так щоб вийшло 4 коржа.
• Приготуйте крем. Збийте сметану з цукровою пудрою. Змастіть кремом корж. Викладіть частину вишень.
• Накрийте другим коржем, змастіть кремом і викладіть вишні. Таким чином, всі чотири коржа.
Можете прикрасити торт по своєму смаку. Для просочування покладіть торт в холодильник на 5 годин.
Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря

УВАГА! Ви не можете добавити коментарій! Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Меню повара


Перейти до меню повара: