Зимова вишня

Зимова вишня
+2
0
11 вер
Зимова вишня


Торти - це самий традиційний десерт. І в цій статті ми розповімо вам про торті зимова вишня який готується дуже легко.
Слово «десерт» асоціюється у кожного з нас з чимось дуже солодким і приємним. Але насправді поняття «десерт» набагато ширше. Відбувається воно від стародавнього французької мови і означає «прибирати зі столу». Десертом могло бути все, що подавалося після основних страв: сир, ягоди, фрукти, горіхи.
Традиція закінчувати трапезу солодким з'явилася в Європі в 19 столітті, в ті часи, коли збільшилось виробництво цукру. До цього часу солодкі ласощі були рідкістю, і були в основному тільки на столах багатих. У бідного прошарку населення солодощі з'являлися тільки по святах. Звідси повелася традиція прикрашати саме святковий стіл десертами.
Загальнодоступними десертами були мед і фрукти. Інші солодкі страви з'явилися на основі натуральних підсолоджувачів. Які, потім, замінили цукром.
Сучасні солодощі далекі за смаком і корисності від солодощів 19 століття.

Інгредієнти для торта:
• Цукор - 200 грамів,
• Маргарин - 200 грамів,
• Ванільний цукор - 2 чайні ложки,
• Яйця - 4 штуки,
• Какао - 6 чайних ложок,
• Гашене сода - 1 чайна ложка,
• Борошно - 350 грамів

Крем:
• Сметана - 750 грамів,
• Цукрова пудра - 8 столових ложок,
• Вишня - 500 грамів (свіжа, заморожена або консервована).

Рецепт приготування:
• Охолодіть і розтопіть маргарин.
• Збийте білки з цукром.
• Окремо збийте білки.
• Перемішайте маргарин, жовтки, збиті білки і ванільний цукор.
• Додати гашену соду.
• Просійте через сито какао, додайте його теж і перемішайте.
• Додайте просіяне борошно і перемішайте.
• Змастіть форму рослинним маслом (форма діаметром 26 див) і викладіть половину тіста на нього.
• Розігрійте духовку до 180 градусів і поставте в неї тісто. Випікайте протягом 20 хвилин.
• Таким чином, спечіть два коржа. Потім розріжте на дві частини по горизонталі кожен з них, так щоб вийшло 4 коржа.
• Приготуйте крем. Збийте сметану з цукровою пудрою. Змастіть кремом корж. Викладіть частину вишень.
• Накрийте другим коржем, змастіть кремом і викладіть вишні. Таким чином, всі чотири коржа.
Можете прикрасити торт по своєму смаку. Для просочування покладіть торт в холодильник на 5 годин.
Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: